Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

schw33k napísal:asi ste sa nepochopili :) chlap myslí, že si videl pitvu , kde pitvali človeka zaživa

no a ty si videl " naživo "
jaaaaj no zaziva sa daj najst asi len na ogrish a m*******6 (neviem ci morgue este ide ,bolo fakt huste a zvratene )
pitva zaziva je myslim vrazda
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

xexe pitva potvrdila ze pacient zomrel pri pitve.... to je nic ked uz bol dead, videl som ledacos, aj amputacie, cervy v hlavach.... ale toto!

// to tie ** to ma byt cenzura :?:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chcel som sa este najest ale akosi ma presla chut do jedla. :smt078
Vobec nechapem co su to za ludia a preco neusmrtia to zvieratko nejak menej brutalne/drasticky.
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:cry:
Stiahnut za ziva z koze !!!!!! ...nechapem to..ako mozu byt ludia takto bezcitni?? ..ved su to nevinne zvierata .. casto mudrejsie ako ti kkti ktory im to robia ... ale stiahnut ZAZIVA z koze?? .. a lutujem tie panicky ktore nosia tie kozucjy za statisice korun ...viete co by som im zo srdca priala??? ...aby si pohladili svoj buduci kozuch ...a sadli a pozerali sa ako ty degesi ich stahuju z koze zaziva ..som zvedava ci by tie kozuchy nosili ...a v prvom rade by sedela nasa uzasna NORIKA MOJSEJOVA ... nex si zivo predstavi tam svojho kusaja ci ako mu meno .. ale ani ten pes sa nicim neprevinil .. akze neviem neviem ci by si tie kozuchy dalej kupovali ..tot vse :cry:
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Uz som videl pitvu cloveka ako mu vyberali mozog a pluca ale toto bolo este horsie. Asi najhorsie video co som videl bolo, ked nam na nabozenstve pustili film o potrate. Ten vo mne zanechal najneprijemnejsie pocity.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

schw33k napísal:to už načo ich sťahujú z kože zaživa ?
čo je veľa to je veľa

nenapadlo Vás niekedy , že takéto videá by mohli robiť práve ochrancovia ? Mňa to práve teraz napadlo :) neviem prečo
Tiez mam z toho podobne pocity ... ak je to tovaren ny vyrobu kozusin tak urcite najlepsi sposob je najskor to zviera zabit... urcite by nemali na to dovod stahovat koze za ziva, celkovo tie zabery vyzerali ako by ich robili ochranari, pohlady na klietky, na zvierata v nich ... proste mi to pripada tak ze ochranari zaplatili nejakym robotnikom, ze nech ich stiahnu z koze za ziva ... a kedze su na stahovanie koze zvyknuti tak im to nejako nerobilo problem ... inac je to dost hnusne, stahovat zvierata z koze za ziva, ale dopozeral som to do konca ...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

videl som to cele :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nemam slov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit: uz viem, ideme vyzabijat cinanov a vsetkych co to robia!
a este brutalnejsim sposobom
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Tak po 30sek som to vypol. Myslím si ze toto viac ako choré. Prajem nech toto zažijú ty ľudia na vlastej koži, ked to dokázu spraviť zvieratám... :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

akoze mam dost silny zaludok, zle mi neprislo, ale zazitok silny. tak nechutne video som uz dlho nevidel. s brachom (prask) zdielame nazor, ze ich nezabiju kvoli tomu, aby neposkodili kozusinu (mozno blbost, ale ma to logiku), ked by ich strielali ci podrezavali... ale im by som doprial to iste - zvliect ich z koze za ziva ako spotene ponozky ked davam dole :!: a nechat ich lezat na zemi v krcoch a bolestiach... neviem co by robili... neviem co to bolo za zviera ako prve, tusim medvedik cistotny, ked tam visel, uz som chvilu myslel ze je mrtvy a potom sa chudacik zacal trepat znova :cry: uplne najhorsie bolo pozerat nanho zvleceneho z koze ako sa tam zvija - iba ten kusok som ukazal brachovi a musel is prec, ze na to sa on nemoze pozerat.
nie som daky zaryty ochranca zvierat - ale ked sa raz ma zviera zabit - ci na potravu alebo kozusinu, nech trpi co najmenej, ak vobec musi. tak isto ako ta afera s tym psikom co ho tahali za autom - Lucky, ked som ho videl tak mi bolo do placu, lebo som si predstavil ako sa nieco take stane bratrancovmu vlciakovi (ma teraz stena - malu Meggy a strasne zlaty havino to je).
mam rad zvierata, su to zive stvorenia, mal som macku a ked som videl ako mi ju preslo auto, nebolo mi vsetko jedno, aj ked mala "len" zlomenu labku... neznasam tyranie akehokolvek druhu a toto by sa dalo klasifikovat ako tyranie zvierat, ale tam je to bezne, nedokaze si s tym poradit ani AAF (animals asia foundation), ale nedeje sa to len v cine, ci korei, nie je to vynimocne ani v rusku, ci na vychode nasej krajiny v romskych osadach - prosto kde je chudoba tam sa to deje, len mozno nasi toho psa zabiju najskor...
staci si do youtube alebo hocikam zadat napr. china dog a take strasne videa co su tam :aasmile19:
tu je napr video kde su a ine zabery (aj na panicky v kozuchoch, kt paradoxne vencia svojich milacikov :!: :evil:
:!: tiez nepekne zabery - je tam zaber ako varia zaziva vo vreci :!:

