darček na promócie..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

K6, možnože si to bude pamätať celý život a vždy na to bude spomínať, ako nejaký darček čo mu bude stáť na poličke a jak je deň dlhý tak sa na ňho nepozrie, alebo niečo praktické, to nech mu rovno kúpi vysávač.

Väčšina chlapov si myslím, že by taký scenár prijala.

Navyše to bol len nápad. :roll: A ani nie môj.. iba ten account. A ten account by mohla dať ako bonus.

AK máš lepší darček, napíš Ty.

Ja by som skôr prijal romantickú večeru v reštaurácií, potom nejaký menší darček (symbolický ) a potom ten pekný zvyšok večera. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ETieNne napísal:Ja by som skôr prijal romantickú večeru v reštaurácií, potom nejaký menší darček (symbolický ) a potom ten pekný zvyšok večera. :wink:
Preboha nech mu kúpi pekné pero parker a scenár ste tu už všetci dotvorili ...som vás asi inšpiroval :D ..ale nie súhlasim s Etim tak som to myslel aj ja :P
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No podla toho co citam ze ma rad pc...ak je to v celku zazraty informaik, tak myslim ze by ho urcite potesili Binarne hodinky....mas to hodinky (celkom dobry darcek k promociam), je to originalne(ukaz mi 5 ludi ktori ich maju) a nestoja az tak vela ;) len tak pre info kukni sem ....
http://www.nakup.sk/shop_data/gallery/d ... /29182.jpg
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

zuzkazuzka napísal:Je to celkom významná životná situácia a preto si vyžaduje nejaký dobrý dar. Držala by som sa asi tematicky v oblasti biznisu, postavenia atď. Závisí teda od toho, aké tvoj priateľ bude mať zamestnanie a tiež od tvojich finančných možnosti. Tu je pár tipov:
- hodinky
- kvalitné manžetové gombíky
- kvalitné značkové pero
- kožená taška
- peňaženka
Ako nehnevaj sa ale toto podla mna nechce nikto aj ked ma neviem kolko rokov....To su darceky z lutosti a skor ti pripominaju aky si stary a to snad docielit nechceme....
Keby mi niekto niekedy nebodaj kupil manzetove gombiky tak by som ho tazko poslal s prepacenim do pi*e...to fakt nie je darcek to je hrozba...

Preco si vy zeny myslite ze ked su chalani resp muzi starsi tak netuzia mat pekne darceky resp zabavne.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Martin44 napísal:Ako nehnevaj sa ale toto podla mna nechce nikto aj ked ma neviem kolko rokov....To su darceky z lutosti a skor ti pripominaju aky si stary a to snad docielit nechceme....
Keby mi niekto niekedy nebodaj kupil manzetove gombiky tak by som ho tazko poslal s prepacenim do pi*e...to fakt nie je darcek to je hrozba...

Preco si vy zeny myslite ze ked su chalani resp muzi starsi tak netuzia mat pekne darceky resp zabavne.
povedal by som, ze to budes asi jediny. nie je totiz podla mna nic elegantnejsie ak ma chlap kvalitne hodinky, dobre padnuci oblek s dobrou koselou a na nej nejake manzetove gombiky, ktore su moderne a elegantne zaroven. a ty si myslis, ze take perfektne parker pero za niekolko tisic je z lutosti? chlape ty mas asi trocha obrateny rebricek hodnot. schvalne, co by si bral na promociu ty? vies, ono to je trocha udalost, pre ktoru si makal a odrobit to LEN nejakym obycajnym sexom, aj ked nie je celkom obycajny, to by som nechcel. ked napriklad budem pisat tym perom, navliekat si rano prsten alebo si obliekat koselu, vzdy si spomeniem na osobu, ktora mi tu danu vec darovala a pri akej prilezitosti. to je dolezite si myslim. ked to mam povedat vulgarne, zo sexu mas par sekund rozkose, nejaku srandu okolo toho, ale rano sa zobudis, povies si hmmm super, bolo to fajn a co z toho budes mat o niekolko rokov?
a aby som nebol OT, tak ja osobne by som na promociu chcel original letecke hodinky Breitling (to by sa asi nikto nedoplatil, to je v cisto platonickej rovine :D ), nejake perfektne pero alebo by sa mi pacilo, keby som dostal pecatny prsten s erbom rodu. inak uznavam len obrucky, ale tomuto by som sa podvolil :)
edit:// a este ma napadlo, ako to, ze martin44 ma zrazu kladnu karmu? :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mna by zaujimalo, co dotycny chalan studuje. Predstava ze kazdy kdo vylezie z VS sa nutne stava kravatkarom mi pripada trosku... ehm, zcestna. Pokial napriklad vystudujem pocitacovu grafiku, tak ma urcite daleko viac potesia vkusne hodinky alebo seriozny holiaci strojcek, ako "nejake gombiky" :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

k6 napísal:Inac kamarat dostal od priatelky skutocne nadhernu velku vodnu fajku - genialny dar podla mna.
Hlavne by nemusela byt ani vodna :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

K6 aha už som si všimol Tvoje tipy :wink:

No s vodnou fajkou súhlasím, to je dobrý darček. Tie hodinky takisto, bude ich nosiť na ruke a využije to. Pero by som nekupoval to podľa mňa nebude používať, skôr tak na ozdobu.

