poradi niekto?
problem s otvorenim
problem s otvorenim
zdravim.mam taky problem s otvorenim par fotiek.mal som ich ako skryte a zrazu mi nejdu otvorit ale javia sa ako by tam boli a pritom maju nazvy zelenu farbu...???
poradi niekto?
poradi niekto?
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tie subory su zasifrovane (preto su ich nazvy zelene). A otvorit ich nevies asi preto, ze si ich sifroval pod inym uzivatelom ako sa ich snazis teraz otvarat. Aby si ich otvoril, musis sa prihlasit ako uzivatel, ktory ich sifroval (ich desiforvanie je potom transparentne). Rovnako aj zrusenie siforvania, moze iba povodny uzivatel. Ak si tohoto uzivatel uz zmazal (alebo je to uzivatel z ineho stroja, na ktory uz nemas pristup), tak sa k fotkam uz nedostanes 
velkost maju povodnu ako aj mali predtym,otvorit to nejde cez nic...turtlak napísal:skus pozriet aku maju velkost. ak maju nulovu, tak je to... blbe. ak to nie je nic take, co by nemohli vidiet ostatni, tak to skus upnu niekam a niekto sa snad pokusi to otvorit. najprv skus photoshop, zoner, acdsee a taketo programy a potom napis aj co ti vypise pri otvarani.
moc si napamatam ze by som ich sifroval...sice ked tak rozmyslam mozne je vsetko.predtym som ich mal ako skryte a musel som preinstalovat winigynko napísal:Tie subory su zasifrovane (preto su ich nazvy zelene). A otvorit ich nevies asi preto, ze si ich sifroval pod inym uzivatelom ako sa ich snazis teraz otvarat. Aby si ich otvoril, musis sa prihlasit ako uzivatel, ktory ich sifroval (ich desiforvanie je potom transparentne). Rovnako aj zrusenie siforvania, moze iba povodny uzivatel. Ak si tohoto uzivatel uz zmazal (alebo je to uzivatel z ineho stroja, na ktory uz nemas pristup), tak sa k fotkam uz nedostanes
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Subory mozu byt zaroven skryte, aj zasifrovane....pecko napísal:moc si napamatam ze by som ich sifroval...sice ked tak rozmyslam mozne je vsetko.predtym som ich mal ako skryte a musel som preinstalovat win
Ak si ich sifroval pod predchadzajucim windows a ten si potom reinstaloval, tak mas po suboroch