NO:1 napísal:preco mi nejde CS hrat po nete.??? mam normal 1.6 ale taku co sa meni s half-life.....potrebujem inu verziu??-------odkial sa da stiahnut ??? pls poradte
Ja mam taku istu verziu ....ale mne to fici. skus to preinstalovat a ak ti to nepojde ozvi sa na icq a poslem ti link na ten moj
miro146 napísal:aaa sakris skusal som to cez ten prikaz a ako zobralo mi ho- ten prikaz(nenapisalo neznamy prikaz) ale nic sa nezmenilo..stale to ide v lavej ruke...a inak minimalizovaval som to len tak z casu za cas ked mi niekto napisal na icq a tak...doteraz tomu nic nebolo hmm
...zacalo to ked som reinstaloval xpcko hdd C som komplet sformatoval a hd D som ponechal(mal som na nom aj csko instalnute) potom ako som pc znovu rozbehol mi us slo cs hrat len v lavej ruke, preto som sa rozhodol pre kompletne formatovanie..sformatoval som vsetko co sa dalo sformatovat a opet po instalacii cska mi ihned hodilo v hre zbran do lavej ruky... cez H neraguje (na use riht hand) ani cez prikaz cl_righthand 1...ja to nechapem
Tak mas potom zlu verziu cska ....bo toto sa stalo aj kamaratovi s tym sa neda nic robit. Prikazy na to nereaguju. Preinstaluj CS nie windows
Hannibal napísal:Tak mas potom zlu verziu cska ....bo toto sa stalo aj kamaratovi s tym sa neda nic robit. Prikazy na to nereaguju. Preinstaluj CS nie windows
//edit zuzka: magické tlačidlo uprav....
par stran dozadu a dozvies sa ze uz to je vyriesene..staci prepat zo zobrazovanie Software na OpenGL alebo Direct 3D
...prosiim vaas.....stiahla som si mapku fy_iceworld na CS Source....lenze ked spustim hru...a nacita mi mapku...dam tam botov...ti boti sa nehybu..teda hybu..ale iba na mieste.....proste nehybu sa po mapke..co ma spravit?
Bunny444 napísal:...prosiim vaas.....stiahla som si mapku fy_iceworld na CS Source....lenze ked spustim hru...a nacita mi mapku...dam tam botov...ti boti sa nehybu..teda hybu..ale iba na mieste.....proste nehybu sa po mapke..co ma spravit?
Najlepsie by bolo vobec nehrat tuto hru, je to dost zavislacka hra, pre dievca moc nevhodne/netypicke ...
k teme : musis si stiahnut vhodne waypointy, pretoze cs : s si negeneruje vlastne waypointy ...