MS v hokeji - Rusko 2007
pravda ja by som uvital v brane radsej krizana, je istejsi viac skusenosti a aj lepsi aspon podla mna...ob3l1x napísal:vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
Tabulka nasej osemfinalovej skupiny F
Do stvrtfinale postupuju prvy styria z kazdej osemfinalovej skupiny. Inac vysledom 5:4 skoncil zapas aj pred dvoma rokmi vo stvrtfinale, Kanada nas vtedy poslala domov..
Podla mna skoncime v tejto skupina na 4-3 mieste, tipujem ze sa vo stvrtfinale stretneme s Rusmi alebo so Svedmi. Ak chlapci nezlepsia obranu a nebudu pri svojej branke doslednejsi tak ku medaile nam pomoze len stastie.
Do stvrtfinale postupuju prvy styria z kazdej osemfinalovej skupiny. Inac vysledom 5:4 skoncil zapas aj pred dvoma rokmi vo stvrtfinale, Kanada nas vtedy poslala domov..
Podla mna skoncime v tejto skupina na 4-3 mieste, tipujem ze sa vo stvrtfinale stretneme s Rusmi alebo so Svedmi. Ak chlapci nezlepsia obranu a nebudu pri svojej branke doslednejsi tak ku medaile nam pomoze len stastie.
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Jedine kto tu je deravý si tu asi TY!Halak za to nemohol, obrana ho nehala samého a neprišiel mu nikto na pomoc, tak ho neobvynuj, jedine koho by som ja obvynoval je obrana.....nič nerobila, a nepomáhala mu, za 2 alebo 3 goly Jaro nemohol, vynikajúco chytal, a nas dosť podržal pri tých najhorších situáciach ktoré nastali......som s jeho výkonom spokojný.allias napísal:Z mojho pohladu za prehru moze Halak s obranou. Vcera bol deravy. Len Uram hral tak, že sa na to dalo pozerať.
Aj ked sme prehrali nad Kanadov, mali sme nešťastie zasa pri vylučeniach ked nám to kazil rozhodca, ale prekvapilo ma to, že ked sme zakaždým hrali buť s USA mali sme kanadského rozhodcu a ked s Kanadou tak amerického tak teraz ma zarazilo, to, že sme mali Sveda ale aj ten to sral.....tak asi tak...
SLOVENSKO GO!GO!GO!
Zopar mojich postrehov:
1. Kazdy zapas so silnym superom zaciname prvou tretinou plnou zbytocneho respektu a nervozity.
2. Kanada nas v prvej tretine absolutne prekorculovala a dominovala v doraze v nasom pasme a pred nasou branou.
3. Presilovky treba vyuzit a oslabovky ubranit, pretoze to rozhodlo zapas.
4. V utoku sme skvely ako vzdy, ale v obrane sme slabsi ako vzdy.
5. Halak chyta vyborne. Nemoze chytat, ked ma zakryty vyhlad, ked su pred nim viaceri nekryty hraci.
6. Uram, Podhradsky - klobuk dolu.
7. Vsetko zle je na nieco dobre, treba sa poucit a vyvarovat sa chyb. A hlavne kanadska, americka a ceska presilovka su smrtiace...
8. Nevadi, ideme dalej.
1. Kazdy zapas so silnym superom zaciname prvou tretinou plnou zbytocneho respektu a nervozity.
2. Kanada nas v prvej tretine absolutne prekorculovala a dominovala v doraze v nasom pasme a pred nasou branou.
3. Presilovky treba vyuzit a oslabovky ubranit, pretoze to rozhodlo zapas.
4. V utoku sme skvely ako vzdy, ale v obrane sme slabsi ako vzdy.
5. Halak chyta vyborne. Nemoze chytat, ked ma zakryty vyhlad, ked su pred nim viaceri nekryty hraci.
6. Uram, Podhradsky - klobuk dolu.
7. Vsetko zle je na nieco dobre, treba sa poucit a vyvarovat sa chyb. A hlavne kanadska, americka a ceska presilovka su smrtiace...
8. Nevadi, ideme dalej.
nebel napísal:lol ste si vsimli ako pada server stv???:D
chceli online vysielanie maju ho
neda sa nikde inde pozerat online bo neeemam telku a pocuvat sa mi nechce!
Kód: Vybrať všetko
mms://stv.m3.livetv.sk/stv2live/Áno, v útoku sme skvelý ako vždy, už tam len chýba jeden detail......... ako vždy............ dať gól, čo je pri toľkých šanciach až smiešne.Playboy napísal:4. V utoku sme skvely ako vzdy.
..inak pozeram teraz, že osemifinále s čechmi? No to je istá prehra.. normálne rozmýšľam, že si idem 1. krát v živote podať stávku.
..ale rád by som sa mýlil.