no vim len my s tym asi na sutaze nebudeme chodit a povedzme ze kupim green gas 1000ml za tych 560,-sk a nabijem plny zasobnik gulickamy a naplnim plynom btw.:kolko takychto plneni vydrzi ta litrova flaska??kali520 napísal:Do plynovich mas drahy plyn a v zime sa ti tam zasekavaju gulicky takze to sa moc neoplati. A plyn stoji asi tych 800Sk
• AirSoft •
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Jimbo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja by som povedal tiez ze manual je na zaciatok lepsi => naucis sa plizit, zaklady taktiky atd...pri aegcku kedze ma full auto sa citis istejsie co moze viest k rambo-stylu hry ktory sa malokedy vyplati...psycho napísal: ...na zaciatok je podla mna fajn manual kupit ak xces trenovat skutocne ale to potrebujes aj kolegov z manulami to je moj nazor. Inac nazor vecsini je kupit hned aeg lebo pri nom vraj ajtak skoncis, je to vec nazoru. proste je fajn mat cim vystrelit.
ale samozrejme ako u koho...
kde by som mohol zistit podrobnejsie informacie o tejto zbrani? http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=286 a vobec co myslite? odporucali by ste mi ju?
mam taky problem....21.3 som si objednal z http://www.taiwangun.com brokovnicu a zatial mi nic neprislo...
....nema niekto z touto strankou skusenosti?neviete ci sa tam da nejako zrusit objednavka?lebo podla mna uz ani nepride

-
vivaSlovakia
Guru wannabe
chcem sa spytat ze ake su kvalitne tie zbrane, ked som bol mensi tak som si kupil niekde na trhu nejaku za 120 sk aj s gulicakmi... toto funguje na takom istom principe ako tie "blsakove" zbrane ? su silensje ? kvalitenejsie ? naco si ich kupujete (na aky ucel)?
ja som si chcel kupit co2 pistol na ucelove gulky ktora stoji okolo 2700 sk a tieto airsoftove s umelymi gulickami stoja aj 4000 sk ... povedze mi nieco o tom
vdaka, bude k+
ja som si chcel kupit co2 pistol na ucelove gulky ktora stoji okolo 2700 sk a tieto airsoftove s umelymi gulickami stoja aj 4000 sk ... povedze mi nieco o tom
vdaka, bude k+
blsakove si mal len, manuali, teda natahovacie zbrane, tych princip je viac menej rovnaky, len tie "co kupujeme" su s lepsich materialov a vyssym vykonom a zvcasa maju hop-up, dalej su elektricke zbrane, tam obsatarava vsetku rpacu elektromotor a teda sa striela davkou a playnove zbrane su na stlaceny plyn, tam sa nic nenatahuje, akurat sa doplna do azsobniku plyn ktory nasledne pohana gulickufruxo napísal:chcem sa spytat ze ake su kvalitne tie zbrane, ked som bol mensi tak som si kupil niekde na trhu nejaku za 120 sk aj s gulicakmi... toto funguje na takom istom principe ako tie "blsakove" zbrane ? su silensje ? kvalitenejsie ? naco si ich kupujete (na aky ucel)?
vdaka, bude k+
preco to tokko stoji? no su to presne repliky zbrani, bolo treba vymysliet system ako vsetko zmestit do vopred danych rozmerov a zaplatit vsetkych ludi a smaozrejme je to teraz relativne modne, tak aj tam sa prihodi a aj za kvalitu sa plati...a to nehovorim ani o elektrickych zbraniach, ktorych ceny su este vyssie
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
no na zaciatok moze byt ten manual za 1500 celkom dobra cesta ako zacat airsoft, kedze nebudes mat surovu palebnu silu naucis sa viac taktickosti ako kropeniufruxo napísal:cize taka airsoftova pistol za 1500 sk moze byt dobra ? btw co je hop up ?
tie plynove pistole niesu nahodou take ze vystreluju slzny plyn ? pokial ja viem tak ano...
no su aj take co vystreluju plyn, ake to su obranne pistole, a su aj airsoftove, ktore su pohanane skvapalnenym plynom
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
gulicky maju bud 0.25 alebo 0.20 gramov(su aj lahsie, ale toto su tie ktore sa pouzivaju do "tych zbrani co kupujete") ked das do "tej zbrane co kupujeme cinsku gulicku s najvacsou pravdepodobnsotu nevydrzi tlak a rozpadne sa v hlavni a narobi kopu neprijemnosti, na presnosti tomu pomoze hodne, velmi vela samozrejme ze vietor tomu neprospieva ale urcite to nejde hned do prdele, ked si nehral nehodnotfruxo napísal:to mi chces povedat ze ta mala 0.001 gramova umela gulicka sa este rotuje ? co tomu pomoze na prenosti ? zafuka mensi vetrik a je to v prdeli
myslim, ze poziciava len municak a elektricke sa myslim nepoziciavaju, su predsalen trochu drahe, mozno ak najdes nejaky airsoftovy team, tak sa na nich mozes obratit ci by ti nepozicali ked budu mat niekde trening, no pochybujem, ale za pokus nic nedasi-cube napísal:chcem sa spytat, kolko je priamo v BA pozicovni? poziciavaju aj elektricke? diky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
pockaj, naco to chces? snad nechces ist hraz s Co2 pistolou co striela zelezne gulicky na airsoft?fruxo napísal:no celkom ma zaujali tie plynovkyved ta uz musi byt dobra aj na sebaobranu... ci myslite ze to je slabucke ?
je nejaky rozdiel medzi airsoft plynovou a Co2 pistolou ? ktora je silensia ?
co sa tyka vykonu na strankach vyrobcu a predajcu byva zvedena ustova rychlost gulicky resp energia v kJ