demitra hral v minnestote ako kridloDrago napísal:Verim tomu ze Cesi to pustili len aby nas ohrozili. Hojko, k Demitrovi a Gaborikovi urcite nie Kapusa, ked Demitra je center a Kapus tiez...Hossa a Satan...tym by to asi tiez moc nepasovalo, su obaja prave kridla, i ked Satan uz zoparkrat ukazal ze vie zahrat aj ako center..vsetko zavisi na Suplerovi...ja osobne by som nechal spolu hrat trencianske trio, nech sa skusia rozohrat
MS v hokeji - Rusko 2007
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hokejova Liga Majstrov bude od sezona 2008/09!kali520 napísal:Nieco ako futbalova Liga majstrov, tiez si myslim ze dobry napad.
K tym MS, s tymi Nemcami to vidim skorej ako nahoda USA neporazia ale Bielorusov ano, takze by sme sa mali uz konecne schopit a uhrat s tymi cechmi aspon remizu (inac ti cesi su genialny ked treba aby vyhrali tak vtedy prehraju).
V sezóne 2008/09 odštartuje hokejová Liga majstrov
ZÜRICH 20. apríla (SITA) - Od sezóny 2008/2009 sa bude hrať hokejová Liga majstrov, ktorá odštartuje pri príležitosti 100. výročia založenia Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF). Po piatkovom stretnutí zástupcov národných ligových súťaží s predstaviteľmi IIHF to oznámili prezident IIHF René Fasel a generálny sekretár IIHF Horst Lichtner. "Túto víziu sme mali už dlhší čas, ale tvrdo sme na nej začali pracovať až v posledných mesiacoch a dnes sme mohli informovať o našich plánoch. Musíme ešte dotiahnuť viaceré detaily, sme však presvedčení, že finančné a športové podmienky, ktoré sme pripravili, budú znamenať novú éru klubového hokeja v Európe i vo svete," povedal prezident IIHF René Fasel.
Pred začiatkom skupinovej fázy novej súťaže sa uskutočnia dve kvalifikačné kolá. Majstri z krajín umiestnených v redukovanom európskom rebríčku IIHF na 7. až 24. mieste odohrajú najskôr turnaje 1. kola kvalifikácie. IIHF vyžrebuje šesť trojčlenných kvalifikačných skupín, ktorých víťazi postúpia do druhého kola. V ňom bude priamo nasadených šesť mužstiev z krajín Top 6 európskeho rebríčka, ktoré sa nestali majstrami, ale v základnej časti jednotlivých líg dosiahli najlepšie výsledky.
Druhé kvalifikačné kolo sa bude hrať na dva zápasy systémom doma - vonku. Hracím dňom hokejovej Ligy majstrov bude streda. Hlavná súťaž sa bude hrať v štyroch trojčlenných skupinách, priamo bude nasadených 6 majstrov z najlepších európskych krajín. Každé mužstvo v skupine odohrá štyri stretnutia, víťazi skupín postúpia do semifinále. Vyraďovacia fáza sa bude opäť hrať systémom doma - vonku. "Táto súťaž síce neznamená posilnenie rozvoja klubového hokeja v Európe, ale je pre mužstvá, najmä tie v skupinovej fáze, finančne zaujímavá. Celkovo sa rozdelí na prémiách 16,9 milióna švajčiarskych frankov, celkový víťaz získa milión. Je to najvyššia suma v histórii európskeho klubového hokeja," doplnil Fasel, ktorý sa už s predstaviteľmi NHL predbežne dohodol, že sa bude hrať aj o majstra sveta klubov. Zápas by sa mal odohrať vždy v závere septembra. Bližšie detaily súbojov o klubového šampióna sveta oznámia počas tohtoročných majstrovstiev sveta v Moskve.
-
vladopt
Medium Expert
no včera sme zahrali najslabší zápas na MS čo sa pamätám, možno to bolo z dôvodu, že hráči boli unavený po zapase s Kanadou ( menej ako 18hodín hrali ďalší náročný zápas ), prvú tretinu naši uhrali v solídnom tempe dokonca sme prevyšovali USA vo všetkom, ale neviem čo sa stalo, druhú a tretiu tretinu naši nehrali úplne nič.
