Satanizmus na Slovensku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

safan, ty si prave uzasne opisal podstatu La Veyovho INTELEKTUALNEHO satanizmu, no keby ludia ostavali len pri tom, bolo by to pre spolocnost relativne pripustne. No ked prejdem po ulici a vidim "dark" babenky nahodene ze sa ich az zlaknem ci nevidim smrtku... :P ono satanizmu je mnoho druhov, filozoficky (La Vey cerpajuci z Nietzeho), rozne kulty (manici na cmiteroch kiluju macky a pod.), modernisti (sme zli, lebo je to "in" a mame za to prachy...) a mnohe ine... pricom tie smery sa prelinaju, takze je tazko rozlisit kto sa kam radi...
inac, niekto tu spominal, ze okultizmus nema nic so satanizmom: nie pravdiva informacia, prave okultizmus, t.j. vyvolavane mrtvych a styk s duchovnym svetom, magia ("ovladanie" duchovnych bytosti...) a vobec pouzivanie duchovnych sil pre svoje ucely je vstupna brana pre tie sily ku nam (myslite si co chcete, moj nazor, nemienim sa hadat), nehovoriac o tom, ze tak ako sa casto zahravame s nimi, chcu to i "oni." Taka otazocka na zamyslenie pre vsetkych ezoterikov, magov, succuby, wiccanov a inych: preco by nas mali tie sily, energie, jemnohmotne bytosti...posluchat?

na margo toho, ze v Taliansku je najviac temnoty - pod lampou byva najvacsie svetlo. A mimochodom, deviate satanovo prikazanie znie: satan je najlepsi priatel cirkvi, lebo ju cele tie roky pomahal udrziavat v chode...

Prajem vela zdaru pri hladani pravdy <><
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pri tomto zadeleni sa hlasim k intelektualnemu satanizmu ak sa tak da povedat.inak nietzeho zboznujem
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bifrost »

HEy you, read please book La Vey - Satan ´s Biblie (1969) a až potom hovorte o satanizme :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Old Dirty Bastard napísal:Presne tak, Lucifer/Belzebub/Satan/Padly Anjel bol kedysi anjelom v nebi.. no boh ho odtial vyhnal, no neviem presne preco.. poslal ho do pekla kde sa stal vladcom on..
Ani nie vyhnal jednalo sa skôr o to že odmietol poslušnosť bohu a preto odišiel na iné miesto ktoré sa časom nazvalo u ľudí peklo. Satan moze vidiet všetko čo robíš ako sa správaš/ čo si spravil ale nemôže vedieť čo si myslíš. Toľko viem o satanovi ja.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ten La Vey vobec nie je odveci.celkom sa mi to pozdava len keby sa to nevolalo ze "satanizmus" :lol:
jozotom
Light Star
Light Star

Nazor

Príspevok od používateľa jozotom »

Ked niekto chce poznat taktiku satana,tak musi poznat najprv osobne Ježiša.Ved to je Ježiš ktory zvytazil nad diablom.V Pisme to maš všetko vysvetlene. http://shop.awrstudio.cz/?go=8&kat=56&page=2
safan
Star
Star

pinacolada napísal:ten La Vey vobec nie je odveci.celkom sa mi to pozdava len keby sa to nevolalo ze "satanizmus" :lol:
nie tak.keby sa tie detiska co na cintorinoch pentagramy palia nenazyvali satanisti.no vidis.prave tu citis ake zle meno tomu robia
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lenze otazkou stale zostava: co je ten "pravy" satanizmus :D don't worry, u nas krestanov je to tiez mnohokrat zaujimave ze kto je ten "pravy" a az po mnoho rokoch sa pride na to, ze je to vlastne jedno, lebo Boh nas ma rad vsetkych :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

sak ale ked si to dam dokopy, ze co/kto je satan tak mi vychadza popri inych prijemnych veciach bohuzial aj to ze je protivnik a nepriatel boha co sa prieci mojim nazorom taze "skoda" mohol som byt satanista :lol: :lol:

a aby som splyval s prirodou staci aj to aby som bol nasledovnik boba marleyho a nemusim byt satanista taze s tym tvojim agrumentom o lipnuti k prirode neprejdes :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

safan napísal:nie tak.keby sa tie detiska co na cintorinoch pentagramy palia nenazyvali satanisti.no vidis.prave tu citis ake zle meno tomu robia
Ono LaVey si za to môže sám pretože vtedy ked písal Satanistickú bibliu (cca 60te roky) už bolo dávno zaužívanou vecou že Satan je niečo zlé a ľudia voči tomu mali averziu či už opodstatnene alebo nie.
safan
Star
Star

Vesper napísal:Ono LaVey si za to môže sám pretože vtedy ked písal Satanistickú bibliu (cca 60te roky) už bolo dávno zaužívanou vecou že Satan je niečo zlé a ľudia voči tomu mali averziu či už opodstatnene alebo nie.
vidis ono to mohol kludne nazvat inak kedze to s tym nema nic spolocne
jozotom
Light Star
Light Star

