MS v hokeji - Rusko 2007
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ten hokej ma doslova uspaval. Ten zapas, aj ked dajme tomu, ze sme ho kotrolovali, by sa dal charakterizovat jedinym slovom, a sice ze bol pomaly. Pripominalo mi to nase zapasy v priprave, kde na mna posibili chalani rovnako. V obrane, ta rozohravka, ved Jurcina ci Stehlik nevedia nahrat presne na hokejku ani na 2m, a to jeden hra v NHL a druhy by sa tam chcel dostat. V utoku nam to odskakovalo, ale tak to sa este da prepacit, stava sa aj lepsim hracom, ale pocas celeho zapasu pokazit tolko rozohravok to som uz dlho nevidel. Jaro Halak v brane zachytal dobre, ten jeho klud ukludnoval aj mna. V utoku jasne najlepsi Radivojevic-Kukumberg-Somik. Neviem ci uz spolu dakedy hrali ale rozumeli si. Miro Satan by potreboval dakoho lepsieho k sebe. Osobne sa tesim velmi na HDG, lebo bez nich nie sme ani zdaleka medailovy tim.
-
vladopt
Medium Expert
no hrali asi tak priemer nebolo to určite na doraz, prvé dva góly dostal súper dosť lacné na posledný nemal vôbec nárok ... najlepšie hral hádam Branko a jeho parťáci v útoku ... Halák nemal bohviečo robiť, ale občas sa nám zaiskrilo pred bránom ... teší ma, že sa nikto nezranil a neteši, že je Gaby na inflúziach.
-
hojko
Site Admin
Bieda, velka bieda. Naslo sa par peknych a dobrych akcii, ale celkovy dojem je taky, ze to bola velka bieda, ako keby hraci hrali len na polovicu a to mnozstvo chyb co spravili najma v obrane, tak to ako keby zalezalo od tej polovice. Hadam to v pondelok bude uz lepsie, najma co sa tyka obrannej suhry. Aspon bol zapas celkovo disciplinovany, keby sme hrali takto disc. na kazdom zapase, tak je to super.
osobne som nečakal nejaké skvostné výkony úvodný zápas ... ( ako to už btw v našej repre býva zvykom )
naši sú známy tým , že kým sa zohrajú , to potrvá pár zápasov
dôležitý je každopádne výsledok , rozohranie , spoznanie , oťukanie
i keď je to " iba " Nórsko ( keďže teamy sú v súčastnosti veľmi vyrovnané )
najväčšie obavy mám o Gaboríka , keďže črevné problémy neprejdú len tak zo dňa na deň - môže síce nastúpiť , lenže či bude schopný hrať naplno , hmm
naši sú známy tým , že kým sa zohrajú , to potrvá pár zápasov
dôležitý je každopádne výsledok , rozohranie , spoznanie , oťukanie
i keď je to " iba " Nórsko ( keďže teamy sú v súčastnosti veľmi vyrovnané )
najväčšie obavy mám o Gaboríka , keďže črevné problémy neprejdú len tak zo dňa na deň - môže síce nastúpiť , lenže či bude schopný hrať naplno , hmm
Naco zbytocne davat vela golov, toto su vlastne este zbytocne zapasy. Ked sa pozrem na predchadzajuce sampionaty tak napr Fini kazdemu daju minimalne 5 golov a vypadnu vo stvrtfinale podobne aj rusi. Ale taka Kanada nemcov porazila iba 3:2 a vzdy vyhravaju iba o gol, naco sa budu zbytocne nahanat ked staci vyhrat stvrtfinalovi zapas a potom aj semifinalovi. Body a skore je jedno ake budemem mat, nech mame tolko bodov nech postupime do stvrtfinale kazdopoadne dostatneme niekoho z trojice svedsko rusko finsko a to je uplne jedno skym z nich budeme hrat.P3Bo napísal:No ale fini vyhrali 5:0 pokial viem a z tých úvodných zápasov ktoré by sa mohli hrať aj kontumačne Slováci vyhrali jedným z "najhorších" výsledkov. Peace
//Bol by si radšej ak by Slováci vyhrali 8:2 alebo 3:0 ?
-
Vigor
King
Marian Hossa a Palo Demitra si uz dnes zatrenuju nasimi v Rusku, sice nie so vsetkymi ale len s tymi, o hrali vcera menej. Ale dolezite je, ze uz su na mieste.
http://ms1.hokej.sk/clanok48232.htm
A neviete niekto ako je na tom Majo Gaborik?
http://ms1.hokej.sk/clanok48232.htm
A neviete niekto ako je na tom Majo Gaborik?
-
nejakymarko
Addict
popripade keby nejake tie zdravotne problemy u maja pretrvavali taq ja osobne by som radsej zvolil taktiku nech sa setri na dolezitejsie zapasy (kedze nie je zdravotne celkom fit) lebo aspon z mojich skusenosti crevne problemy sa z jedneho dna na druhy nevyliecia a zvyknu sa pri nedoliecni vracat spat. a co powiete, bola by dost hanba keby sa majo proti nemcom doslova posral 
radsej nech si este oddychne nemcov musime porazit aj bez neho. nemoze stat cely sampionat na jednom hracovi
radsej nech si este oddychne nemcov musime porazit aj bez neho. nemoze stat cely sampionat na jednom hracovi
-
Martin44
Professional
Myslim ze realnejsie ako ze sa on posere na lade je to ze vyhra nemecko titul...skoda ze to nebolo vtipne...mal som chut sa zasmiat....Skolacik napísal:popripade keby nejake tie zdravotne problemy u maja pretrvavali taq ja osobne by som radsej zvolil taktiku nech sa setri na dolezitejsie zapasy (kedze nie je zdravotne celkom fit) lebo aspon z mojich skusenosti crevne problemy sa z jedneho dna na druhy nevyliecia a zvyknu sa pri nedoliecni vracat spat. a co powiete, bola by dost hanba keby sa majo proti nemcom doslova posral
A k nasim? No co povedat...Prvy zapas byva osemetny...A hrali sme len na tri utoky tak sa to ciastocne odzrkadlilo....
Mozem sa tu tiez hrat na chytreho ako zopar tuna pritomnych ale konecne hodnotenie necham radsej v rukach trenera a ludi kompetentnych....
A ked uz mi davate k- fakt za pi*ov*** tak sa kludne podpiste...hovorim konkretne o jednom... ja vam to neopetujem a mam vas na haku ...
http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/11018
takze "smrtiace" trio Hossa-Demitra-Gaborik snad posilna ofenzivu a bude sa im darit.
A dufam ze aj Krizanovi
takze "smrtiace" trio Hossa-Demitra-Gaborik snad posilna ofenzivu a bude sa im darit.