Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Myslia si baby ze sme svine ?

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja naviem mozno blba tema :D ....... ale ono sa to tak hovori ze chalani su svine ........ mna to napadlo najme preto ze moju kamaratku nedavno nechal priatel a minule som s nou hovoril a ona mala take reci ze mi sme vsetci rovnaky nooooo proste jak keby som jej ja ublizil ......... alebo dievca ktore som riesil v inej teme co som bol (mozno este aj som) stale do nej "buchnuty" tak tiez vlastne cele to dopadlo tak ze ona ma ma za idiota tvari sa akokeby som jej neviem ako ublizil aaaaa pritom nic zle som jej nikdy neurobil .........a v podstate som jej ukradnuty a ja som ten co sa kvoli tomu trapi viac nez ona .......... nooooo mam ju prilis rad na to aby som si o nej nieco zle pomyslel aaa pritom ona si o mne asi nic dobre nemysli ........ preco to tak vlastne je ze ked sa nieco doripe tak nakoniec je chalan ten zly ?...aa pritom dievcata vedie byt obcas teda riadne krute..len oni to tak zakamufluju akokeby boli obetou prave oni ...a pritom chalan sa mozno natrapi viac ako oni (vid. moja situacia )...alebo sa mi to len zda
:D dufam ze to neni prilis priblbla tema ..............
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

obycajne baby hovoria: chlapi su svine, teda okrem teba milacik :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Tak s tymto ja uz mam svoje skusenosti , v jeden vecer som na seba pocul tolko vulgarizmov od baby ,ze ma to az zarazilo. A vraj ,ze neznejsie pohlavie !!! No isto. :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, ja si myslim, že je to obojstranné. Práve preto, že baby sú baby a chalani sú chalani a každá skupina je niečim špecifická, celkom prirodzene vznikajú nedorozumenia a názory typu "všetci chalani sú svine". Myslím, že chalani majú podobné zmýšľanie o babách....
Vyplýva to celé z toho, že keď sa niekto viackrát sklame v opačnom pohlaví, začne to zovšeobecňovať a až kým nenatrafí na niekoho normálneho. Až vtedy možno zmení názor a zistí, že niektorí príslušníci opačného pohlavia sú vlastne celkom fajn... :wink:
slavo120
Professional
Professional

zuzkazuzka napísal:No, ja si myslim, že je to obojstranné. Práve preto, že baby sú baby a chalani sú chalani a každá skupina je niečim špecifická, celkom prirodzene vznikajú nedorozumenia a názory typu "všetci chalani sú svine". Myslím, že chalani majú podobné zmýšľanie o babách....
Vyplýva to celé z toho, že keď sa niekto viackrát sklame v opačnom pohlaví, začne to zovšeobecňovať a až kým nenatrafí na niekoho normálneho. Až vtedy možno zmení názor a zistí, že niektorí príslušníci opačného pohlavia sú vlastne celkom fajn... :wink:
hmm zaujimava myslienka to som tam niejak nepoznamenal ale asi to tak je bude to najskor obojstrane ale zas neviem ja tolko chalanov vo svojom okoli nemam co by vsetky hadzali do jedneho vreca skor len tak tu ktora im proste nesadne ale od bab pocujem ze "chalani su svine" proste vsetci hehe .......a ono nie vsetci su rovnaky ......... zas aj chapem ze ked sa dievca sklame a dana osoba bola skutocne svina tak potom ma na to taky pohlad ale problem vidim v tom ze mi nemozme za to aky je ten druhy .......... a napr. moja situacia ja som tej zienke (riesene v inej teme ) nic neurobil a predsa ma ma za ko..ta myslim si ze som si to od nej nezasluzil nedala mi ani sancu aby vedele aky som proste ma hned odsudila a to podla mna nebolo od nej fer ..... ale co uz s tym som sa uz jak tak zmieril i ked to boli ale zivot ide dalej :wink:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Niektore si to urcite myslia..ale mylia sa!!! No Nie??? :smt018
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

