Väčšina chlapov si myslím, že by taký scenár prijala.
Navyše to bol len nápad.
AK máš lepší darček, napíš Ty.
Ja by som skôr prijal romantickú večeru v reštaurácií, potom nejaký menší darček (symbolický ) a potom ten pekný zvyšok večera.
Ako nehnevaj sa ale toto podla mna nechce nikto aj ked ma neviem kolko rokov....To su darceky z lutosti a skor ti pripominaju aky si stary a to snad docielit nechceme....zuzkazuzka napísal:Je to celkom významná životná situácia a preto si vyžaduje nejaký dobrý dar. Držala by som sa asi tematicky v oblasti biznisu, postavenia atď. Závisí teda od toho, aké tvoj priateľ bude mať zamestnanie a tiež od tvojich finančných možnosti. Tu je pár tipov:
- hodinky
- kvalitné manžetové gombíky
- kvalitné značkové pero
- kožená taška
- peňaženka
povedal by som, ze to budes asi jediny. nie je totiz podla mna nic elegantnejsie ak ma chlap kvalitne hodinky, dobre padnuci oblek s dobrou koselou a na nej nejake manzetove gombiky, ktore su moderne a elegantne zaroven. a ty si myslis, ze take perfektne parker pero za niekolko tisic je z lutosti? chlape ty mas asi trocha obrateny rebricek hodnot. schvalne, co by si bral na promociu ty? vies, ono to je trocha udalost, pre ktoru si makal a odrobit to LEN nejakym obycajnym sexom, aj ked nie je celkom obycajny, to by som nechcel. ked napriklad budem pisat tym perom, navliekat si rano prsten alebo si obliekat koselu, vzdy si spomeniem na osobu, ktora mi tu danu vec darovala a pri akej prilezitosti. to je dolezite si myslim. ked to mam povedat vulgarne, zo sexu mas par sekund rozkose, nejaku srandu okolo toho, ale rano sa zobudis, povies si hmmm super, bolo to fajn a co z toho budes mat o niekolko rokov?Martin44 napísal:Ako nehnevaj sa ale toto podla mna nechce nikto aj ked ma neviem kolko rokov....To su darceky z lutosti a skor ti pripominaju aky si stary a to snad docielit nechceme....
Keby mi niekto niekedy nebodaj kupil manzetove gombiky tak by som ho tazko poslal s prepacenim do pi*e...to fakt nie je darcek to je hrozba...
Preco si vy zeny myslite ze ked su chalani resp muzi starsi tak netuzia mat pekne darceky resp zabavne.
Hmm.. no k tým programom, account už mi odudrali tak neviem.maryinka napísal:miluje svoju feldu a pocitacove programy.