M2 ako M2?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
valalo
Novice
Novice

M2 ako M2?

Príspevok od používateľa valalo »

chcem sa spytat, ci je jedno, aku pamatovu kartu kupim do mobilu - sony ericsson k610i. chcem kupit 1GB, ale vyrobca pise, ze je nutne kupit kartu od sony, no ja by som mmala zaujem skor o taku istu od kingstonu. Myslite ze je to problem, ze nebude kompatibilna, alebo je to iba reklamny tah a karta od kingstonu bude v telefone bez problemov fungovat? :shock:
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

no ak by kingston vyrabal Memory Stick Micro (M2) karty tak by to asi aj slo ...
ale kedze M2 je standard vyrabany asi iba Sony a SanDiskom (je to ich joint venture) tak neviem no ....

co mas proti sony? (okrem rootkitov :D )

post #2400
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sony su zbytocne drahe, ci tam das Kingston alebo SanDisk by malo byt jedno, najlepsie ked to kupis v obchode zameranom na pocitace, tam bude istotne nizsia cena ako v Orange ci T-Mobile.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

to mas uplne jedno od akeho vyrobcu tam kartu strcis
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono to tam uvadzaju len preto, aby ked si zavolas na technicku podporu, pripadne sa snazis reklamovat ze ta karta v tom nebezi, tak sa mozu vyhovorit ze v manuale je jasne uvedene, ze mas pouzivat originalne karty. Ale inac je to v principe jedno aka znacka, ist by malo vsetko.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

nijak ti nedokazu aku kartu si pouzival a podla mna to je aj tak riadna blbost zo strany SE. Karta ako karta
valalo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa valalo »

dik za dobre rady :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja mam v K610 512mb od sandisku a ide bez problemov. nezeby som chcel robit reklamu ale ak kupis na diggi.sk nad 7kila tak neplatis postovne.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

nepisal som ze M2 vyraba LEN sandisk a sony??? takze v pripade Kingstonu by som sa pozrel co vlastne kupujem :wink:
vvert
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vvert »

KoCi napísal:ono to tam uvadzaju len preto, aby ked si zavolas na technicku podporu, pripadne sa snazis reklamovat ze ta karta v tom nebezi, tak sa mozu vyhovorit ze v manuale je jasne uvedene, ze mas pouzivat originalne karty. Ale inac je to v principe jedno aka znacka, ist by malo vsetko.
Tak myslím že M2 vyraba zatial sony a sandisk ,kedže ja mam od kupi v telefone sandisk kartu tak nie je o čom -kompatibilita funkčnosť.
Napísať odpoveď