Môj osobný názor je, že Gáborík nehrá úplne nič a prišiel si na MS len tak zaťukať. Spomínam síce len jeho, ale keď si predstavíte, že v podstate Minnesota je Gáborík a bez neho im nejde. Ďalej si myslím, že trenér Šupler nemá v týme žiadny rešpekt, keď povie po zápase s Kanadou, že sa musíme vyvarovať zbytočných chýb ( teda Demitra zariadil gól amíkov v ich vlastnom oslabení ) ďalej zbytočným vylúčeniam ( Hossa zbytočne dal krošček amíkovi bez puku a v presilovke amíci zvyšovali skóre ) ďalej pridlhým striedaniam ( radivojevič stratil puk a takmer sme inkasovali po nájazde amíka )
Šupler némá u hráčov z NHL rešpekt, nemal nechať Somíka, Surového a Čiernika len toľko málo hrať. S Čechmi to bude zaujímavé som zvedavý ako to dopadne.
Môj osobný názor je, že Gáborík nehrá úplne nič a prišiel si na MS len tak zaťukať. Spomínam síce len jeho, ale keď si predstavíte, že v podstate Minnesota je Gáborík a bez neho im nejde. Ďalej si myslím, že trenér Šupler nemá v týme žiadny rešpekt, keď povie po zápase s Kanadou, že sa musíme vyvarovať zbytočných chýb ( teda Demitra zariadil gól amíkov v ich vlastnom oslabení ) ďalej zbytočným vylúčeniam ( Hossa zbytočne dal krošček amíkovi bez puku a v presilovke amíci zvyšovali skóre ) ďalej pridlhým striedaniam ( radivojevič stratil puk a takmer sme inkasovali po nájazde amíka )
Šupler némá u hráčov z NHL rešpekt, nemal nechať Somíka, Surového a Čiernika len toľko málo hrať. S Čechmi to bude zaujímavé som zvedavý ako to dopadne.
Tento zapas a jeho styl hrania bude uplny iny ako proti Kanade a USA, jak citam na nete je mozna zmena jednotlivych formacii - najma prveho utoku. Snad jeden den volna stacilo na nabratie novych sil.
Cesko musi vyhrat a zabezpecit si postup este pred zapasom s Kanadou, ktory budu hrat zajtra, takze to bude velmi tazky zapas, ale to len v tom pripade ak budeme konecne pred nasou brankou branit a nie len nahanat supera s pukom... ked nebudu hrat disciplinovane tak to vidim na debakel od nasich susedov.
Ja som si vsadil na nasich takze im verim..
Cesko musi vyhrat a zabezpecit si postup este pred zapasom s Kanadou, ktory budu hrat zajtra, takze to bude velmi tazky zapas, ale to len v tom pripade ak budeme konecne pred nasou brankou branit a nie len nahanat supera s pukom... ked nebudu hrat disciplinovane tak to vidim na debakel od nasich susedov.
Ja som si vsadil na nasich takze im verim..
-
Grond
Medium Professional
http://www.bleskovky.sk/cl/571/155987/C ... d-Slovakmi
nasi by nemali spravit zase taku radost pepikom a poriadne ich natrieskat ako v tedy o bronz
nasi by nemali spravit zase taku radost pepikom a poriadne ich natrieskat ako v tedy o bronz
-
RoQa
Darca
Podla mna nám už neprinesie ovocie ani svätená voda , noale nechajme sa prekvapiť .Sajmon napísal:Predpokladaná zostava Slovenska:
Križan – Chára, Podhradský, Jurčina, Stehlík, Štrbák, Starosta – Harant – Uram, Kapuš, Šatan - Hossa, Demitra, Gáborík, - Somík, Kukumberg, Radivojevič, Surový, Podkonický, Melichárek - Kováčik
Tak predsa len zmeny v zostave.Som zvedavy ci to prinesie ovocie