Ked sa rozum nevie rozhodnut
Ja som na tom tak podobne tiez mam problem ze dievca ma ma na haku mysli si ze som idiot ked idem okolo tvari sa akoby som jej ublizil a ja som jej nikdy nic zle neurbil ......... tiez si poviem ze kaslat na nu ze je to jej problem ze mi za to nestoji ze si ma ani nezasluzi
ale toto sa lepsie hovori ako robi vzdy sa citim ked ju vidim blbo hovorim si co by som mohol urobit inak aby to bolo lepsie a viem ze som neurobil nic zle len to je taky pocit proste ....asi chapete 
-
midnight_man
Guru
all
tak som nasiel jeden prispevok
fakt sa kvalitne vyspi...zajtra bude krajsi den.
toto mi napisal tuto erik na margo mojich problemov a ked si ockom prebehnes co som tu ja riesil tak si mozes povedat "ved moze byt aj horsie"eritrocit napísal:Midnight, veď si si odpovedal sám. Láska sa láskou zabíja a klin sa klinom vybíja...
Choď si ľahnúť, kvalitne sa vyspi s tým, že od zajtra začneš nanovo, nový deň, nové spôsoby, nový život.
Myslíš že sa to nedá? Ale dá, to sa len musíš zaprieť a ísť a nehľadieť dozadu. Aspoň zatiaľ nie.
Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem chodit
to by nado mnou nadobro zvitazila
Ja tam budem chodit aj nadalej , zabavat sa a ignorovat ju
Dik za rady
Ja tam budem chodit aj nadalej , zabavat sa a ignorovat ju
s tym suhlasim zo mna si ta do ktorej som buchnuty utahuje akosi obcas .....a stretavam ju teda riadne casto v skole ........... ale mam v pi*i ja sa jej nezacnem vyhybat kvoli tomu budem si chodit kade chcem robit co chcem a nech sa aj poje**** od smiechu ked ju to bavi ....co si tym asi tak dokaze? nic len sa snazi byt zaujimava ............. kamarati radili aby som aj ja si zacal z nej uje**** .... ale ja nie co by som si tym dokazal ? nic .....a ja si z nej nepotrebujem utahovat aby som sa jej ukazoval na oci .........a este ju mam aj kustik radBabySHAQ napísal:Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem choditto by nado mnou nadobro zvitazila
![]()
Ja tam budem chodit aj nadalej , zabavat sa a ignorovat juDik za rady
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Správne rozhodnutie, aj štýl uvažovania. Ideš na strednú do iného mesta, tak Ti môže byť srdečne jedno, čo si o tebe na nejakom ihrisku hovoria 13-kyBabySHAQ napísal:Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem choditto by nado mnou nadobro zvitazila
![]()
OT: Kedy ideme na pivo??
O rok ked bude mat chalan viac než 15jin napísal:Správne rozhodnutie, aj štýl uvažovania. Ideš na strednú do iného mesta, tak Ti môže byť srdečne jedno, čo si o tebe na nejakom ihrisku hovoria 13-ky. Pokiaľ sa Ťa niečo z toho nezačne živelne dotýkať (alebo pokiaľ sa to nebude týkať tvojej rodiny), tak to ignoruj a oni prestanú - nebude ich to baviť a nájdu si inú zábavku
![]()
OT: Kedy ideme na pivo??![]()
Tak, tak pokial by si ich bral vážne bol by si ešte viac na smiech.
-
susenejablko
Light Star
sice je vec vyriesena, ale myslim, ze to este neskoncilo (sak baby nas nesklame...bolo by skoda tych 27 stran)
teraz ide o akterku 1, 2 alebo mas novu??? Jednoduche vysvetlenie...dufas, ze prvy krok spravi ona a ze sa jej zapacis...a ze v jej ociach budes idol... (to poznaaaam) chlapce, ty ju stale chces... (ajked nefjem ci to je ta prva alebo ta druha...)
btw.: eritrocit pisal nefjem kde presne taku zalezitost s gulickami a dierkami...to sa tu hodi (len teba gulicky obchadzaju milovymi krokmi)
teraz ide o akterku 1, 2 alebo mas novu??? Jednoduche vysvetlenie...dufas, ze prvy krok spravi ona a ze sa jej zapacis...a ze v jej ociach budes idol... (to poznaaaam) chlapce, ty ju stale chces... (ajked nefjem ci to je ta prva alebo ta druha...)
btw.: eritrocit pisal nefjem kde presne taku zalezitost s gulickami a dierkami...to sa tu hodi (len teba gulicky obchadzaju milovymi krokmi)
-
Vigor
King
Nic v zlom, ale "silnych: reci si tu mal uz dost. Tak uz dufam, ze tentokrat sa Ti to naozaj podari...myslim ignorovat ju a mat ju na haku. Hodne stastia.BabySHAQ napísal:Ok diki , mam ju v pazi nech si robi co chce . Ale k tomu sa vratim , tak ona si nerobila srandu skor by som to nazval ohovaranim . No a k tomu ze tam nemam chodit , ja tam uz chodim uz vyse roka takze kvoli ziadnej babe tam neprestanem choditto by nado mnou nadobro zvitazila
![]()
-
midnight_man
Guru
pamatam si ze aj ja som mal silne reci..kaslem na to ... a podobne zalezitosti
no vydrzalo mi to maximalne asi tyzden
clovek musi dostat z druhej strany "facku" aby zistil ze sa na to ma fakt vykaslat..inac bude stale pochybovat vo vnutry..a ze pred tyzdnom si sa chcel na to vykaslat a naraz sa zbadas ako rozmyslas co jej ides napisat 
-
susenejablko
Light Star