video
foto prezentacia
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

:cry: :cry: Bože.....sledoval som to dve minúty,ďalej by som neznesiol.Ako to ten človek mohol urobiť??Nech zomre presne tak,ako to robil tým zveriatkám!!Ešte by som ho potom oš*al do xichtu!! :cry: Prepáčte za tie výrazy,teraz som riadne v nálade....Chúdence...a...ako(myslim že to bol medvedík čistotný)...ako z nehola bola len kostra a ešte sa hýbal :cry:
Ale hlavné je,že majú kožušinu z neho,peniaze sú hlavné...ale čo to zviera??
Je mi strašne....proste hnus!Nechápem... :(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Do pi** no tak toto uz je sila jak sa to chuda bez koze este hybalo a pozeralo :( :( ... akoze prestavam mat cinanov rad ... Zabit ... Zobrat palicu z klincami a po chrbte ... nech si uzivaju ....alebo vrazit noz do Chrbtice a otocit ... co je moc to je moc ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Shark NX napísal: Zobrat palicu z klincami a po chrbte ... nech si uzivaju ....alebo vrazit noz do Chrbtice a otocit ... co je moc to je moc ...
ty musis byt velmi smutny clovek :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ne len toto uz je sila ... nic nepoviem keby boli napr inekciou uspate alebo tak nejak ... ale toto ... Oplieskat o zem a zaziva stahovat z koze ... to mi uz prijde trocha moc brutalne ...
fondec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fondec »

Tiež sme sa na to nepozerali do konca. Je to humus :smt078
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ja nie som slaba povaha a z krvi ani z podobnych veci mi nieje zle, ale z toho videa mi bolo do placu :(
Jy byvam na dedine a chovame kraliky. A mozno od nejakch ochranarskych vegetarianov dostanem karmu (-) ale je to tak so vsetkymi zvieratmi, ktore sa chovaju na maso. a tak pride den kedy treba kralika zabit, a aj ja som uz par kralikov zabil. Ale urcite som ho netiral, a vzdy som sa snazil aby netrpel. Ale ten hnusny cinan tie zvierata stahoval z koze za ziva a celkovo ich tyral. Ja by som mu spravil presne to iste a nemal by som najmensiu vycitku :evil:
Ked su tie zvierata chovane na kozusinu, budis, ale nech ich zabiju tak aby netrpeli a nie toto.
Je mi z toho fakt smutno :(

//Edit: A toto je tiez dost hnusne: - jedia zive chobotnice :shock:
A celkovo pozrite si tu stranku http://cafe.loveme.cz/ je tam kopu zaujimavych veci...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ako to im robilo problem s tym nozom to zviera zarezat pod krkom, ale on nie on mu musel este dupat po hlave. Inac je vobec mozne ze sa niekto este pohybuje po stiahnuti z koze?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Lolofon napísal:ano pozrel som si to cele celych 7:51 .mozem povedat ze horsie bolo uz len pitva nazivo a potrat :?
najhorsi bol asi moment ked dotycny tvor ,zil este chvilu v agonii bez svojho kozusku
tiez som to videl cele a toto mas pravdu. najhnusnejsie bolo ako tam uz len lezal bez kozuchu. nic horsie zo zvieratami som este nevidel a ked som si pozrel toto video tak som chcel zastrelit vsetkych co toto robia tym zvieratam a spalit vsetky kozuchy. fuj. hnusne svine. sko to mozu? to je tolko to zviera zabit ako ho takto triznit?
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

absolutne odsudzujem taketo ciny! najradsej by som tych ludi nakopala do zadku a potom aj tie kravy co si oblecu kozuch zo zvierat!aj buze**** co nosia kozusiny ci ich navrhuju nosit! nenavidim tento svet pretoze niektori ludia nechapu trapenie inych! psychopati co nevedia co robia!nakopat ich do zadku a potom z nich stiahnut kozu zaziva!radsej to video nejdem pozerat...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

will.i.am napísal:Ja nie som slaba povaha a z krvi ani z podobnych veci mi nieje zle, ale z toho videa mi bolo do placu :(
Jy byvam na dedine a chovame kraliky. A mozno od nejakch ochranarskych vegetarianov dostanem karmu (-) ale je to tak so vsetkymi zvieratmi, ktore sa chovaju na maso. a tak pride den kedy treba kralika zabit, a aj ja som uz par kralikov zabil. Ale urcite som ho netiral, a vzdy som sa snazil aby netrpel. Ale ten hnusny cinan tie zvierata stahoval z koze za ziva a celkovo ich tyral. Ja by som mu spravil presne to iste a nemal by som najmensiu vycitku :evil:
Ked su tie zvierata chovane na kozusinu, budis, ale nech ich zabiju tak aby netrpeli a nie toto.
Je mi z toho fakt smutno :(
Kralika som zabíjal už aj ja a to sa porovnávať nedá. Tam je jeden úder za krk a koniec :!:
-A ochranari su tiež smiešny. Vlečenie kožky z kralika na psich dostihoch (z toho kralika, čo na dedinach zomieraju denne) zakážu, akože týranie kralikov a toto vidieť nechcu, každy od toho dava ruky preč. Aby som uviedol aj prakticky priklad, tak v Britanii sa coursing (obdoba psích dostihov) praktizuje na živých králikoch. :!: -samozrejme, zasa nie je toho, kto by proti tomu vystupil, lebo tradicia :?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pozeral som to 4 minuty a nasledne som si to pretocil. Co uz narobime,je to svinstvo ale my to nezmenime ani tych cinanov nie. Takze vrelo odporucam nainstalovat na UKLUDNENIE hru pod nazvom VIETCONG a strielat tam ... :wink:

P.S. keby som tu mal skutocne napisat co som mal na jazyku ked som to prvykrat videl tak to by tu bola jedna nadavka za druhou.
Napísať odpoveď