/edit: chvalabohu, diky
Vrodeny rasizmus
Stretli ste fasistu?13 napísal:Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ+ toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
btw, kde sa da precitat dake porovnanie nacizmu a fasizmu? resp. ake boli rozdiely medzi nimi, lebo dnes to akosi splyva dokopy v tych mediach.Aryan Angel napísal:Stretli ste fasistu?Co vam cital z Fasistickej nauky Benita Mussoliniho? Praktiky? IQ?
Nemyslim. Ako raz povedal Slota.. nemiesaj hrusky so zemiakmy : )
Neviem. Dolezite je ale hlavne, ze fasizmus nekladie doraz na rasu, dalej sa to tyka ekonomickeho systemu, korporativizmus, atd..
- Prílohy
-
- Benito Mussolini - Fašistická náuka.zip
- Benito Mussolini - Fašistická náuka
- (17.64 KiB) 37 stiahnutí
Tak to si uplne vyhral s tymto videom, co tu uz bolo uvedenych takychto videii a sa okolo toho diskutovalo. Myslim si ze nacisti uvedeny v tvojom video toho moc o fasizme nacizme nevedia, takychto ludi mozes skorej pomenovat chuligani ja osobne nerad pouzivam termin fasista. Ako povedal AA tyto skinheadi a fasisti su nieco uplne ine ako povodna myslienka.13 napísal:Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ+ toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
-
pinacolada
Guru wannabe
vrodeny urcite nie.lebo napr moja spoluziacka zije stale v akejsi izolacii,proste iba trening (gymnastika),skola,domov.zo vsadial a vsade ju vozi mamicka na aute.nedavno som sa s nou rozpraval o nabozenstve,rasizme a takych veciach a prekvapilo ze mala o vysoku mienku.proste nazory ze : nie su zly,oni nekradnu,to biely mozu za ich stav,oni nemozu byt rasisti a nakoniec ma dorazilo ked povedala ze ciganky su pekne to mi len potvrdilo podozrenie ze s ciganom nemala este docinenia a taktiez potvrdilo ze rasizmus nie je vrodeny.
mne od malicka hovorili ze cigani kradnu,su spinavy,nepracuju,paraziti co vlastne aj pravda je (nie vsetci ofc) niekedy ma dokonca doma strasili ze ked nebudem dobry tak ma zoberu cigani,takze sa mi vytvorili predpoklady pre rasizmus no myslim ze momentalne som urcite mensi rasista ako ludia v mojom okoli aj ked ciganov stale nemam rad.teda tych smrdiacich parazitickych degesov.normalny slusny ludia mi problem nerobia
mne od malicka hovorili ze cigani kradnu,su spinavy,nepracuju,paraziti co vlastne aj pravda je (nie vsetci ofc) niekedy ma dokonca doma strasili ze ked nebudem dobry tak ma zoberu cigani,takze sa mi vytvorili predpoklady pre rasizmus no myslim ze momentalne som urcite mensi rasista ako ludia v mojom okoli aj ked ciganov stale nemam rad.teda tych smrdiacich parazitickych degesov.normalny slusny ludia mi problem nerobia
-
miki690
Medium Professional
No o tom co ty hovoris je sovinizmus, nie rasizmus, ako sa tu pisalo rasy su len 3 ... A ja si myslim, ze urcita predispozicia k rasizmu existuje, lebo pre nas su ti ludia iny, odlisni a pripadaju nam tak neprirodzene ... ale k rsizmu takemu ze "nenavidim cernochov, zabime ich" ... to zas niepiton napísal:imho uplna blbost... urcite nie je vrodeny v genoch, ale suhlasim, ze na SK je to dane vychovou a prostredim v ktorom vyrastame...
Milionkrat prepierana tema, ale nevadi. Nechapem ako mozu byt Rusi fasisti/nacisti, uznavat Hitlera, 14 88 a pod. Chapem, ze v prvom rade su rasisti bojujuci proti pristahovalcom, ktori im kazia hospodarstvo. Neuznavam to samozrejme, ale tak dajme tomu, ze dobre. Ale to ze hajluju a uctievaju nemecky nacizmus, tak to je moc. Asi nevedia ake mal Adolf so Slovanmi a hlavne s Rusmi plany. Bolo treba vytvorit Lebensraum na vychode... Mierim tymto aj na slovenskych vyznavacov nacizmu. Sak idete proti sebe. Mat za ikonu niekoho, kto chcel nasich otcov zotrocit a vyhladit z povrchu zemskeho, teda aj nas, je chore!
Aby som sa nevyhol teme, tak myslim, ze nic ako vrodeny rasizmus neexistuje. Keby zijeme v spolocnosti kde sa nerobia rozdieli, tak nas to ani nenapadne, ze on je biely, tak je v niecom lepsi. Vsetko je dane podla mna vychovou a prostredim. To ma na nas maximalny vplyv. Vsade sa najdu dobri aj zli, mudri aj sprosti...
Aby som sa nevyhol teme, tak myslim, ze nic ako vrodeny rasizmus neexistuje. Keby zijeme v spolocnosti kde sa nerobia rozdieli, tak nas to ani nenapadne, ze on je biely, tak je v niecom lepsi. Vsetko je dane podla mna vychovou a prostredim. To ma na nas maximalny vplyv. Vsade sa najdu dobri aj zli, mudri aj sprosti...
...neni to vrodene..kazdy co mu vstepuju od malicka....alebo co vidi..kazdy ma na to iny pohlad...napr. tu bolo ze cigani su spinavy a take veci okolo..ale nie su vsetci su aj taky co ziju na slusnej urovni...nemozeme ludi sudit podla toho aku maju farbu pleti alebo co. Nikto nemoze za to aky sa narodil...a musime ludi brat takych aky su aj ked niekedy je to tazke...