Takže asi tá fajka(vodná) alebo tie hodinky. Večera môže byť ako v rámci toho. Account na vianoce a blowjob každý deň. :D
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

ahojte..no, vystudoval..teda este len konci mechanizator-informatik(programator)..
pero parker ma, hodiny nechce - ma mobil, naramky,prstene nenosi..
JA SOM ZUFALA..
miluje svoju feldu a pocitacove programy..

ta predstava toho super milovania ma dostala,ale je v tom hacik..nebyva sam a ja tiez nie :(
do hotela nechce ist..

mozno taka dovolenka by ho potesila..ale zas az tolko tisicov nemam :(

takze rozmyslajte so mnou dalej pleaseeeeeeeee
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Ked ho nepozname tak sa tazko rozhoduje. poznas ho ty. mala by si sa rozhodnut ci je alebo nie je materialne zalozeny.
Poznam ludi pre ktory neni dar nic, co sa neda "chytit" ale poznam aj ludi, ktory by Ferrari vymenili za vecer s milovanou osobou.

Gombiky, pera a podobne blbosti by som mu nedaval. Ak Ti povedal, ze sa mas zabalit, tak sa zabal :)
Alebo podla toho co ma rad, to o com casto rozprava, pripadne vikend na chate atd.
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

teso..prave preto vas prosim o radu,lebo ja uz vazne neviem,co mam kupit..jul je sice daleko,ale ja by som ten darcek uz chcela mat z krku..jasne, ze pre neho materalne dary nic neznamenaju,ale ja mu dat nieco musim a hlavne...CHCEM!!!!!
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

tak nam skus vymenovat napriklad 5 - 7 jeho hobby :) mozno to pomoze
ETieNne
Light Professional
Light Professional

maryinka napísal:miluje svoju feldu a pocitacove programy.
Hmm.. no k tým programom, account už mi odudrali tak neviem.

Čo sa týka tej feldy. No tu by sa dalo pouvažovať niečo s tuningom napr. ale to by bolo už veľmi drahé.

Ale vedel by som si predstaviť autorádio, repráky, poprípade disky, poťahy do auta...aj keď hovorím v prípade áut sa ceny pohybujú vyššie.

( Daj mu spraviť 5 000-ové puzzle s obrázkom, kde budeš ležať nahá ako Kate na Titanicu :D - to bol len vtip samozrejme )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Account urcite nie, bez ohladu na to aku skolu konci. Mne sa pozdava ta penazenka, aktovka, pre majetnejsich zase notebook, pripadne dovolenka. Ale bezna prax s ktorou som sa stretol pre necelym rokom na promociach v rodine bola taka, ze bola odovzdana obalka s peniazmi, nech si dotycny/a moze vybrat co bude chciet.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

hojko napísal: bola odovzdana obalka s peniazmi, nech si dotycny/a moze vybrat co bude chciet.
hej, peniaze su peniaze, ale keď s niekym chodíš, peniaze ako dar nie je podľa mňa najideálnejšie riešenie... Peniaze dostane od každej tety a babky...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hojko: peniaze nie su zle, ale podla mna je to na promocie take zvlastne, pretoze ked to mam tak povedat, tak peniaze moze dostat od babky za skusku alebo mladsi za vysvedcenie. je to podobne ako s tym sexom. nie vzdy si za ne musi kupit nejaku vacsiu hodnotnejsiu vec, a potom to moze zamrziet.
inak ma este napadlo, ze by hadam nebola odveci napriklad nejaka jemna strieborna retiazka (zlata je podla mna otrepana). hovorim to preto, lebo ja mam jednu uz niekolko rokov a vzdy ked ju napriklad uvidim v zrkadle, tak si spomeniem od koho a pri akej prilezitosti to bolo.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

zuzkazuzka napísal:hej, peniaze su peniaze, ale keď s niekym chodíš, peniaze ako dar nie je podľa mňa najideálnejšie riešenie... Peniaze dostane od každej tety a babky...
Obcas su ale lepsie peniaze, ako nieco co len prekladas z miesta na miesto. :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

to je jasné, ale peniaze sú podľa mňa krajným riešením a v prípade daru na promócie od tvojho partnera očakávaš viac... Teda aspoň ja osobne by som sa peniazom od môjho drahého veľmi nepotešila... no uvidíme, tiež ma to o pár týždňov čaká, takže som zvedavá, čím sa vytiahne
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ak ho chceš prekvapiť tak mu nekúp nič, z toho sa zaručene poserie od prekvapenia :shock: :lol:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

..ste mi moc nepomohli..mohli by ste prist s konkretnejsim prikladom / darcekom..
mna uz z toho boli hlava :(
aby sa clovek trapil este aj za darceky..ale chcem nieco specialne..
ked on nevie povedat, co chce..

jeho zaluby su : jeho auto, ja :), momentalne aj škola :lol: a práca v záhrade..počítač :) takze neviem este ake zaluby by som mala napisat..
sme spolu vyse 5r. dala som mu uz kadeco..takze uz mi vazne dosli napady :cry:
Napísať odpoveď