a co PDA od vyrobcu e-ten ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

a co PDA od vyrobcu e-ten ?

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Rozmyslam nad kupou PDA od (tusim ceskeho vyrobcu) E-ten tak ci nahodou nemate nejake skusenosti s tymito telfonami kvalita ovladanie a servis...

Kód: Vybrať všetko

http://www.e-ten.cz/index.php
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skusenosti nemam, ale aj ja nad nimi rozmyslam, pretoze co som cital aj na inych forach, su velmi kvalitne, vyborna HW aj SW vybava, dobra podpora a hlavne velmi dobra cena. zatial som sa ale nerozhodol a ani nezarobil :D
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ak PDA..jedine iPAQ HP

Mas s nim sto.rocne skusenosti a aj cela moja rodina 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. hmmm tak nemam s tym skusenosti ale propagujem to uz hodneho pol rocka .. podla mna to musi byt proste Deus ex machina :-) ... skoro bezchybny design .. podla recenzii perfektne spracovanie, dobre materialy ... nabuchane funkcie, perfektne ceny ... x500 by som iank chcel :-) ...

a servis a tak ... asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... :-) ..
ades
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... :-) ..
to je ceska firma? to som nevedel, asi si ho teda pozriem poriadne :D mne sa pacia aj asusy a acery :oops: napriklad taky asus P525, alebo ani acer C530 nie je zly podla mna a je za fajn cenu
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. hmmm tak nemam s tym skusenosti ale propagujem to uz hodneho pol rocka .. podla mna to musi byt proste Deus ex machina :-) ... skoro bezchybny design .. podla recenzii perfektne spracovanie, dobre materialy ... nabuchane funkcie, perfektne ceny ... x500 by som iank chcel :-) ...

a servis a tak ... asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... :-) ..
Mne sa zase paci ta M700

http://www.e-ten.cz/index.php?page=2&sub=15
Len rozmyslam ci sa mi oplati dat za vysuvnu klavesnicu o cca 4000SK viac... 8) 8)
ades
Guru
Guru

Enduro3333 napísal:Mne sa zase paci ta M700

http://www.e-ten.cz/index.php?page=2&sub=15
Len rozmyslam ci sa mi oplati dat za vysuvnu klavesnicu o cca 4000SK viac... 8) 8)
ja osobne by som si zobral X500 a k nemu si kupil BT klavesnicu za nejake 2 tisicky, usetrim a mam aj klavesnicu. sice to nie je nejak extra pohodlne, ale da sa, videl som par ludi na prednaskach, ked mali klavesniu na kolenach a na stole PDA a pisali poznamky :)

edit:// ked mi nejaka lama da K-, nech sa aspon podpise. neviem ci sa hanbi, ma komplexy alebo nema ciste svedomie :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Videl som tam tusim ze ponukali k PDA taku rolovaciu klavesnicu v podstate taka latkovina a da sa to zrolovat do velkosti vacsieh pera.. dost dobre thx za radu usetril si mi cash....
ades
Guru
Guru

Enduro3333 napísal:Videl som tam tusim ze ponukali k PDA taku rolovaciu klavesnicu v podstate taka latkovina a da sa to zrolovat do velkosti vacsieh pera.. dost dobre thx za radu usetril si mi cash....
nz :wink: potom sa podel pls o skusenosti, pomozes tym aj mne
Napísať odpoveď