Mne sa tento film velmi pacil...cakal som ze ked to je od cechov tak to bude zas nieco onicom ale je to v pohode...dal by som tak 8/10
Obsluhoval jsem anglického krále
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Obsluhoval jsem anglického krále
Videli ste niekto tento film?
http://www.csfd.cz/film/221330-obsluhov ... eho-krale/
Mne sa tento film velmi pacil...cakal som ze ked to je od cechov tak to bude zas nieco onicom ale je to v pohode...dal by som tak 8/10
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pripájam sa to hodnotenei sedí iba mi vadilo že sa neuvedomil ked videl tích ludí v transporte..jin napísal:Pripájam sa a tiež dávam 8/10...tento film bol oslavou filmu a aj iných vecí vôbec. Krásne vykreslil Hrabalovského ducha ukrytého v jeho knihách.
Tie dva body dolu sú za jazykový výkon Fialovej, tá jej čeština bola...Ale inak odporúčam.
Asi tak. O moc lepsie film neobisiel ani na CSFD (67%, 980hlasov). Inac prosim neporovnavajte tu slovensku a cesku filmovu tvorbu.zuzkazuzka napísal:Film nebol podľa mňa až taký úžasný, akú mal reklamu. Čakala som pravdupovediac viac. Opakovali sa tam stále dokola tie isté vtipy a dej bol zbytočne natiahnutý. Dala by som tak 6/10.
a) neda sa to
b) neni to cielom tejto temy
c) neda sa to