Ked sa rozum nevie rozhodnut

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ked sa rozum nevie rozhodnut

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak po dlhsom case zakladam temu v erotike a vztahoch . Mozno ste niektory citali temu dievca v kostole , no jedna sa o to dievca. AKo ja som sa nato vykaslal , nemam vobec chut vyvyjat akukolvek iniaciativu uz , ale niekedy dostanem taky cudny tik . Ako keby som sa musel niekedy pred nou predvdzat :lol: Napriklad ked viem ze pride na bballove ihrisko tak sa naobliekam do najlepsich handier alebo proste hram jak divy aj keby som skolaboval davam vsetko zo seba a tak . Cim to je ? Aj si uvedomujem ze nemam co riesit ale zrazu mi preskoci take nutkanie a teraz neviem ci chcem dokazat jej nieco alebo sebe . Hadam niekto pochopi co som tymto vlastne chcel povedat a opytat sa :smt006
mi-chau
Darca
Darca

Re: Ked sa rozum nevie rozhodnut

Príspevok od používateľa mi-chau »

mozno jej ces ukazat o co prisla ? neries to
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

....Dokazujes si ze mas moznost ziskat si babu alebo mas pocit ze by ste mohli byt pekny parik :wink: ....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

devo159 napísal:....Dokazujes si ze mas moznost ziskat si babu alebo mas pocit ze by ste mohli byt pekny parik :wink: ....
Ehmmmm to je na dlho to rozoberat , ale ak mas zaujem najdi si temu dievca v kostole a mozes citat a budes mat o zabavu a smiech postarane :lol:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

BabySHAQ napísal:Ehmmmm to je na dlho to rozoberat , ale ak mas zaujem najdi si temu dievca v kostole a mozes citat a budes mat o zabavu a smiech postarane :lol:

Dikes uz hladam :aasmile5: 8)

Edit: Precitana cela tema(az na cca 2 strany zo zaciatku) :smt048
Takze :P :
1.Podla mna by toto bol dobry namet na romaaaaaaaaaaan 8)
2.Podla mna stale dufas ze mas u nej sancu
3.Cital tu temu niekto celu alebo som tu sam taky blby :lol:
4.Kasli na tu prvu babu a skus tu druhu po pripade dalsiu ved v kostole mas moznost ked si tam tak casto
5.Tato story ma znicila a idem spat bye
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

podla mna je to normalne ze sa chces predviest,ukazat v co najlepsom svetle. ved to je dane uz prirodou ze kazdy samec chce mat co najepsiu samicu :lol: . a urcite by si sa tak spraval ajkeby si vedel ze pride ine dievca sa pozriet na tvoju hru :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ked sa rozum nevie rozhodnut

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Tak po dlhsom case zakladam temu v erotike a vztahoch . Mozno ste niektory citali temu dievca v kostole , no jedna sa o to dievca. AKo ja som sa nato vykaslal , nemam vobec chut vyvyjat akukolvek iniaciativu uz , ale niekedy dostanem taky cudny tik . Ako keby som sa musel niekedy pred nou predvdzat :lol: Napriklad ked viem ze pride na bballove ihrisko tak sa naobliekam do najlepsich handier alebo proste hram jak divy aj keby som skolaboval davam vsetko zo seba a tak . Cim to je ? Aj si uvedomujem ze nemam co riesit ale zrazu mi preskoci take nutkanie a teraz neviem ci chcem dokazat jej nieco alebo sebe . Hadam niekto pochopi co som tymto vlastne chcel povedat a opytat sa :smt006
Jeeeej Stratená ovečka BabySHAQ :P
No, tvoj problém je v tom, že Ti občas prepne a nezávisle od vlastnej vôle sa začneš predvádzať, nakoľko v kútiku duše ešte veríš, že by o teba mohla mať záujem.
Dá sa na to pozrieť z dvoch pohľadov. Ten prvý je pozitívny a to taký, že na teba jej prítomnosť, alebo myšlienka na ňu pôsobí motivačne a podávaš (neviem objektívne posúdiť) lepšie výkony - snažíš sa zaujať.
Negatívny pohľad je ten, že Ťa to do značnej miery môže obmedzovať a nie si celkom akokeby sám sebe pánom, ajkeď iba z veľmi malej časti.
Ale katastrofa to nie je. Postupom času budú aj tieto "stavy" zriedkavejšie a postupne úplne "vyzdravieš" :wink: Ako viem, tak za chvíľu Ťa čaká stredná. Tam budú úplne iné objekty a za dva týždne strávené na strednej si na "dievča z kostola" (pomaly zľudovatelý termín) ani nespomenieš.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ako sa vravi nadej zomiera posledna ;) I ked si sa ty mozno na to vykaslal(vedome) tak si ani neuvedomujes ze vlastne si sa na to ani nevykaslal len si si to sam sebe povedal...tvoj rozum stale veri ze by ju mohol mat a preto ked vies ze tam bude tak mas chut sa "predvadzat" lebo veris ze sa jej zapacis ;)
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No tak podla mna nie si jendiný čo to takto robí!MYslím tým to že ked vieš že má prísť tak sa naoliekaš do najlepších handier atd. ........To podla mna robí každý kto sa chce tomu druhému zapáčiť.Ja hovorím s vlastenm skúsenosti!!!hej priznám s aja som taká istá ako TY! :oops: a niekedy to vie aj zabrať.A ako to je v tvojom prípade??zabralo či nie??
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vies ze toto poznam heh tiez s jednou babou skole proste som sa na to vykaslal lebo viem ze nemam u nej sancu ale podvedome vzdy ked viem kde ju stretnem uvidim tak sa snazim niejak sa jej ukazat ....napr. sme hrali basket a ona bola von mali asi volnu hodinu tak som dal do toho vsetko som hral jak daaabel :D ........ asi to je niejak podvedome a ty budes na tom asik podobne :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ach BabyShaQ veď sme Ti povedali že ser už na to, ale Tebe to proste niekedy nedá a podvedome skúšaš, lebo podľa mňa nemáš iný objekt.

