Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja neviem ......... ja by som skusil prv mierovu cestu ale ak by sa nedalo tak v poslednom pripade neni ani bitka zly napad obcas by som par ludi vazne prerazil ale ja sa vzdy udrzim :) ...........a co som si najviac vsimol ze niektore typy vyhladavaju bitky a kto chce ten si zamienku najde ......... a najväcsi hustaci chodia v skupinkach vtedy su frajeri ked niekoho z nich stretnem sameho ani necekne ......... to ma najviac doziera
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

Traktorista> na highkick seriem, ale take rifle ti spomalia aj lowkick, a co ma serie este viac ze aj kolena.. Ajtak, vzdy ked vidim potencialneho *o*ota si vytiahnem gate a pritiahnem opasok, minimalne sa bude lepsie utekat :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ivoralik napísal: tak padne na zem-pozor nedávajte mu tam pecku lebo ho zabijete(zlomíte mu hrtan,smrtelné miesto) ďalšie smrtelné je zo zadu na chrbte na panvu(tam kde končí miecha) keď mu dáte pecku ochrnie..ešte vačsia pecka-smrť...neviem,či som vám to mal vravieť,,
tu asi nikto nikoho nejde vrazdit,
najlepsia obrana je utok,ak sa uz neda vyhnut lepsie je udriet prvy.
za chrbtom je dobre mat nejaku oporu aby si sa nemusel otacat,hlavne ked ich je viac ako jeden,napr stena.ked ho (ich) uz mas,urcite netreba hned zutekat ale dat tak aby si to uz viac nedovolili a neprekvapili ta niekedy. lebo dat puncu do nosa a zutekat vola poí dalsom stretnuti.tym nemyslim ze ked uz lahnu ze im treba polamat setky rebra to nie,proste tak akurat.
najlepsie je ale nebit sa. :!: a najlepsi sposob ako sa vyhnut bitke je mat kamosov z ktorimi uz nemas nepriatelov
z tzv "pomocok" je urcite lepsi boxer ak noz alebo baseballka. z nozom zasadis horsiu ranu a moze sa to blbo skoncit. baseballka je zase veeeeelka .imho najlepsi je bozer, ten sa zmesti aj do vrecka,iked ak spadnes ,mas ho na ruke a niekto ti na nu stupi ajajajaj uz asi tak skoro nezahonis :)

zbit niekoho to nieje riesenie vecsinou byvaju z toho len problemy :(
mademan
Light Star
Light Star

mna osobne by boxer vyrusoval... teleskop?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

P3Bo napísal:Aka je vyhoda podla teba toho ze sa bit nebudes ? a ze budes ustupovat vzdy ked sa ti niekto postavi do cesty ? Ustupis raz a zacnes ustupovat cely zivot. Raz sa treba postavit na odpor. Tu nejde o to aby teraz chodil po meste a rozdaval udery kazdemu koho uvidi ale o to aby si nenechal dovolovat od nejakych dementov taketo ponizovanie.
Ako sa najlepsie bit ? tak znie tema a ja len hovorim ze bitka nic nezmeni. Mozes do mna kopat kolko len kces, ale ak sa ti popri tom bude smiat alebo hovorit ti ze to nema zmysel tak sa nato po chvili vy..res a pomyslis si ze to nema cenu zaoberat sa takym cocot.m. Ustupovat? Nikdy. Mam rad ostre konverzacie zoci voci typu drz uz hubu lebo ti natiahnem a ja nato v poriadku ale daj mi pokoj. Vzdy sa mozes dohodnut no vsak nie v prospech oboch stran. Ale tvoj tiez nice nazor :wink:
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

NEBIŤ SA :!:

Ale téma je ako sa najlepšie byť, takže ja by som ti poradil, chodiť na nejaké to bojové umenie, najlepšie ak tam máte v tvojom meste nejaky box alebo thaibox... S takými vecami sa naučíš pomerne za krátku dobu nejakého debilka odstániť ...
Toť môj názor :wink:
mademan
Light Star
Light Star

lekoklatik> len by si na ten smiech musel dostat dostatok casu, teda vyhnut sa situacii

bomba do brady
lezim na zemi
ostatni do mna kopu
:)
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

Smarton napísal:Chyba, nikdy by si nemal zacinat bitku prvy, pretoze ak sa nieco stane, budes utocnik ty a to pred policajtami dost zavazi, je ine ked sa len branis... :wink:

