Ked sa rozum nevie rozhodnut
Ked sa rozum nevie rozhodnut
Tak po dlhsom case zakladam temu v erotike a vztahoch . Mozno ste niektory citali temu dievca v kostole , no jedna sa o to dievca. AKo ja som sa nato vykaslal , nemam vobec chut vyvyjat akukolvek iniaciativu uz , ale niekedy dostanem taky cudny tik . Ako keby som sa musel niekedy pred nou predvdzat
Napriklad ked viem ze pride na bballove ihrisko tak sa naobliekam do najlepsich handier alebo proste hram jak divy aj keby som skolaboval davam vsetko zo seba a tak . Cim to je ? Aj si uvedomujem ze nemam co riesit ale zrazu mi preskoci take nutkanie a teraz neviem ci chcem dokazat jej nieco alebo sebe . Hadam niekto pochopi co som tymto vlastne chcel povedat a opytat sa 
Re: Ked sa rozum nevie rozhodnut
mozno jej ces ukazat o co prisla ? neries to
BabySHAQ napísal:Ehmmmm to je na dlho to rozoberat , ale ak mas zaujem najdi si temu dievca v kostole a mozes citat a budes mat o zabavu a smiech postarane
Dikes uz hladam
Edit: Precitana cela tema(az na cca 2 strany zo zaciatku)
Takze
1.Podla mna by toto bol dobry namet na romaaaaaaaaaaan
2.Podla mna stale dufas ze mas u nej sancu
3.Cital tu temu niekto celu alebo som tu sam taky blby
4.Kasli na tu prvu babu a skus tu druhu po pripade dalsiu ved v kostole mas moznost ked si tam tak casto
5.Tato story ma znicila a idem spat bye
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ked sa rozum nevie rozhodnut
Jeeeej Stratená ovečka BabySHAQBabySHAQ napísal:Tak po dlhsom case zakladam temu v erotike a vztahoch . Mozno ste niektory citali temu dievca v kostole , no jedna sa o to dievca. AKo ja som sa nato vykaslal , nemam vobec chut vyvyjat akukolvek iniaciativu uz , ale niekedy dostanem taky cudny tik . Ako keby som sa musel niekedy pred nou predvdzatNapriklad ked viem ze pride na bballove ihrisko tak sa naobliekam do najlepsich handier alebo proste hram jak divy aj keby som skolaboval davam vsetko zo seba a tak . Cim to je ? Aj si uvedomujem ze nemam co riesit ale zrazu mi preskoci take nutkanie a teraz neviem ci chcem dokazat jej nieco alebo sebe . Hadam niekto pochopi co som tymto vlastne chcel povedat a opytat sa
No, tvoj problém je v tom, že Ti občas prepne a nezávisle od vlastnej vôle sa začneš predvádzať, nakoľko v kútiku duše ešte veríš, že by o teba mohla mať záujem.
Dá sa na to pozrieť z dvoch pohľadov. Ten prvý je pozitívny a to taký, že na teba jej prítomnosť, alebo myšlienka na ňu pôsobí motivačne a podávaš (neviem objektívne posúdiť) lepšie výkony - snažíš sa zaujať.
Negatívny pohľad je ten, že Ťa to do značnej miery môže obmedzovať a nie si celkom akokeby sám sebe pánom, ajkeď iba z veľmi malej časti.
Ale katastrofa to nie je. Postupom času budú aj tieto "stavy" zriedkavejšie a postupne úplne "vyzdravieš"
-
midnight_man
Guru
all
ako sa vravi nadej zomiera posledna
I ked si sa ty mozno na to vykaslal(vedome) tak si ani neuvedomujes ze vlastne si sa na to ani nevykaslal len si si to sam sebe povedal...tvoj rozum stale veri ze by ju mohol mat a preto ked vies ze tam bude tak mas chut sa "predvadzat" lebo veris ze sa jej zapacis 
No tak podla mna nie si jendiný čo to takto robí!MYslím tým to že ked vieš že má prísť tak sa naoliekaš do najlepších handier atd. ........To podla mna robí každý kto sa chce tomu druhému zapáčiť.Ja hovorím s vlastenm skúsenosti!!!hej priznám s aja som taká istá ako TY!
a niekedy to vie aj zabrať.A ako to je v tvojom prípade??zabralo či nie??