Ako tu už niekto písal, prídeš na strednú a ho jój.. ani si nespomenieš na nejakú z kostola.. ktorá tu mala 30 stranovú tému. :P :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

aspon jej foto si tu mohol dat... ked uz take litanie o nej bolo :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobil :( a este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zatni zuby, rozhryz doma koberec, bud chlap a kasli na to. Ber to ako prvu vrasku na tvari :wink: (p.s. viem velmi dobre ako sa citis, prezivam podobnu vec...)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

BabySHAQ napísal:Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobil :( a este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
Nos na basket toto tricko : http://www.kotlina.sk/files/shop/130/1462_2.jpg
na hiraxrecords.sk stoji 250sk a maju vsetky velkosti takze aj tvoju XXL :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

BabySHAQ napísal:Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobil :( a este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
ked sa o nu budes starat tak to ju bude len povzbudzovat dalej . nechaj tak,neries ju ,hraj si svoju hru a tym smerom pozri len ked je to nutne.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

ETieNne napísal:Ach BabyShaQ veď sme Ti povedali že ser už na to, ale Tebe to proste niekedy nedá a podvedome skúšaš, lebo podľa mňa nemáš iný objekt.

Ako tu už niekto písal, prídeš na strednú a ho jój.. ani si nespomenieš na nejakú z kostola.. ktorá tu mala 30 stranovú tému. :P :D
tak tak rovnako ako nemalo zmysel druhýkrát myslieť na andreu ädlhý príbeh) tak ani toto nemá zmysel.. Ona si je sebou veľmi istá.. potrvá to do 20-ki kím pochopí že potrebuje niekoho dlhodobo.. možno bude neskoro a teba už bude v postely hriať iná :wink:
Ser na to v mene cti všetkých chlapov a polochlapov kašli na ňu ked dačo bude chcieť ona nech príde ty už si odbil svoju nótu.. Predstav si že tam nieje a spravaj sa tak ako by tam nebola je to iba mláďa a tie vyjadrujú lásku iným spôsobom aký ty akceptuješ oni si myslia že sú programované na starších ale akosi im neskôršie dotečie že starší sa z nich iba ujebávajú aké sú tupé a sweetovské.. neboj jedného dňa možno za tebou dolezie..

For ENT: Viem posledne je iba falosna nadej ale aj tou sa da zivit kim na nu nezabudne.. staci to iba velku davku ignoracie a vidiet ju v duracii 1/tyzden
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

BabyshaQ nepochopil som či tie kamarátky alebo ona si z teba robí srandu aj tak je to jedno. Sám vidíš že sa v takej spoločnosti necítiš dobre, tak neviem čo Ťa tam ťahá.

Fakt, ak ona dovolí že si z Teba robia srandu, alebo ona sama sa pridá a robí si srandu, mal by si ju neznášať.. nie mať rád.

Už by som tam ani nechodil na Tvojom mieste, veď ona za to vôbec nestojí. Prídeš na strednú, tam budú kuš vyspelejšie, nie malé hlúpe žabky. :P
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

TO BabySHAQ: TOTAL INGORE!! kasli na nu ignoruj..nezaujimaj sa ... maj ju na haku..chce to velku davku "chcenia" ale da sa to ;) 8)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nerob nic. To dievca si nezachovalo dostojnost, nestoji ti za to aby si sa kvoli nej citil zle ci trapne.
Vyspi sa z toho, rano sa zobud, hlavu hore, pozri sa ako krasne svieti slnko a chod.
Ty si neurobil absolutne nic, za co by si sa mal hanbit :!:
Napísať odpoveď