Linkin Park
hej hej aj mne sa to zda byt mäkksie ako predchadzajuce albumy ale myslim si ze to nieje na skodu je to fajn muzika da sa to v pohode pocuvat ........mirak2 napísal:ja len dodam ze teraz uplne presne potvrdili ze nerobia nu-metal lebo toto fakt nie je metal, skor taky prijemny alt-rock/poprock na styl U2 (zopar pesniciek su vynimky - Given Up)..velmi vhodne na melancholicke vecery..
s tym suhlasim je to ine to treba uznat ...tiez som bol prv prekvapeny ale celkovy dojem to na mna zanechalo celkom dobry ......... ale je to uz o inom ako bolo to hejŠu-Do napísal:ok.. cely album vypocuty...
je tam par dobrych skladieb... daju sa pocuvat aj vsetky.. ale nie je to linkin park aky bol
no LP je jedna z mojich prvych skupin co som zacinal hudbu pocuvat, pocuvam ich odkedy som prvykrat videl v TV klip na Crawling. sice je pravda ze nepoznam ani mena clenov, ani ake maju velke cikule, ale ich tvorbu poznam dobre... a ani nevravim ze ten album je najhorsi, len vravim ze som s neho sklamany, da sa to sice pocuvat ale uz to nieje to co to byvaloAron napísal:? ten album je ich najlepsi lebo keby si ich trochu viac poznal tak by si vedel.......
aj ja som cakal nieco lepsie ale co už aj to co vyslo sa da pocuvatkupo napísal:no LP je jedna z mojich prvych skupin co som zacinal hudbu pocuvat, pocuvam ich odkedy som prvykrat videl v TV klip na Crawling. sice je pravda ze nepoznam ani mena clenov, ani ake maju velke cikule, ale ich tvorbu poznam dobre... a ani nevravim ze ten album je najhorsi, len vravim ze som s neho sklamany, da sa to sice pocuvat ale uz to nieje to co to byvalo
Preco vsetci frflete ??? podla mna je ten album dobry v nicom nezaostava za predczadzajucimi albumami len je trochu iny ale ved na tom neni nic zle ........a LP hovorili ze tento album bude iny tak co ste cakali ..........podla mna je album cely celkom vyvazeny jedine co mi vadi je dlzka mohlo tam by viac nez 12 piesni
?? kto frfle sak som napisal ,že je podla mna najlepsi tak o com hovoris?slavo120 napísal:Preco vsetci frflete ??? podla mna je ten album dobry v nicom nezaostava za predczadzajucimi albumami len je trochu iny ale ved na tom neni nic zle ........a LP hovorili ze tento album bude iny tak co ste cakali ..........podla mna je album cely celkom vyvazeny jedine co mi vadi je dlzka mohlo tam by viac nez 12 piesni
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no LP je ( alebo aspon bolo ) naj skupinou.
ale toto co predviedli pri tomto albume no desss... da sa to pocuvat, ale az po par pociti, ked som to prvy krat pustil, som pozeral, ze to je co za blby for, ze FAKE jak vysyte.
Same pomale skladby, ziadna sila ani zimomriavky na chrbte ako ked som prvy krat pustil Hybrid Theory ci Meteoru, proste nic. Tak isto dake skladby co by sa daly na prve pocutie rozoznat tak toto bude singel ( priklad: Numb, Crawling, In The End ).
Mozno maly dovod preco spravit daco taketo, ale v porovnany Fort Minor Vs Linkin Park v aktualnom albume FM je daleko pred LP, co ma akoze dost sklamalo.
no a to som rozmyslal nad kupou CD+DVD+triko ( 100$ ) ale to radsej miniem na daco ine, toto taku cenu fakt nema, teraz nejde o prachy, ale o to ze je to slabe, nudne, melodie skladieb sa nezariju do pamete, a nepospevujete si to po 2-3 vypocutiach .....
SKLAMANIE ROKA
ale toto co predviedli pri tomto albume no desss... da sa to pocuvat, ale az po par pociti, ked som to prvy krat pustil, som pozeral, ze to je co za blby for, ze FAKE jak vysyte.
Same pomale skladby, ziadna sila ani zimomriavky na chrbte ako ked som prvy krat pustil Hybrid Theory ci Meteoru, proste nic. Tak isto dake skladby co by sa daly na prve pocutie rozoznat tak toto bude singel ( priklad: Numb, Crawling, In The End ).
Mozno maly dovod preco spravit daco taketo, ale v porovnany Fort Minor Vs Linkin Park v aktualnom albume FM je daleko pred LP, co ma akoze dost sklamalo.
no a to som rozmyslal nad kupou CD+DVD+triko ( 100$ ) ale to radsej miniem na daco ine, toto taku cenu fakt nema, teraz nejde o prachy, ale o to ze je to slabe, nudne, melodie skladieb sa nezariju do pamete, a nepospevujete si to po 2-3 vypocutiach .....
SKLAMANIE ROKA
ja si myslim ze tam mala byt aj piesen qwerty ved ta neni na ziadnom oficialnom albume myslim mohli ju tam dat trochu pritvrdit ........ale zas su tam par pesnickiek ako Given up ci No more Sorrow ktorym nic oproti staremu dobremu LP nechybaLord PROXI napísal:no LP je ( alebo aspon bolo ) naj skupinou.
SKLAMANIE ROKA
jj Given Up a NMS ale aj Bleed it out sa da ....slavo120 napísal:ja si myslim ze tam mala byt aj piesen qwerty ved ta neni na ziadnom oficialnom albume myslim mohli ju tam dat trochu pritvrdit ........ale zas su tam par pesnickiek ako Given up ci No more Sorrow ktorym nic oproti staremu dobremu LP nechyba