osobne z caasti nesuhlasim so zuzkou, vecsinou to byva tak hned po nasom prvom skalmani s opacnym partnerom ze si to myslime o opacnom pohlavi
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, aj ja si to vravím že baby sú kur.vy, mrchy apod, ale utešuje ma len myšlienka že sa mýlim, a že zopár iných mám ako kamarátky tak to neriešim, tak dievčatá, ktorá ma presvedčí o opaku? :lol: :P
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak ako si my myslime ze baby su svine(a preto pime :D ) tak aj ony si myslia ze chlapi su svine... aj ja si myslim ze niektore baby su totalne svine a to uz ked si o nich myslim ja to uz je bieda :D :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie sme svine :nono1:
midnight_man
Guru
Guru

audiotrack napísal:nie sme svine :nono1:
nie niesme ani ja si nemyslim ze som svina ale vies ako vzdy sa najdu dake vynimky..a poznam aj takych chalanov :smt071
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

midnight_man napísal:nie niesme ani ja si nemyslim ze som svina ale vies ako vzdy sa najdu dake vynimky..a poznam aj takych chalanov :smt071
O tom by sa dalo polemizovat lebo ja poznam takych nie len chlapcov ale aj opacne pohlavie ,.. :wink: to nie co riesit je to jednoznacne obojstranné. (moj nazor) :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm preco je zena vzdy obetou, alebo preco to vzdy tak nasije ? ? ? ... preco musi mat zena vzdy pravdu ? ? ? ... preco je chlap svina ? ? ? ... neveime .. chlapi si myslia ze je to zakodovane v zene, zeny ze v chlapovi, ale pravda bude ako to uz byva niekde uprostredf, takze ked najdeme ten element ktory medzi nami stoji, mozeme to ovplyvnit ... :-) ... z toho by vyplyvalo, ze ani tak nieje jedinec svina ako ta kombinacia :-)

.. btw.: chlapi su svine preto, ze nic nevysvetla ... ale oni to nevysvetlia preto ze ich zeny nepustia k slovu a vzdy si radsej priznaju aj vinu ktoru na nich ich mila nasije, len aby sa nemuseli hadat :-D ...
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:nie niesme ani ja si nemyslim ze som svina ale vies ako vzdy sa najdu dake vynimky..a poznam aj takych chalanov :smt071
aj ja takych poznam ........ len ma stve ze kvoli nim sme aj mi svine .......a pritom ja istotne niesom svina .......... preco nas niekeedy hadzu do jedneho vreca vsetky ??...........sak niesme mi nakoniec tie obete ............. :D ........akokeby chceli aby sme sa citili byt mi vynny ..............
midnight_man
Guru
Guru

all

no jo... ale tak ono to ma vyznam aj to ze niektori chalani su svine ..ved vseetko na tomto svete ma vyznam( i ked tomu mozno nechapeme) tazko sa sice pozera ako dievca reve koli chalanovi ktory ju ma skoro na haku :( ked na jeho mieste by som bol najstastnejsi clovek na svete ale tak co uz....aj to musi byt ;)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna v kazdom pohlavy sa najde clovek rozneho myslenia tj. najde sa aj baba svina a aj chalan to ze nejaka baba tvrdi ze vsetci chalani su svine tak ona bez chalana potom aj ostane ak sa jej nepaci nema zmysel sa zamyslat nad takou :) ale nie mozno preziva tazke obdobie nechaj ju vychladnut :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aj jedni aj druhí vedia byť svine, ale mne aj veľa báb potvrdilo že baby sú väčšie svine. Takže asi tak.

Ak niekto niekomu vyčíta, že sa s ním rozišiel, mal by sa zamyslieť nad tým, že to bolo možno preto, lebo s ňou už nevedel vydržať.

Veľmi dobre všetci viete aký mám názor na ženy, podľa mňa je väčšina žien emocionálne a celkovo citovo nestabilných. Česť výnimkám aj keď takú som asi nestretol, aspoň ja osobne.

