Ked sa rozum nevie rozhodnut

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja som na tom tak podobne tiez mam problem ze dievca ma ma na haku mysli si ze som idiot ked idem okolo tvari sa akoby som jej ublizil a ja som jej nikdy nic zle neurbil ......... tiez si poviem ze kaslat na nu ze je to jej problem ze mi za to nestoji ze si ma ani nezasluzi :D ale toto sa lepsie hovori ako robi vzdy sa citim ked ju vidim blbo hovorim si co by som mohol urobit inak aby to bolo lepsie a viem ze som neurobil nic zle len to je taky pocit proste ....asi chapete :?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak som nasiel jeden prispevok ;)
eritrocit napísal:Midnight, veď si si odpovedal sám. Láska sa láskou zabíja a klin sa klinom vybíja...
Choď si ľahnúť, kvalitne sa vyspi s tým, že od zajtra začneš nanovo, nový deň, nové spôsoby, nový život.
Myslíš že sa to nedá? Ale dá, to sa len musíš zaprieť a ísť a nehľadieť dozadu. Aspoň zatiaľ nie.
toto mi napisal tuto erik na margo mojich problemov a ked si ockom prebehnes co som tu ja riesil tak si mozes povedat "ved moze byt aj horsie" ;) fakt sa kvalitne vyspi...zajtra bude krajsi den.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem chodit :!: to by nado mnou nadobro zvitazila :!:
Ja tam budem chodit aj nadalej , zabavat sa a ignorovat ju :) Dik za rady
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

BabySHAQ napísal:Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem chodit :!: to by nado mnou nadobro zvitazila :!:
s tym suhlasim zo mna si ta do ktorej som buchnuty utahuje akosi obcas .....a stretavam ju teda riadne casto v skole ........... ale mam v pi*i ja sa jej nezacnem vyhybat kvoli tomu budem si chodit kade chcem robit co chcem a nech sa aj poje**** od smiechu ked ju to bavi ....co si tym asi tak dokaze? nic len sa snazi byt zaujimava ............. kamarati radili aby som aj ja si zacal z nej uje**** .... ale ja nie co by som si tym dokazal ? nic .....a ja si z nej nepotrebujem utahovat aby som sa jej ukazoval na oci .........a este ju mam aj kustik rad :P takze asi tak
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem chodit :!: to by nado mnou nadobro zvitazila :!:
Správne rozhodnutie, aj štýl uvažovania. Ideš na strednú do iného mesta, tak Ti môže byť srdečne jedno, čo si o tebe na nejakom ihrisku hovoria 13-ky :wink: . Pokiaľ sa Ťa niečo z toho nezačne živelne dotýkať (alebo pokiaľ sa to nebude týkať tvojej rodiny), tak to ignoruj a oni prestanú - nebude ich to baviť a nájdu si inú zábavku :wink:

OT: Kedy ideme na pivo?? :P :smt003
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

jin napísal:Správne rozhodnutie, aj štýl uvažovania. Ideš na strednú do iného mesta, tak Ti môže byť srdečne jedno, čo si o tebe na nejakom ihrisku hovoria 13-ky :wink: . Pokiaľ sa Ťa niečo z toho nezačne živelne dotýkať (alebo pokiaľ sa to nebude týkať tvojej rodiny), tak to ignoruj a oni prestanú - nebude ich to baviť a nájdu si inú zábavku :wink:

OT: Kedy ideme na pivo?? :P :smt003
O rok ked bude mat chalan viac než 15 :wink:
Tak, tak pokial by si ich bral vážne bol by si ešte viac na smiech.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

sice je vec vyriesena, ale myslim, ze to este neskoncilo (sak baby nas nesklame...bolo by skoda tych 27 stran)

teraz ide o akterku 1, 2 alebo mas novu??? Jednoduche vysvetlenie...dufas, ze prvy krok spravi ona a ze sa jej zapacis...a ze v jej ociach budes idol... (to poznaaaam) chlapce, ty ju stale chces... (ajked nefjem ci to je ta prva alebo ta druha...)

btw.: eritrocit pisal nefjem kde presne taku zalezitost s gulickami a dierkami...to sa tu hodi (len teba gulicky obchadzaju milovymi krokmi)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nic v zlom, ale "silnych: reci si tu mal uz dost. Tak uz dufam, ze tentokrat sa Ti to naozaj podari...myslim ignorovat ju a mat ju na haku. Hodne stastia.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Táto téma znie "Keď sa rozum nevie rozhodnúť." Ale rozum by Ti mal povedať, ser už na ňu a zvysoka. Takže rozum hovorí NIE ale niečo iné Ti asi hovorí "ÁNO" tak sa zamysli nad tým čo ;)

A Vigor to vystihol, silný rečí už bolo dosť, je čas konať ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pamatam si ze aj ja som mal silne reci..kaslem na to ... a podobne zalezitosti :D no vydrzalo mi to maximalne asi tyzden :) clovek musi dostat z druhej strany "facku" aby zistil ze sa na to ma fakt vykaslat..inac bude stale pochybovat vo vnutry..a ze pred tyzdnom si sa chcel na to vykaslat a naraz sa zbadas ako rozmyslas co jej ides napisat :?
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

midnight_man napísal: clovek musi dostat z druhej strany "facku" aby zistil ze sa na to ma fakt vykaslat..
yy, nieco take som mu napisal v tom romane dievca z kostola... chlapec sa urcite raz spamataaa...(ale na tych temach sa da dost zasmiat...nic v zlom) :lol:
Napísať odpoveď