Da sa zistit trava v moci?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Da sa zistit trava v moci?

Príspevok od používateľa 7iro »

Bol som u lekara, teraz som si na to spomenul, tam mi to nezaplo - chcel po mne aj moc. Da sa zistit trava aj v moci? Ked robia testy tak zistia aj to??
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dá. Ak chcú, tak to zistia (ale bežne nič také nezisťujú).
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Da, a pomerne dlho po tom co si hulil... mam dojem ze tri dni, ale niesom si isty. Bezne testy z prehliadky vsak zistuju uplne ine veci.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Hm, to je tak 2 dni, ale snad nezistuju :) Keby nieco tak bude sranda :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

na THC v moci su specialne testy, ktore sa bezne nerobia. su relativne drahe a predsa len, keby to mali robit bezne kazdemu, jednak by to zistili iba malo ludom a tiez by minuli dost vela penazi. ale obavat sa nemusis, pravdepodobne robili testy na pritomnost glukozy, acetonu a inych latok :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

7iro napísal:Hm, to je tak 2 dni, ale snad nezistuju :) Keby nieco tak bude sranda :lol:
mas stastie ze ti nebrali krv :D po THC tam totiž ostavaju stopy až 2 roky tušim..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Old Dirty Bastard napísal:mas stastie ze ti nebrali krv :D
Pri beznych odberoch sa testy na drogy nerobia. Pokial je podozrenie, ide o specializovane testy, ktore sa podla druhu drogy delia do niekolkych skupin... BTW. po 2 rokoch by ti v krvi urcite ziadne stopy po THC nenasli, max. tak v korienkoch vlasov...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

uz mnoho ludi sa na nieco podobne pytalo a koli comu si siel na ten moc lebo niekto ide na preventyvnu prehliadku s tym ze mu vysetruju moc obycajnym testom pri ktorom do mocu ponoria taky pasik ktora sa potom sfarbi a uz sa tu ide niekto posrat, tak neviem ci sa tu len niekto nepredvadza ze hulil
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, taká téma tu už bola.... v moči tak do 3och dní, v krvi 2-3 mesiace (pri pravidelnom matrovaní) a vo vlasoch si niesom istý- 2-3 roky alebo celý život, ale také testy sa nerovia ani pri ptve takže pochybo že by vám ho dala mamka spraviť.... Aj obyčajný šťací stojí pár pekných litríkov...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ako tak vsimam kazdy povie co pocul:) ja som pocula,ze thc ti v krvi zistia do dvoch ci troch mesiacov,viac nie...ale fakt to vysetrenie by ich stalo kopu prachov,takze ak si si to nezaplatil alebo ak to nieje nariadene sudom to podla mna netestovali na thc...v moci mozno menej...aj ked,krv sa prefiltruvava a tie splaviny sa vyplavuju mocom,potom a inak..takze v moci mozno dlhsie...niesom odbornik:)zatim:P nemusis sa bat,ale ak pridu flojdi k vam prehladavat tvoju izbu tak sorac za omyl:P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na niektorych skolach vraj robia preventivne mocove testy... tusim do tyzdna-dvoch sa da THC vystopovat v moci.... u lekara somzrejme testuju mnoho inych veci ako THC, takze toho by som sa nebal...
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No stopy po drogach sa zistuju iba z mocu, na zapade uz aj z vlasov, kde to vytvara vrstvy podla toho kedy clovek uziva drogy(nechty to iste). Na slovensku ti v moci zistia stopy max. do 3 tyznov ale zapadnejsie od nas aj po 3!! mesiacoch... Ked ide niekto do USA nemal by jest mak dlho pred odchodom lebo mu mozu najst stopy po opiu :).
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

zisitt sa to da hociak ale take testy stoja 10 tisic to nerobia normalne to len ked nahodou sa neco zisit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

johnykilla: Vari ti budu brat moc, krv alebo vlasy na letisku a pocas letu analyzovat??? To tazko!
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mas stastie ze ti nebrali krv po THC tam totiž ostavaju stopy až 2 roky tušim..
No brali mi aj tu...ale ako vidim tak to budu chciet nejaky cukor v krvi a cholesterol alebo co este...
tak neviem ci sa tu len niekto nepredvadza ze hulil
Sorry, ale uz nie som male decko.. :roll: (a ani jebakovy pubertiak, asi tak...)
ako tak vsimam kazdy povie co pocul:) ja som pocula,ze thc ti v krvi zistia do dvoch ci troch mesiacov,viac nie...ale fakt to vysetrenie by ich stalo kopu prachov,takze ak si si to nezaplatil alebo ak to nieje nariadene sudom to podla mna netestovali na thc...v moci mozno menej...aj ked,krv sa prefiltruvava a tie splaviny sa vyplavuju mocom,potom a inak..takze v moci mozno dlhsie...niesom odbornik:)zatim:P nemusis sa bat,ale ak pridu flojdi k vam prehladavat tvoju izbu tak sorac za omyl:P
flojdi...heh :D
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

no praveze tie testy vobec niesu take drahe. Takze davajte si pozor aby vas nahodov doma neprekvapili s takymito vecickami. Teraz sa to stalo mojmu kamaratovi.

