napr. http://www.thedjshop.co.uk http://www.chemical-records.co.uk zo slovenských možno http://www.notape.net http://www.vinylstore.skIMI napísal:ok ok ja sa len pytam tak mi porad niejaky e-shop kde je dobry gramac na djing.
Ako sa stat zaciatocnicky dj .
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm.Kupit nový lacný gramec sú vyhodené lóve
Kupuj používané napr-od numark tt-500 a lepšie a neskor TECHNICSi,vestaxi
2 kusy tt-500 kúpiš aj za 15000 také 2 ročné.
Mixák si nekupuj lacný.Musí byt 2-kanálový žiadne BPM merače a iné ko**tiny a musí mat VCA crossfader.
Ten stanton sk-3 je na začiatok uplne dobrý.Neskor mixáky vestax,ecler,rane,...
Ale je to finančne náročné.Kupovanie vinylov,ihiel,...
Scratching,juggling,mixing ... kupuj dvd q-berta a tak isto battle-platne
od q-berta.
Tvrdo trénuj,najdi svoj stýl na mixáž ...
A momentálne kupuj aj vychytávky ako serato -velmo dobré na hip-hop
a nech má laptop dobrú ramku (512-1024)
ak máš nejaké otázky tak SS alebo používaj google
Kupuj používané napr-od numark tt-500 a lepšie a neskor TECHNICSi,vestaxi
2 kusy tt-500 kúpiš aj za 15000 také 2 ročné.
Mixák si nekupuj lacný.Musí byt 2-kanálový žiadne BPM merače a iné ko**tiny a musí mat VCA crossfader.
Ten stanton sk-3 je na začiatok uplne dobrý.Neskor mixáky vestax,ecler,rane,...
Ale je to finančne náročné.Kupovanie vinylov,ihiel,...
Scratching,juggling,mixing ... kupuj dvd q-berta a tak isto battle-platne
od q-berta.
Tvrdo trénuj,najdi svoj stýl na mixáž ...
A momentálne kupuj aj vychytávky ako serato -velmo dobré na hip-hop
a nech má laptop dobrú ramku (512-1024)
ak máš nejaké otázky tak SS alebo používaj google
-
krupica_dnb
Medium Professional
Odkedy je zakazané hrat s pc?Však každý vychytený dj máenergy00 napísal:No, citam tu ze chces hrat cez PC....hm....ak chces hravat na verejnosti tak ta upozornim ze hranie z PC je zakazane, mozem mat donho zapojene maximalne nejaky ten pultik + prehravace alebo gramce a davat do toho len efekty. Ale ak by si hral niekde v dedinskom klube tak tam postaci aj PC ....
nejaké digitálne mixovacie vychytávky.
Na party loadne popripravované časti setu v laptope.Zapojí finalscratch,serato, TORQ,... nasadí timecodec vinyly a end.Nemusí nosit zo sebou platničky.Je to uplne užastné.Upravíš si tracky doma alebo v štúdiu podla svojich predstáv a potom ich odohráš.A ked do kompu zapojíš gramec,player možeš dávat iba efekty?Chlapče (energy00)
vychytený turntablista
Ohladom kablaIMI napísal:njn uz so kupil mixak soundking as602a v jednom obchode a predacac mi vravel ze je dobry pre zaciatocnikov a neviete kde zohnam stereo kabel 6,3 na jednom a druhom konci 6,3 ???
Hladaj tu v notape majú prakticky všetko a ked to namajú tak to zohnajú
Kód: Vybrať všetko
http://www.notape.net/?cat=341&show=3&man=&time=1&orderby=date&page=1&listing=10&man=&unid=
Odkedy je zakazané hrat s pc?Však každý vychytený dj má
nejaké digitálne mixovacie vychytávky. Laughing
Na party loadne popripravované časti setu v laptope.Zapojí finalscratch,serato, TORQ,... nasadí timecodec vinyly a end.Nemusí nosit zo sebou platničky.Je to uplne užastné.Upravíš si tracky doma alebo v štúdiu podla svojich predstáv a potom ich odohráš.A ked do kompu zapojíš gramec,player možeš dávat iba efekty?Chlapče (energy00) Laughing ty budeš nejaký
vychytený turntablista Mozno sme sa nepochopili : ked si DJ namixuje doma veci, alebo pusta vlastne mixy co zbuchal na PC to by slo, ale hrat CISTO len z PC je ZAKAZANE... neviem, kolko poznas DJov osobne ?
ach jaj.Nezosmiešnuj sa.Henten čo si mi napísal že pc,zosilovač,reproenergy00 napísal: ??? nj, sak pohoda, daj si PC na stol, pripoj zosilovac, nejake repro, vyber vstupne, pusti tam Mp3 stiahnute z netu alebo napalene na CD a potom ked ti pride kontrola, taks a ohanaj tym, ze to tak robia aj ostatny DJs....
