Práca + príjem

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Práca + príjem

Príspevok od používateľa schw33k »

Zaujímalo by ma v akom odvetví pracujete , proste kde a čo robíte a ak chcete môžte pridať aj vaše finančné ohodnotenie ...
Samozrejme , odpoveď " študujem " nieje žiadaná

( o tejto téme viem http://www.hojko.com/skola-praca-alebo- ... t=pracujem , nieje zameraná na pracovné odvetvie , ale iba na výber z 3 možností - väčšina odpovedí : " pracujem " )
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

sumitomo electric bordnetze s.r.o nitra pracovisko BA pri VW
odvetvie: toto hovorí za vsetko: VW :(
koordinator zmeny (momentalne na odpocinku :P )
financne ohodnotenie mi zial pracovna zmluva nedovoluje zverejnit.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Do 30. aprila 2007 som pracoval pre sumitomo electric bordnetze s.r.o nitra, v spoločnosti Tukový priemysel. Robil som to iste čo v Sumitomo predtym, no teraz som ako skladnik bol platený Tukovým priemyslom, ktorého platilo Sumitomo. Pekne vymyslené, no a plat som mal zaklad 11900 sk + 600 pritomnostná + 600 prispevok na cestovanie / mesačne som precestoval tak okolo 1800 sk/. Takze ziadna slava, no čo už, hlavne, že sa tymi tahmi nabalili na nas. To je vse a dufam, ze tu nepracujeme alebo sme nepracovali vsetci v Sumitomo. :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Robim v prekladatelskej firme - volny pracovny cas, mozna praca na dialku a slusne ohodnotenie. Ale zavisi na tom, kolko je projektov, pretoze ak nie su, tak sa da ostat aj na mzde 0kc/mesiac :)
//k platu: Ako student som spokojny, ze sa za 2 mesiace(priemerne 5 hodin denne) da zarobit na lepsi notebook + nejake periferie a este mi aj ostane na zvysenie zivotneho standardu(lepsie jedlo, chlast a tak :D )
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Reality a IT.
mesacny prijem - nestazujem sa.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

enter00 napísal:Reality a IT.
mesacny prijem - nestazujem sa.
ako vyzerá tvoj všedný pracovný deň ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: 7 hodin stravi na fore, pol hodinu je na obede a za zvysnu pol hodinu preda 3 domy a ma zarobene na cely mesiac.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Studujem ! ale uz mam slubenu robotu ( na 1000 percent aj ked mozno nezmaturujem - ale v septembri si ju spravim !! ) :)
No a budem pracovat u nas ako skladnik a nastupny plat mam 19.000 sk
(firma Alfa -R -rozvodca Nestle a Coral )
(pracu som dostal preto ze tam mam fotra a uz tam brigadujem 3roky... na voziku jazdim aj zo zavretými ocami :smt036 :lol:
Inak ked ma niekto zaujem tak Hladame este 2 Skaldnikov a 1-2 Soferov ( potrebny vodicak skupiny C pre soferov... )
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

stavebna firma a pozicia asistent riaditela, plat racej nie
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

no ja mam este daleko pred 18 ale ked sa mi padari jeden super prestup , tak studentska zmluva neni spatna vobec . ale mne zatial o peniaze nejde
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som v marketingu.
príjem - na Bratislavu celkom slušné, nesťažujem sa :) ...zatiaľ
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

R1k1nko napísal:Studujem ! ale uz mam slubenu robotu ( na 1000 percent aj ked mozno nezmaturujem - ale v septembri si ju spravim !! ) :)
No a budem pracovat u nas ako skladnik a nastupny plat mam 19.000 sk
(firma Alfa -R -rozvodca Nestle a Coral )
(pracu som dostal preto ze tam mam fotra a uz tam brigadujem 3roky... na voziku jazdim aj zo zavretými ocami :smt036 :lol:
Inak ked ma niekto zaujem tak Hladame este 2 Skaldnikov a 1-2 Soferov ( potrebny vodicak skupiny C pre soferov... )
skladnik 19.000 nastupny? fuha aj ja chcem......predpokladam ze hrube ale ajtak ty vole na skaldnika 8)

ja popri skole brigadim na recepcii jednej firmy v Ba
mesacne tak podla odrobenych hodin ale vychadza na 3-7 vacsinou
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

zatial student, len k tym platom . tie ma najviac zaujimaju a strasne nemam rad ked to niekto aspon nepriblizi :P dajte to aspon v tolerancii 5k nech ma clovek ako-taku predstavu kolko to vynasa.co to je nejake mega tajomstvo?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

i-cube napísal:zatial student, len k tym platom . tie ma najviac zaujimaju a strasne nemam rad ked to niekto aspon nepriblizi :P dajte to aspon v tolerancii 5k nech ma clovek ako-taku predstavu kolko to vynasa.co to je nejake mega tajomstvo?
plat je vecou dohody, ovplyvnuje ho najma prax, ziskane vzdelanie, takze sa to velmi porovnavat neda
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

i-cube napísal: strasne nemam rad ked to niekto aspon nepriblizi :P dajte to aspon v tolerancii 5k nech ma clovek ako-taku predstavu kolko to vynasa.co to je nejake mega tajomstvo?
no, mohli by ste sa vyjadrovať možno v porovnaní s priemerným platom v SR, ktorý je cca 18 000 (opravte ma, ak mám staré info).