A darmo, nech mi tu aj Romantik aj hocikto napíše, že ich odsudzujem, skúsebnosti sú skúsenosti, každý jeden vzťah do jedného čo poznám vyzerá asi takýmto štýlom:

1. Ak sa chlap snaží príliš, žena si to neváži a robí si čo chce, alebo chce ešte viac.
2. Ak sa snaží málo, je zlý, lebo ona potrebuje pozornosť a prejavy a cítiť jeho lásku.
3. Ak sa snaží tak stredne, tak je nemastný neslaný... nevie čo si má o tom myslieť.

Vo všetkých vzťahoch ale skôr či neskôr začne žena vymýšľať, začne špekulovať, začne pochybovať, vyrábať problémy, začnú jej vadiť maličkosti. :roll: A hlavne ženy sú viac zamerané na seba ako muži. Aj to mi veľa žien potvrdilo.

Áno na všetko sú vždy dvaja, a každá minca má dve strany, aj muži robia chyby, ale podľa mňa je chyba v komunikácií. Ženy proste nepovedia pravdu, nie sú úprimné. A keď aj sú, tak nie hneď od začiatku. Ja poznám aj výnimky ale to sú naozaj výnimky.

Keď žena povie nie, myslí áno, povie nie a naopak. A ak viazne komunikácia je jasné že vznikajú problémy, lebo my hriešni muži ani nevieme kde vlastne robíme chybu alebo čo jej vadí, avšak ony chcú aby sme si to uvedomili a prišli na to sami. Ďakujem pekne.

Možno je to tým že ja sa stretávam hlavne so vzťahmi do 25-ky ale asi takých je tu najviac. Áno ľudí, čo poznám, ktorí sú starší tak aj tam sa nádju problémy,ale je to už predsa len iné.. vyspelejšie.

Chyba je hlavne v tom, že ľudia celkove aj muži aj ženy sa musia naučiť rešpektovať to druhé pohlavie. Áno ja som tu teraz "zdrbal" ženy, ale keď mi nejaká žena dá úctu a rešpekt, začnem rešpektovať ženy aj ja.

Človek si musí uvedomiť, že predsa robí veľa chýb a nejde do vzťahu "múdry" musí sa učiť a poúčať na vlastných chybách a skúsenostiach. Aby vyspel nielen vekom ale aj rozumom. :idea:
midnight_man
Guru
Guru

ETieNne napísal:1. Ak sa chlap snaží príliš, žena si to neváži a robí si čo chce, alebo chce ešte viac.
2. Ak sa snaží málo, je zlý, lebo ona potrebuje pozornosť a prejavy a cítiť jeho lásku.
3. Ak sa snaží tak stredne, tak je nemastný neslaný... nevie čo si má o tom myslieť.
zhrnul si celu temu vztahy do 3 bodov :D :D a je to tak mas pravdu...pokial chalan nespravi daco "zle" tak aj tak neskor zena zacne krutit a uz su problemi... ufff
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:zhrnul si celu temu vztahy do 3 bodov :D :D a je to tak mas pravdu...pokial chalan nespravi daco "zle" tak aj tak neskor zena zacne krutit a uz su problemi... ufff
ako sme sa tu proti babam zpikli :D ....... ale suhlasim dievcata su take ze ked chcu tak si najdu na chalanovi nieco co im nesedi a potom sa clovek moze aj roztrhat a nepomoze to ......... mozno to bude tou komunikaciou mozno su citovo nestabilne mozno ani sami nevedia co chcu a chcu vzdy to co nemaju .....
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:ako sme sa tu proti babam zpikli :D ....... ale suhlasim dievcata su take ze ked chcu tak si najdu na chalanovi nieco co im nesedi a potom sa clovek moze aj roztrhat a nepomoze to ......... mozno to bude tou komunikaciou mozno su citovo nestabilne mozno ani sami nevedia co chcu a chcu vzdy to co nemaju .....
baba vzdy chce to co nema :) a ked to ma zisti po case ze ju to nebavi..a ze chce nieco ine...Ono heh no ta baba nemusi byt ani "svina" proste normalna fajn zlata babena ale sami viete ze ked nieco citite tak to ide samo nieze by ste chceli no mi ked nieco chceme vacsinou ostavame pri jednom a ony nie :D :D stale daco ine...a ze baby dospievaju skor..lol podla mna hooovadina
Napísať odpoveď