Mozno sme sa nepochopili : ked si DJ namixuje doma veci, alebo pusta vlastne mixy co zbuchal na PC to by slo, ale hrat CISTO len z PC je ZAKAZANE... neviem, kolko poznas DJov osobne ?
to je nič.To neni ani beginerský dj-ský set.A z pc mp3 možeš oficialne hrat ked máš mp3 legalizované.Alebo ked máš aspon vinyl a veci s neho nahrané v pc.A to isto nejaký namixovaný set.Aj tam potrebuješ mat
oreginálky či accapela či inštrumental či kat či ...
A nevjem kto by púštal vopred namainstreamovaný set na párty.To by tam ani nemusel byt.Pusti by to niekto iný
známe oficialne mixtapy ale ani tie niesú vopred mainsteamované
ešte niečo mi chceš povedat?A koho poznáš osobne?
-
krupica_dnb
Medium Professional
no neviem ale pripadá mi že ste vadní obaja, sorry....
Yo možno na dedinskej diske som to bidel, a ešte u môjho spolužiaka. Chlapec si donesie comp a hrá z traktora- už to je nasmiech... A už nehovorím o tom keby začal hrať vopred nahraté veci, neviem ale naozaj by som si pekne vypýtal peniažky a smial by som sa keby sa niekto nazýval "DJ" kto si doma nahrá niečo a potom to púšťa...
A k tým compom- aj zo serata a FS môžeš hrať ak máš k MP3ojkám doma originály príp. máš kúpené MO3ojky...
Yo možno na dedinskej diske som to bidel, a ešte u môjho spolužiaka. Chlapec si donesie comp a hrá z traktora- už to je nasmiech... A už nehovorím o tom keby začal hrať vopred nahraté veci, neviem ale naozaj by som si pekne vypýtal peniažky a smial by som sa keby sa niekto nazýval "DJ" kto si doma nahrá niečo a potom to púšťa...
A k tým compom- aj zo serata a FS môžeš hrať ak máš k MP3ojkám doma originály príp. máš kúpené MO3ojky...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
energy
inac, co vravite na dj sadu, maj ho znack NUMARK, stoji to 12 litrov v ceskych,
_2x TT1625 /shodný model s TT1650/ (profesionální gramofon s přímým náhonem)
_1x DM950 (2-kanálový mixážní pult)
_1x HF125 (flexibilní sluchátka s dvěma pohárky)
_2x cartridge Groove Tool™ a slipmaty
Na hranie sa doma staci nie ?

_2x TT1625 /shodný model s TT1650/ (profesionální gramofon s přímým náhonem)
_1x DM950 (2-kanálový mixážní pult)
_1x HF125 (flexibilní sluchátka s dvěma pohárky)
_2x cartridge Groove Tool™ a slipmaty
Na hranie sa doma staci nie ?
www.numark.cz
asi nevješ čítat.Presne to čo si napísal som ja napísal v predošlom príspevku a to som vysvetloval.Normálne,že škoda času odpisovat debilom na debilné príspevky(ano tie tvoje príspevky)krupica_dnb napísal:no neviem ale pripadá mi že ste vadní obaja, sorry....
No asi nie.Budeš mat problémy s predajom a stratu a po mesiaci budeš chciet nový set.Pridaj a kúp si niečo seriozne.V česku je viac možností nakupovat hudobný second hand.energy napísal:inac, co vravite na dj sadu, maj ho znack NUMARK, stoji to 12 litrov v ceskych,
_2x TT1625 /shodný model s TT1650/ (profesionální gramofon s přímým
....
velku ponuku hladaj
http://www.midi.cz/Pokial chceme hovorit o veciach z prvej ruky, tak Numark podla mojich skusenosti nieje az taka zla volba. Za prijatelne peniaze je to pre zaciatocnikov primerana kvalita. Je pravda ze na mixakoch rychlejsie odchadzaju "supatka", ale na hranie doma na stole pre radio cez net to bohate staci. Inak trosku premyslam... ak uz na mixaku si hentak setril, mas zhruba ponatie, kolko stoja vynily z priemerneho labelu?
No však crossfader sa rozje** za pár týždov,na tých gramcoch može cvičit základné mixovacie techniky,pár scratchov a to neutiahne poriadne motor a juggling uplne vylučujem.A mixák nemá vca čiže nastavitelnú krivku crossfadra tak ...k6 napísal:Pokial chceme hovorit o veciach z prvej ruky, tak Numark podla mojich skusenosti nieje az taka zla volba. Za prijatelne peniaze je to pre zaciatocnikov primerana kvalita. Je pravda ze na mixakoch rychlejsie odchadzaju "supatka", ale na hranie doma na stole pre radio cez net to bohate staci. Inak trosku premyslam... ak uz na mixaku si hentak setril, mas zhruba ponatie, kolko stoja vynily z priemerneho labelu?
No ale je tiež problém ked neznalec kupuje secondhand techniku a nahodou je tam vada -nevje si to ošéfovat- a nahradne dielce a oprava
Ked chceš niečo lacné tak odporúčam gramce od american audio