myslim ze ak sa niekedy budes byt tak nebudes myslet na policajtov..a policajtov urcite nebude zaujimat preco vznikla bitka..ci ti niekdo nadaval na rodinu alebo nic take oni riesit NEBUDU!! preto natankuj tomu komu potrebujes prvy do nosa ( ako tu povedal kolega) a ked uz bude dole tak potom ic prec aby si hned s tymi fizlami problem nemal..problem bude mat aj on...a pochybujem ze ked ON SA bude chcet byt kvoli necemu tak si zavola policajtov ked ho dotlknes...skor kamaratov..a to si zavolas aj ty :D
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Ricardo napísal:ja som si vsimol ze dnes bitka uz nieje to co bolo par rokov dozadu....dnes su ludia pekne k_rvy a strasne zakerny....zvycajne su typci pekne podgurazeny a neuvedomuju si nasledkoy svojich cinov......dnes velmi casto natrafíte na tie typy ludí ktory vas bez problemov dokopu na zemi aj ked uz vidia ze mate dost....alebo si vas podaju viacerí...aby si dokaazali aky su davaci...a dalsiou oblubou su zbrane....coraz castejsie typci nosia boxer, nozík....a ja neviem ci su tu vsetci vypatlany na tomto svete alebo co....moj nazor je taky...nebit sa.....a ked uz k tomu dochadza...tak sa bit cestne ako chlap..a nie ako banda dementov...ktori utiekli z ustavu....moj nazor.... :)
mas pravdu ale iba z casti...ohladom boxera...je to sice take ze "pre sracov ktory neovladaju peste "-neni to tak..ja ho obcas nosim..nie kvoli niekomu komu sa idem bit ( na zivo som sa este nebil ) ale iba kvoli tomu ze : nevies kolko je hodin ??? a mas bombu..aby si mu ju vratil jednou ranou boxerom a ne 45 pestami.....takze z casti tu pravdu mas!!
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

aha to by som ta chcel videt.. dal by ti supu na nos a chytil by si flash a lezal na zemi.. a na zemi je to uz lahsie udrzat.. boxer je skorej ozdoba nez neco na bitie.. kebyze ma fakt nekdo nasere tak mu s tim zlomim aj rebro..
tadyyy
Light Expert
Light Expert

no..ozdoba to urcite neni..a ked dostanes tu supu a si na zemi a mas "flash" tak potom nemozes robit nic ani BEZ BOXERA ! ale ked mozes tak je dobre ho mat...toe moj nazor..este som sa s nim nebil ale nosil som ho...najma ked som bol v prahe..tam nikdy neviete ked idete vecer sami kto ide za vamy....
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

najlepsie umenie je utekat kade lahsie :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

paradajka napísal:najlepsie umenie je utekat kade lahsie :D
Bojíš sa žeby z teba spravili kečup ? :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

paradajka napísal:najlepsie umenie je utekat kade lahsie :D
Najväcsie umenie je spravat sa tak aby si nevyprovokoval ziadnu bitku. Hlavne v stave opilosti s tym maju chlapci problem, kedze vtedy sa citia ako majstri sveta. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Slovami.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

p4ra napísal:Slovami.
Myslím že pesť ti rýchlo hubu zatvorí. A na agresorovi tvoje "slová" viditeľný účinok nespravia... :roll:
tadyyy
Light Expert
Light Expert

pHysIQ napísal:Najväcsie umenie je spravat sa tak aby si nevyprovokoval ziadnu bitku. Hlavne v stave opilosti s tym maju chlapci problem, kedze vtedy sa citia ako majstri sveta. :roll:

jj..ja sa tak spravam a zatial som nikdy problem s bitkou nemal...ako som povedal, toho boxera som nosil keby ma chcel niekto prepadnut...
korn
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa korn »

No tak všetci tu vypisujete rôzne nazory.....tak ja poviem moj
Je jasne sa najprv bitke sa vyhnuť,ale ked už dojde knej tak treba dať prvu ranu na solar a hned na tvar ale nie že to budeš robiťž jak slimak to musi byť rychlovka ja by som ti vedel to ukazať,,,ked ceš byť makač tak posilovna a niejake tie uživanie creatine,,proteiny a take somarinky...
A ked mu bude malo tak mu ešte daš...
A jedna zakl.vec nikdy sa neboj lebo jak ukažeš že sa bojiš tak si v pi*i...Super to hned využije a dolameta...Musiš isť tvrdo bez strachu a bez pomyslenia že dostaneš na tvar....
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

zaujimave ze tu pises o creatine a proteinoch.. ide ti o objem alebo o rychlost a prenost? pri bitke ide o rychlost a presnost.. takze proteiny ti jedine skodia co sa tyka rychlosti naco mat 20 kg ruky ked s tim nevies narabat ? takze dalsi vykrik do tmy..
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

tadyyy napísal:myslim ze ak sa niekedy budes byt tak nebudes myslet na policajtov..a policajtov urcite nebude zaujimat preco vznikla bitka..ci ti niekdo nadaval na rodinu alebo nic take oni riesit NEBUDU!! preto natankuj tomu komu potrebujes prvy do nosa ( ako tu povedal kolega) a ked uz bude dole tak potom ic prec aby si hned s tymi fizlami problem nemal..problem bude mat aj on...a pochybujem ze ked ON SA bude chcet byt kvoli necemu tak si zavola policajtov ked ho dotlknes...skor kamaratov..a to si zavolas aj ty :D
To mas pravdu, ale ja som to myslel v tom zmysle ze by som sa bil len v tom pripade, ze by do mna niekto vyskocil alebo do mojich kamaratov. Ak by mi niekto nadaval, tak by som sa nad tym len pousmial povedal mu par peknych slov a pomyslel by som si o jeho IQ. No to hovorim teraz, keby som mal nervy tak by som sa asi neudrzal a vrazil mu par do nosa. Ale inak som mierumilovny clovek :)
Napísať odpoveď