Ja ti napríklad môžem dať info o marketingu: Myslím, že na Slovensku je to dosť na výslní momentálne. Napr. plat marketingového managera s praxou sa v priemernej firme v BA pohybuje okolo 60.000, marketingový riaditeľ má o pár desiatok tisíc viac.... Funguje tu ale samozrejme pekný hierarchický systém a keď začínaš povedzme s 25tis, môžeš sa postupne vypracovať vyššie a vyššie...

Je to ale všetko strašne klamlivé. Plat sa ti môže zdať neviemako dobrý, ale keď si odrátaš dane, výdavky na živobytie, prípadne nejakú hypotéku, lízing auta atď... tak zistíš, že ti ten plat veľmi nestači...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zuzkazuzka napísal:no, mohli by ste sa vyjadrovať možno v porovnaní s priemerným platom v SR, ktorý je cca 18 000 (opravte ma, ak mám staré info)...
Je to ale všetko strašne klamlivé. Plat sa ti môže zdať neviemako dobrý, ale keď si odrátaš dane, výdavky na živobytie, prípadne nejakú hypotéku, lízing auta atď... tak zistíš, že ti ten plat veľmi nestači...
je uz 20 tisic a nejake drobne:)

ad platy v marketingu - zodpovedaju ostatnym odvetviam.
posledny odstavec - presne tak, ked ked nemas uz kupeny byt/auto tak je 60 tisic v BA relativne malo. hypoteka(jedina realna sanca pre bezneho cloveka kupit byt) mas splatku tak 7-9 mesacne, auto 5 tisic, naklady na zivot 20 tisic - a to len zijes. nic navyse. pridajte ine vydavky(mobil, zariadenie bytu, inet, dovolenky, zabava) a ste cca na nule:)
hojko napísal:schw33k: 7 hodin stravi na fore, pol hodinu je na obede a za zvysnu pol hodinu preda 3 domy a ma zarobene na cely mesiac.
hojko si so svojim forom fandi:)
schw33k napísal:ako vyzerá tvoj všedný pracovný deň ?
kedze som na dennom studiu na vysokej skole a podnikanie mam ako "vedlajsiu cinnost"...
odpoviem takto - nikdy nie stereotypne, obsahuje vela komunikacie - mailov, telefonovania a vela rozmyslania.
viac by som to takto verejne nerozoberal, ked chces ss je ti k dispozicii.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

TVOE SONY Technology Center - mzda: dohodou ; )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

som student, momentalne zacinam brigadnicky na cerpacej stanici,
plat okolo 10 000 mesacne.
Taaakze kosicania, ktory z vas ma najde :!: :D Zelovoc je z hry vyradeny, myslim ze tusi, ze preco :P
Odmena, tak to ece porozmyslam :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

zuzkazuzka napísal:no, mohli by ste sa vyjadrovať možno v porovnaní s priemerným platom v SR, ktorý je cca 18 000 (opravte ma, ak mám staré info).

Ja ti napríklad môžem dať info o marketingu: Myslím, že na Slovensku je to dosť na výslní momentálne. Napr. plat marketingového managera s praxou sa v priemernej firme v BA pohybuje okolo 60.000, marketingový riaditeľ má o pár desiatok tisíc viac.... Funguje tu ale samozrejme pekný hierarchický systém a keď začínaš povedzme s 25tis, môžeš sa postupne vypracovať vyššie a vyššie...

No ok, toto mi nedalo, som rad, že mas takeho fleka a prajem ti len to dobre. No porozmyslajme, či ma niekto iný, ktorý zarobi ledva 10 000 aby mohol splacat lizing auta, hypotéku, nejake tie splatky atd. Plus mobil, dnes nevyhnutný, zivobitie, oblečenie? Tento človek nema na lizing, nedaj boh 10 tacov mesačne na hypotéku na 20 či 30 rokov. Ty už čoskoro budeš mat splatené auto, byvanie atd. Takže, nebral by som to dako tragicky. Rozumiem, že je rozdiel v dosiahnutom vzdelaní, može byt, schopnostiach človeka. Ale človek s prijmom okolo 10 000 či 15000 nikdy nič mat nebude, jedine tak dlžoby.

P.s.: K tomu priemernemu mesačnemu zarobku. Nech počitaju priemerne kolko dni do roka sneži, prši, slniečko svieti, no ked sa pozrie vacsina ludi z inych časti slovenska ako ba, tak ich ide roztrhnut neraz. Jednoducho, tolko nezarabaju ani s vianočnými premiami, nie to každy mesiac. Je to iba blud pre blbov a dalsie eso v rukave kazdej vlady, vysmech ludi. Tot vsio
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to pato83: ja nemám ani hypotéku ani lízing na auto... Hovorím to čisto teoreticky, uvažujem do budúcnosti, pretože keď si jedného dňa budem chcieť založiť rodinu, tak to nebude vôbec sranda. A to žijem v BA. To, že sú rozdiely medzi jednotlivými regiónmi mi je jasné a viem, že to niekomu môže trhať žily, keď počuje, aké sú zárobky v BA. Ale zase sa na to netreba pozerať len tak jednostranne. Tam kde sú nižšie platy sú aj nižšie náklady na život. Zober si napr. že byt v novostavbe v BA stojí aj 8 melónov a no to môžeš mať príjem aký chceš a aj tak si ho nemôžeš dovoliť. A to, že na tom má zásluhu aj vláda je už úplne iná problematika a ani ja ani ty to nevyriešiš...
Napísať odpoveď