Vies ze toto poznam heh tiez s jednou babou skole proste som sa na to vykaslal lebo viem ze nemam u nej sancu ale podvedome vzdy ked viem kde ju stretnem uvidim tak sa snazim niejak sa jej ukazat ....napr. sme hrali basket a ona bola von mali asi volnu hodinu tak som dal do toho vsetko som hral jak daaabel
........ asi to je niejak podvedome a ty budes na tom asik podobne 
Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobil
a este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
Nos na basket toto tricko : http://www.kotlina.sk/files/shop/130/1462_2.jpgBabySHAQ napísal:Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobila este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
na hiraxrecords.sk stoji 250sk a maju vsetky velkosti takze aj tvoju XXL
ked sa o nu budes starat tak to ju bude len povzbudzovat dalej . nechaj tak,neries ju ,hraj si svoju hru a tym smerom pozri len ked je to nutne.BabySHAQ napísal:Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobila este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
tak tak rovnako ako nemalo zmysel druhýkrát myslieť na andreu ädlhý príbeh) tak ani toto nemá zmysel.. Ona si je sebou veľmi istá.. potrvá to do 20-ki kím pochopí že potrebuje niekoho dlhodobo.. možno bude neskoro a teba už bude v postely hriať ináETieNne napísal:Ach BabyShaQ veď sme Ti povedali že ser už na to, ale Tebe to proste niekedy nedá a podvedome skúšaš, lebo podľa mňa nemáš iný objekt.
Ako tu už niekto písal, prídeš na strednú a ho jój.. ani si nespomenieš na nejakú z kostola.. ktorá tu mala 30 stranovú tému.![]()
Ser na to v mene cti všetkých chlapov a polochlapov kašli na ňu ked dačo bude chcieť ona nech príde ty už si odbil svoju nótu.. Predstav si že tam nieje a spravaj sa tak ako by tam nebola je to iba mláďa a tie vyjadrujú lásku iným spôsobom aký ty akceptuješ oni si myslia že sú programované na starších ale akosi im neskôršie dotečie že starší sa z nich iba ujebávajú aké sú tupé a sweetovské.. neboj jedného dňa možno za tebou dolezie..BabySHAQ napísal:Ludia pocujte do dneska to jak tak slo ale teraz ma to total dorazilo . Zas tam prisla aj s kamoskami a jak som prisiel tie posepkavania prij...ane alebo ze kamosky nanu aha kto ti ide a tie pohlady , jak ked sa skrecica kuka na svoje mlade a este aj nenapadne fortili na mobila este aj spoluhrac jak odchadzali tak im dodal sebavedomia . Uplne na kkt nalada . Co s tym ??? Povedzte co mam urobit aj nejaku blbost co by ma nadobro odrovnala
For ENT: Viem posledne je iba falosna nadej ale aj tou sa da zivit kim na nu nezabudne.. staci to iba velku davku ignoracie a vidiet ju v duracii 1/tyzden
BabyshaQ nepochopil som či tie kamarátky alebo ona si z teba robí srandu aj tak je to jedno. Sám vidíš že sa v takej spoločnosti necítiš dobre, tak neviem čo Ťa tam ťahá.
Fakt, ak ona dovolí že si z Teba robia srandu, alebo ona sama sa pridá a robí si srandu, mal by si ju neznášať.. nie mať rád.
Už by som tam ani nechodil na Tvojom mieste, veď ona za to vôbec nestojí. Prídeš na strednú, tam budú kuš vyspelejšie, nie malé hlúpe žabky.
Fakt, ak ona dovolí že si z Teba robia srandu, alebo ona sama sa pridá a robí si srandu, mal by si ju neznášať.. nie mať rád.
Už by som tam ani nechodil na Tvojom mieste, veď ona za to vôbec nestojí. Prídeš na strednú, tam budú kuš vyspelejšie, nie malé hlúpe žabky.
-
midnight_man
Guru
all
TO BabySHAQ: TOTAL INGORE!! kasli na nu ignoruj..nezaujimaj sa ... maj ju na haku..chce to velku davku "chcenia" ale da sa to