skusenosti nemam, ale aj ja nad nimi rozmyslam, pretoze co som cital aj na inych forach, su velmi kvalitne, vyborna HW aj SW vybava, dobra podpora a hlavne velmi dobra cena. zatial som sa ale nerozhodol a ani nezarobil
.. hmmm tak nemam s tym skusenosti ale propagujem to uz hodneho pol rocka .. podla mna to musi byt proste Deus ex machina ... skoro bezchybny design .. podla recenzii perfektne spracovanie, dobre materialy ... nabuchane funkcie, perfektne ceny ... x500 by som iank chcel ...
a servis a tak ... asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... ..
nordkapp_pb napísal:asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... ..
to je ceska firma? to som nevedel, asi si ho teda pozriem poriadne mne sa pacia aj asusy a acery napriklad taky asus P525, alebo ani acer C530 nie je zly podla mna a je za fajn cenu
nordkapp_pb napísal:.. hmmm tak nemam s tym skusenosti ale propagujem to uz hodneho pol rocka .. podla mna to musi byt proste Deus ex machina ... skoro bezchybny design .. podla recenzii perfektne spracovanie, dobre materialy ... nabuchane funkcie, perfektne ceny ... x500 by som iank chcel ...
a servis a tak ... asi nebude asi az taky spatny ked je to ceska firma ... ..
Len rozmyslam ci sa mi oplati dat za vysuvnu klavesnicu o cca 4000SK viac...
ja osobne by som si zobral X500 a k nemu si kupil BT klavesnicu za nejake 2 tisicky, usetrim a mam aj klavesnicu. sice to nie je nejak extra pohodlne, ale da sa, videl som par ludi na prednaskach, ked mali klavesniu na kolenach a na stole PDA a pisali poznamky
edit:// ked mi nejaka lama da K-, nech sa aspon podpise. neviem ci sa hanbi, ma komplexy alebo nema ciste svedomie
Videl som tam tusim ze ponukali k PDA taku rolovaciu klavesnicu v podstate taka latkovina a da sa to zrolovat do velkosti vacsieh pera.. dost dobre thx za radu usetril si mi cash....
Enduro3333 napísal:Videl som tam tusim ze ponukali k PDA taku rolovaciu klavesnicu v podstate taka latkovina a da sa to zrolovat do velkosti vacsieh pera.. dost dobre thx za radu usetril si mi cash....
nz potom sa podel pls o skusenosti, pomozes tym aj mne