Kód: Vybrať všetko

https://secure.ilekaren.sk/pages/tovar.asp?tovar_id=3361&start=1&linkprg=skupina&linkid=175&lang=svk

Kód: Vybrať všetko

https://secure.ilekaren.sk/pages/tovar.asp?tovar_id=3350&start=1&linkprg=skupina&linkid=175&lang=svk
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Marihuana z krvy sa strati asi po 3-4 tyzdnoch...Naopak z mocu sa da zistit do 1,5-2 mesiacoch...

Nehadajte sa prosim somnou deti, viem co pisem...Ludia vas iba strasia tym ze v krvy to mas dlhsie a mozes to tam mat aj pol roka...je to cisty nezmysel. Krv sa tak rychlo cisti ze by ste neverili...
Toxikologicke testy sa robia skoro vzdy z mocu...a tam to do 2 mesiachoch nezistia...
Samozrejme su aj ine testy ako specialne DNA , alebo z vlasov tak tam mozu najst do pol roka mozno aj dlhsie...ale tieto testy su neobvykle pri beznych ludi sa nepouzivaju, su drahe...

(len pre zaujimavost, marihuana sa najpomalsie straca z tela zato pervitin a extaza maju najrychlejsie odstarnenie co uz po 2och tyzdnoch sa neda najst v tele)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Toxikoman napísal:Marihuana z krvy sa strati asi po 3-4 tyzdnoch...Naopak z mocu sa da zistit do 1,5-2 mesiacoch...

Nehadajte sa prosim somnou deti, viem co pisem...Ludia vas iba strasia tym ze v krvy to mas dlhsie a mozes to tam mat aj pol roka...je to cisty nezmysel. Krv sa tak rychlo cisti ze by ste neverili...
Toxikologicke testy sa robia skoro vzdy z mocu...a tam to do 2 mesiachoch nezistia...
Samozrejme su aj ine testy ako specialne DNA , alebo z vlasov tak tam mozu najst do pol roka mozno aj dlhsie...ale tieto testy su neobvykle pri beznych ludi sa nepouzivaju, su drahe...

(len pre zaujimavost, marihuana sa najpomalsie straca z tela zato pervitin a extaza maju najrychlejsie odstarnenie co uz po 2och tyzdnoch sa neda najst v tele)
chlapec ty dobre potis... kamarat musel chodit na testy mocu do nemocnice kazdy tyzden a stacilo aby 3 dni predtym nehulil a nic mu nenasli tak mi to skus vysvetlit genius... a ze z krvy sa strati po 3-4 tyzdnoch??? thc sa viaze na telesne tuky z ktorych sa uvolnuje po dobu cca 3 mesiacov tak co tu chces komu tlacit do hlavy? specialne DNA testy??? ako suvisi DNA s THC preboha???
nie, ty nevies co pises...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ViRuS napísal:chlapec ty dobre potis... kamarat musel chodit na testy mocu do nemocnice kazdy tyzden a stacilo aby 3 dni predtym nehulil a nic mu nenasli tak mi to skus vysvetlit genius... a ze z krvy sa strati po 3-4 tyzdnoch??? thc sa viaze na telesne tuky z ktorych sa uvolnuje po dobu cca 3 mesiacov tak co tu chces komu tlacit do hlavy? specialne DNA testy??? ako suvisi DNA s THC preboha???
nie, ty nevies co pises...
co ty skorej potis ...ja viem o tom svoje...nepotrebujem skusenosti kamaratov ako je to v pripade teba....ze typek si zahulil a do 3 dni to nenasli ?? ...ty debil sprepacenim.... :modlenie:
... THC sa naozaj viaze na tuky , ktore vplyvom rozkadu na energiu sa uvolnuju do krvy...Preto je obtiazne vylucit vsetko z tela za tak kratky cas...NEEXISTUJE ZE PO 3 DNOCH MU TO NENASLI...!! ty traposik...sa uvedom co pises ty decko sproste preto som tam napisal ze deti nehadajte sa somnou ked viem o tom svoje...zazil som mam skusenosti , zial vela deciek tu ma zase len kamaratov a ich reci....
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Da sa zistit trava v moci?

Príspevok od používateľa lukasione »

7iro napísal:Bol som u lekara, teraz som si na to spomenul, tam mi to nezaplo - chcel po mne aj moc. Da sa zistit trava aj v moci? Ked robia testy tak zistia aj to??
nehul a nebudeš potom cvakať riťou!!!!
Napísať odpoveď