MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

fajn zaciatok i ked si myslim ze sanci sme pozahadzovali na 3 zapasy, podrzal Halak, s hviezdnym trencianskym triom G + D + H budeme este lepsi
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Pekny hokej zahrali, Halak mi pripadal dost sebavedomy..snad z neho bude vyborny brankar. Myslim si ze Nori zo skupiny nepostupia takze tieto body nam vo stvrtfinalovej skupine budu na h*vno a taktiez skore..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ten hokej ma doslova uspaval. Ten zapas, aj ked dajme tomu, ze sme ho kotrolovali, by sa dal charakterizovat jedinym slovom, a sice ze bol pomaly. Pripominalo mi to nase zapasy v priprave, kde na mna posibili chalani rovnako. V obrane, ta rozohravka, ved Jurcina ci Stehlik nevedia nahrat presne na hokejku ani na 2m, a to jeden hra v NHL a druhy by sa tam chcel dostat. V utoku nam to odskakovalo, ale tak to sa este da prepacit, stava sa aj lepsim hracom, ale pocas celeho zapasu pokazit tolko rozohravok to som uz dlho nevidel. Jaro Halak v brane zachytal dobre, ten jeho klud ukludnoval aj mna. V utoku jasne najlepsi Radivojevic-Kukumberg-Somik. Neviem ci uz spolu dakedy hrali ale rozumeli si. Miro Satan by potreboval dakoho lepsieho k sebe. Osobne sa tesim velmi na HDG, lebo bez nich nie sme ani zdaleka medailovy tim.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nasrali ma nase typicke slov. presilovky :evil: . Hrame 5 na 3 a oni si rozohravaju v nasom pasme preed halakom..(sak mame cas ne?:D). Dalej to prihravkanie a ponukanie sa na strelu :roll: .. Ak ich nezlepsime, len tazko budeme vyhravat nad silnymi supermi.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

no hrali asi tak priemer nebolo to určite na doraz, prvé dva góly dostal súper dosť lacné na posledný nemal vôbec nárok ... najlepšie hral hádam Branko a jeho parťáci v útoku ... Halák nemal bohviečo robiť, ale občas sa nám zaiskrilo pred bránom ... teší ma, že sa nikto nezranil a neteši, že je Gaby na inflúziach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bieda, velka bieda. Naslo sa par peknych a dobrych akcii, ale celkovy dojem je taky, ze to bola velka bieda, ako keby hraci hrali len na polovicu a to mnozstvo chyb co spravili najma v obrane, tak to ako keby zalezalo od tej polovice. Hadam to v pondelok bude uz lepsie, najma co sa tyka obrannej suhry. Aspon bol zapas celkovo disciplinovany, keby sme hrali takto disc. na kazdom zapase, tak je to super.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

osobne som nečakal nejaké skvostné výkony úvodný zápas ... ( ako to už btw v našej repre býva zvykom )
naši sú známy tým , že kým sa zohrajú , to potrvá pár zápasov
dôležitý je každopádne výsledok , rozohranie , spoznanie , oťukanie
i keď je to " iba " Nórsko ( keďže teamy sú v súčastnosti veľmi vyrovnané )

najväčšie obavy mám o Gaboríka , keďže črevné problémy neprejdú len tak zo dňa na deň - môže síce nastúpiť , lenže či bude schopný hrať naplno , hmm
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

P3Bo napísal:No ale fini vyhrali 5:0 pokial viem a z tých úvodných zápasov ktoré by sa mohli hrať aj kontumačne Slováci vyhrali jedným z "najhorších" výsledkov. Peace :)
//Bol by si radšej ak by Slováci vyhrali 8:2 alebo 3:0 ?
Naco zbytocne davat vela golov, toto su vlastne este zbytocne zapasy. Ked sa pozrem na predchadzajuce sampionaty tak napr Fini kazdemu daju minimalne 5 golov a vypadnu vo stvrtfinale podobne aj rusi. Ale taka Kanada nemcov porazila iba 3:2 a vzdy vyhravaju iba o gol, naco sa budu zbytocne nahanat ked staci vyhrat stvrtfinalovi zapas a potom aj semifinalovi. Body a skore je jedno ake budemem mat, nech mame tolko bodov nech postupime do stvrtfinale kazdopoadne dostatneme niekoho z trojice svedsko rusko finsko a to je uplne jedno skym z nich budeme hrat.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

kukiak napísal:pozri do kalendara ;) aj am je myslim Zdenko a nie Zdeno
nezalezi na tom, co je v kalendari, ale to, co je v rodnom liste. :wink:

