Obsluhoval jsem anglického krále

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Obsluhoval jsem anglického krále

Príspevok od používateľa den333 »

Videli ste niekto tento film?
:arrow: http://www.csfd.cz/film/221330-obsluhov ... eho-krale/
Mne sa tento film velmi pacil...cakal som ze ked to je od cechov tak to bude zas nieco onicom ale je to v pohode...dal by som tak 8/10 :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nepovedal by som, ze ked je nieco od cechov, tak je to onicom, my sa od nich mozme len ucit co sa kinematografie tyka :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

jasne ze nanich nemame...ale napr Grandhotel bol podla mna dost slaby film...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pripájam sa a tiež dávam 8/10...tento film bol oslavou filmu a aj iných vecí vôbec. Krásne vykreslil Hrabalovského ducha ukrytého v jeho knihách.
Tie dva body dolu sú za jazykový výkon Fialovej, tá jej čeština bola :aasmile2: ...Ale inak odporúčam.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

juuu o tom som pocul dobre veci... urcite si to sosnem ked bude cas :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Film nebol podľa mňa až taký úžasný, akú mal reklamu. Čakala som pravdupovediac viac. Opakovali sa tam stále dokola tie isté vtipy a dej bol zbytočne natiahnutý. Dala by som tak 6/10. Ale stále sú Česi na tom lepšie ako slovenská tvorba...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

jin napísal:Pripájam sa a tiež dávam 8/10...tento film bol oslavou filmu a aj iných vecí vôbec. Krásne vykreslil Hrabalovského ducha ukrytého v jeho knihách.
Tie dva body dolu sú za jazykový výkon Fialovej, tá jej čeština bola :aasmile2: ...Ale inak odporúčam.
Pripájam sa to hodnotenei sedí iba mi vadilo že sa neuvedomil ked videl tích ludí v transporte.. :( ale neviem prečo nemohli spraviť film tak že tam budú rozprávať v svojom jazyku.. Ved fialová nemohla byť mladá kur*a zo slovenska čo sa zaplietla v prahe..? nevyžadovalo by si to veľkú úpravu deja a myslím že by to pridalo filmu tvárnosť holt.. :roll: takto sa budeme môcť vzrušovať nad zlou slovenčinou v SK filmoch a zlou češtinou v CZ filmoch (btw. jediný film kde sa rozprávalo aj po slovensky aj po česky bol Slnečný štát ale ten mal zas dej o ničom iba koniec bol dajaky čudný)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

zuzkazuzka napísal:Film nebol podľa mňa až taký úžasný, akú mal reklamu. Čakala som pravdupovediac viac. Opakovali sa tam stále dokola tie isté vtipy a dej bol zbytočne natiahnutý. Dala by som tak 6/10.
Asi tak. O moc lepsie film neobisiel ani na CSFD (67%, 980hlasov). Inac prosim neporovnavajte tu slovensku a cesku filmovu tvorbu.
a) neda sa to
b) neni to cielom tejto temy
c) neda sa to
Napísať odpoveď