problem s otvorenim

Informácie o software, ankety...
pecko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

problem s otvorenim

Príspevok od používateľa pecko »

zdravim.mam taky problem s otvorenim par fotiek.mal som ich ako skryte a zrazu mi nejdu otvorit ale javia sa ako by tam boli a pritom maju nazvy zelenu farbu...???
poradi niekto? :?:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

skus pozriet aku maju velkost. ak maju nulovu, tak je to... blbe. ak to nie je nic take, co by nemohli vidiet ostatni, tak to skus upnu niekam a niekto sa snad pokusi to otvorit. najprv skus photoshop, zoner, acdsee a taketo programy a potom napis aj co ti vypise pri otvarani.
igynko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igynko »

Tie subory su zasifrovane (preto su ich nazvy zelene). A otvorit ich nevies asi preto, ze si ich sifroval pod inym uzivatelom ako sa ich snazis teraz otvarat. Aby si ich otvoril, musis sa prihlasit ako uzivatel, ktory ich sifroval (ich desiforvanie je potom transparentne). Rovnako aj zrusenie siforvania, moze iba povodny uzivatel. Ak si tohoto uzivatel uz zmazal (alebo je to uzivatel z ineho stroja, na ktory uz nemas pristup), tak sa k fotkam uz nedostanes :cry:
pecko
Medium Expert
Medium Expert

turtlak napísal:skus pozriet aku maju velkost. ak maju nulovu, tak je to... blbe. ak to nie je nic take, co by nemohli vidiet ostatni, tak to skus upnu niekam a niekto sa snad pokusi to otvorit. najprv skus photoshop, zoner, acdsee a taketo programy a potom napis aj co ti vypise pri otvarani.
velkost maju povodnu ako aj mali predtym,otvorit to nejde cez nic... :?
igynko napísal:Tie subory su zasifrovane (preto su ich nazvy zelene). A otvorit ich nevies asi preto, ze si ich sifroval pod inym uzivatelom ako sa ich snazis teraz otvarat. Aby si ich otvoril, musis sa prihlasit ako uzivatel, ktory ich sifroval (ich desiforvanie je potom transparentne). Rovnako aj zrusenie siforvania, moze iba povodny uzivatel. Ak si tohoto uzivatel uz zmazal (alebo je to uzivatel z ineho stroja, na ktory uz nemas pristup), tak sa k fotkam uz nedostanes :cry:
moc si napamatam ze by som ich sifroval...sice ked tak rozmyslam mozne je vsetko.predtym som ich mal ako skryte a musel som preinstalovat win :(
igynko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igynko »

pecko napísal:moc si napamatam ze by som ich sifroval...sice ked tak rozmyslam mozne je vsetko.predtym som ich mal ako skryte a musel som preinstalovat win :(
Subory mozu byt zaroven skryte, aj zasifrovane....
Ak si ich sifroval pod predchadzajucim windows a ten si potom reinstaloval, tak mas po suboroch :cry: :cry: :cry:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nj ked uz sifrovat tak vzdy si ulozit certifikat niekam mimo (napr USB kluc) aby si vedel so zasifrovanymi subormi pracovat aj po preinstalovani OS. Ovsem ak si sa predtym len hral a klikal pre zabavu tak ta ani nenapadlo ze si ich dal sifrovat - potom na to ani nepomyslis
pecko
Medium Expert
Medium Expert

igynko napísal:Subory mozu byt zaroven skryte, aj zasifrovane....
Ak si ich sifroval pod predchadzajucim windows a ten si potom reinstaloval, tak mas po suboroch :cry: :cry: :cry:
:aasmile10: by ma to ani tak nesralo keby tam boli len nejake blbe fotky,ale tam som mal priatelku nafotenuuuu :weep: aaaaaaaaa,tak im len :smt115
Napísať odpoveď