Richard Stehlík ma trochu sklamal. nemal asi ani jednu presnu prihravku, ale...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Marian Hossa a Palo Demitra si uz dnes zatrenuju nasimi v Rusku, sice nie so vsetkymi ale len s tymi, o hrali vcera menej. Ale dolezite je, ze uz su na mieste.

http://ms1.hokej.sk/clanok48232.htm

A neviete niekto ako je na tom Majo Gaborik?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Vigor napísal:A neviete niekto ako je na tom Majo Gaborik?
Pozitívna je aj správa, že na dnešnom tréningu sa už na ľade objaví i Marián Gáborík.
Takze asi chvalabohu lepsie ako vcera :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sranda, ked som tu spravu cital prvykrat, este to tam nebolo :) .

Vyzera to dobre, uz sa neviem dockat dalsieho zapasu. S tymito chalanmi sme ovela ovela silnejsi.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

no uz sa citidobre len aby sa tak citil dobre aj zajtra a hossa a demitra pojdu si vecer zatrenovat na vecerny trening
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

popripade keby nejake tie zdravotne problemy u maja pretrvavali taq ja osobne by som radsej zvolil taktiku nech sa setri na dolezitejsie zapasy (kedze nie je zdravotne celkom fit) lebo aspon z mojich skusenosti crevne problemy sa z jedneho dna na druhy nevyliecia a zvyknu sa pri nedoliecni vracat spat. a co powiete, bola by dost hanba keby sa majo proti nemcom doslova posral :lol:
radsej nech si este oddychne nemcov musime porazit aj bez neho. nemoze stat cely sampionat na jednom hracovi
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

podla mna to proti norom vyzeralo tak ako to vyzeralo preto lebo sme nemali tahcov ako demo, gaborik alebo toten hossa :D ..seci sa bali akej kolvek individualnej akcie seci hned odohravali puky ..chlapci

ale ideme dalej zajtra dojdem zo skoly a uz hrame :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skolacik napísal:popripade keby nejake tie zdravotne problemy u maja pretrvavali taq ja osobne by som radsej zvolil taktiku nech sa setri na dolezitejsie zapasy (kedze nie je zdravotne celkom fit) lebo aspon z mojich skusenosti crevne problemy sa z jedneho dna na druhy nevyliecia a zvyknu sa pri nedoliecni vracat spat. a co powiete, bola by dost hanba keby sa majo proti nemcom doslova posral :lol:
radsej nech si este oddychne nemcov musime porazit aj bez neho. nemoze stat cely sampionat na jednom hracovi
Myslim ze realnejsie ako ze sa on posere na lade je to ze vyhra nemecko titul...skoda ze to nebolo vtipne...mal som chut sa zasmiat....

A k nasim? No co povedat...Prvy zapas byva osemetny...A hrali sme len na tri utoky tak sa to ciastocne odzrkadlilo....
Mozem sa tu tiez hrat na chytreho ako zopar tuna pritomnych ale konecne hodnotenie necham radsej v rukach trenera a ludi kompetentnych....
A ked uz mi davate k- fakt za pi*ov*** tak sa kludne podpiste...hovorim konkretne o jednom... ja vam to neopetujem a mam vas na haku ... :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/11018

takze "smrtiace" trio Hossa-Demitra-Gaborik snad posilna ofenzivu a bude sa im darit. :) A dufam ze aj Krizanovi
Drago
Guru
Guru

teda Rusi..to su ine golove masiny.. Dansku nadelili 9:1 a Ukrajincom zatial 8:1. Ak im toto vydrzi, tak su vazne favoriti na zlatu medailu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Drago napísal:teda Rusi..to su ine golove masiny.. Dansku nadelili 9:1 a Ukrajincom zatial 8:1. Ak im toto vydrzi, tak su vazne favoriti na zlatu medailu.
Ale to bolo jasné že ich dajú tak vysoko však by Ukraincom zastavili plyn a zase by pomrzli :lol:
Drago
Guru
Guru

P3Bo napísal:Ale to bolo jasné že ich dajú tak vysoko však by Ukraincom zastavili plyn a zase by pomrzli :lol:
sak ano, ale predsa Ukrajina je ruska skola, nezabudni ze ked sme boli majstrami tak sme s Ukrajinou v skupine ledva vydreli vitazstvo 5:4, su dost neprijemni, Rusi ich vsak vymlatili ako zito :)
Napísať odpoveď