chcem sa spytat, ci je jedno, aku pamatovu kartu kupim do mobilu - sony ericsson k610i. chcem kupit 1GB, ale vyrobca pise, ze je nutne kupit kartu od sony, no ja by som mmala zaujem skor o taku istu od kingstonu. Myslite ze je to problem, ze nebude kompatibilna, alebo je to iba reklamny tah a karta od kingstonu bude v telefone bez problemov fungovat?
no ak by kingston vyrabal Memory Stick Micro (M2) karty tak by to asi aj slo ...
ale kedze M2 je standard vyrabany asi iba Sony a SanDiskom (je to ich joint venture) tak neviem no ....
Sony su zbytocne drahe, ci tam das Kingston alebo SanDisk by malo byt jedno, najlepsie ked to kupis v obchode zameranom na pocitace, tam bude istotne nizsia cena ako v Orange ci T-Mobile.
ono to tam uvadzaju len preto, aby ked si zavolas na technicku podporu, pripadne sa snazis reklamovat ze ta karta v tom nebezi, tak sa mozu vyhovorit ze v manuale je jasne uvedene, ze mas pouzivat originalne karty. Ale inac je to v principe jedno aka znacka, ist by malo vsetko.
KoCi napísal:ono to tam uvadzaju len preto, aby ked si zavolas na technicku podporu, pripadne sa snazis reklamovat ze ta karta v tom nebezi, tak sa mozu vyhovorit ze v manuale je jasne uvedene, ze mas pouzivat originalne karty. Ale inac je to v principe jedno aka znacka, ist by malo vsetko.
Tak myslím že M2 vyraba zatial sony a sandisk ,kedže ja mam od kupi v telefone sandisk kartu tak nie je o čom -kompatibilita funkčnosť.