íí
Stoporko napísal:lenze otazkou stale zostava: co je ten "pravy" satanizmus :D don't worry, u nas krestanov je to tiez mnohokrat zaujimave ze kto je ten "pravy" a az po mnoho rokoch sa pride na to, ze je to vlastne jedno, lebo Boh nas ma rad vsetkych :)
Jedno? .Ez 18,4 * Hľa, všetky duše sú moje; jako duša otcova tak i duša ísynova je moja; duša, ktorá hreší, tá zomrie.
Vesper napísal:Ono LaVey si za to môže sám pretože vtedy ked písal Satanistickú bibliu (cca 60te roky) už bolo dávno zaužívanou vecou že Satan je niečo zlé a ľudia voči tomu mali averziu či už opodstatnene alebo nie.
2 Kor 11,14 * A nie div, lebo veď sám SATAN sa pretvaruje na anjela svetla
1 Kor 7,5 * Neukracujte sa navzájom, iba ak čo z obapolného súhlasu na čas, aby ste stihli na pôst a na modlitbu, a zase sa vedno sídite, aby vás nepokúšal SATAN pre vašu nezdržanlivosť.
Ján 13,27 * A hneď po tej skyve vstúpil do nehoSATAN. Vtedy mu riekol Ježiš: Čo robíš, urob rýchle.
Luk 22,31 * A Pán povedal: Šimone, Šimone, hľa, SATAN si vás vyžiadal, aby vás preosial ako pšenicu;
Luk 22,3 * Vtedy vošiel SATAN do Judáša, prímenom Iškariotského, ktorý bol z počtu tých dvanástich,
Luk 13,16 * Nuž a táto, ktorá je dcérou Abrahámovou, ktorú bol poviazal SATAN, hľa, toto už osemnásť rokov, nemala byť vyprostená z toho puta v sobotný deň?
Mar 4,15 * A toto sú tí vedľa cesty, kde sa seje slovo Božie, ktorí, keď počujú, hneď ide SATAN a vyníma slovo, vsiate v ich srdciach.
Old Dirty Bastard napísal:Presne tak, Lucifer/Belzebub/Satan/Padly Anjel bol kedysi anjelom v nebi.. no boh ho odtial vyhnal, no neviem presne preco.. poslal ho do pekla kde sa stal vladcom on..
Jób 1,7 * A Hospodin riekol Satanovi: Odkiaľ ideš? A Satan odpovedal Hospodinovi a riekol: Chodil som sem a ta po zemi a prechádzal som sa po nej.
Prepačte, ale nedalo mi, aby som neargumentoval na Vaše názory. Nechcel som nikoho urazit.

//používaj tlačidlo UPRAV. upravila zuzka
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Nabuduce to skus dat do jedneho prispevku. a inac v tvojeje predchadzajucej zamknutej teme si pisal nieco o Babylonskom kralovi ze je nejaky nastupca satana resp ona sam (opravma ak sa mylim) Rucho ktore nosil babylonsky kral je takmer totozne zo sucasnym co nosi papez
http://video.google.com/videoplay?docid ... nati&hl=en
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jozotom nemusíš zo mňa robit debila samozrejme viem že Satan bol ''vymyslený'' skôr ako bola napísaná Satanistická biblia... :roll:
jozotom
Light Star
Light Star

Vesper napísal:jozotom nemusíš zo mňa robit debila samozrejme viem že Satan bol ''vymyslený'' skôr ako bola napísaná Satanistická biblia... :roll:
Ako môže byt vymyslena bytost ,ked Ježiš hovori ,že prišiel marit skutky diablove.
1 Ján 3,8 * Kto pácha hriech, je z diabla, pretože diabol hreší od počiatku. Syn Boží sa zjavil na to, aby maril diablove skutky
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

jozotom napísal: Prepačte, ale nedalo mi, aby som neargumentoval na Vaše názory. Nechcel som nikoho urazit.
ved si ani neargumentoval :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jozotom napísal:Ako môže byt vymyslena bytost ,ked Ježiš hovori ,že prišiel marit skutky diablove.
1 Ján 3,8 * Kto pácha hriech, je z diabla, pretože diabol hreší od počiatku. Syn Boží sa zjavil na to, aby maril diablove skutky
dobre, plne s tebou suhlasim, no skus byt tolerantny a pripustit, ze nie kazdy je krestan a veri tomu. Je mnoho ludi, ktori maju Bibliu len ako mudru knizku a pod... a skus tiez pripustit ze ludia maju PRAVO na svoj nazor. Ci je nazor toho ktoreho cloveka spravny, to sa uvidi az v dlhodobom meritku. Peace
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jozotom napísal:Ako môže byt vymyslena bytost ,ked Ježiš hovori ,že prišiel marit skutky diablove.
Ser na to teraz prosím ťa, vidím že sa nechápeme...
jozotom
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Nabuduce to skus dat do jedneho prispevku. a inac v tvojeje predchadzajucej zamknutej teme si pisal nieco o Babylonskom kralovi ze je nejaky nastupca satana resp ona sam (opravma ak sa mylim) Rucho ktore nosil babylonsky kral je takmer totozne zo sucasnym co nosi papez
http://video.google.com/videoplay?docid ... nati&hl=en
V tom s Tebou uplne suhlasim.To video bolo dobre.
2.Tesalončanom.2.
3. Nech vás nikto nijako neoklame. Lebo prv musí prísť odpadnutie a zjaviť sa človek neprávosti, syn zatratenia,
4. ktorý sa bude protiviť a povyšovať nado všetko, čo sa volá Boh, alebo je predmetom zbožného uctievania, takže sa posadí do Božieho chrámu a bude sa vydávať za Boha.

Ježiš založil svoju cirkev,ale ta chladla ,až nakoniec odpadla ,ked roku 333 Rimsky cisar Konštantin prijal formalne krestanstvo ako štatne naboženstvo, so všetkymi jej pohanskymi zvykmi a ritualmi.
PS:ako sa to dava do jedneho prispevku?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jednoducho.
vsetko co chces povedat napises do jedneho prispevku a ked tam chces nieco doplnit tak stlacis edit amozes to tam dopsiat :wink:
Napísať odpoveď