Komentár: Kto zabil Štefánika?

Diskusie na politické témy...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Komentár: Kto zabil Štefánika?

Príspevok od používateľa enter00 »

http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... -stefanika?

Zase nice. Slota by v markize uspel, skoda len, ze taketo nieco je vo vlade.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

Hádam si nemyslíte, že Štefánikova smrť bola obyčajná nehoda??? Síce sa nespomína, že Masaryk a Beneš ale aj Štefánik mali miesto v slobodomurárskych lóžach, ale je to tak, postupne sa k tomu dostanete, keď nebude čítať len históriu z 9. ročníka ZŠ.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hehe, no Slota zase perlil, aj napriek tomu je problem nieco take dokazat a ja vyvratit. Myslim, ze je zbytocne o tom vobec diskutovat.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

v tom komentare prave preto ani nejde o stefanika, ale o slotu a perly, ktore sa okolo neho hromazdia:)
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

zabavil ma cesky poslanec za ods, nespomeniem si na meno, ktory na toto regaoval," slota je magor" :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

abstraktt napísal:zabavil ma cesky poslanec za ods, nespomeniem si na meno, ktory na toto regaoval," slota je magor" :lol:
A veď je to pravda neviem čo tým tvrdením chce dokázať. :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Uz tu bol tento link uvedeny ale dam ho sem este raz, odporucam si to precitat a treba povedat ze slota si to nevimyslel http://www.prop.sk/stefanik_bez_tabu.html
A enter00 chces ako povedat ze smrt Stefanika bola len nehoda a ze Slota teraz len fantaziruje?
Vladopt s tymi lozami mas pravdu az na Stefanika on tam bol z inych dvovodov ako Masaryk a Benes.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

teraz sa to uz dokaazt ani vyvratit neda. ale raz davnejsie som videl dokument, kde stari dedkovia-pamatnici vraveli, ze predtym, ako zacalo pristavat lietadlo bolo pocut gulomet. neviem, nevyjadrujem sa. akurat ma nastval komentar ceskych politikov na slotu akoze magor, nema to v hlave v poriadku a podobne. akoze co sa slotu tyka nemam ho velmi v laske, ale zase toto su tvrde obvinenia ,to by som si urcite ako politik nedovolil. keby sme to povedali my, uz by boli okolo toho diplomaticke spory :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

P3Bo napísal:Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ?
asi by zacali cesi pindat :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Existuje mnoho dokumentov, roznych publikacii etc., ktore potvrdzuju, ze Stefanik bol ku koncu svojho zivota vo velkej nevoly ako Benesa, tak Masaryka, ktorych prakticky uviedol na politicke javisko. Jednoducho mal "smolu", ze bol proti bolsevikom a do loze vstupil najma preto, aby tento system spoznal a v konecnom dosledku sa postavil proti nemu. Bez ohladu na to, co hovori Janci Slota, osobne som presvedceny, ze zostrelenie jeho lietadla doma- nad Bratislavou- nebola nahoda a uz vobec nie omyl.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

slota zmenil taktiku? nezabili ho nahodou madari? a dalsim slotovym tromfom bude objasnenie smrti alexandra dubceka? :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

slota iba nahlas povedal to, o com ostatní iba tisko sepkaju.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Slota je nas patrac heh :) no pobavil ma, ako aj hojko povedal o tom by sa dalo velmi dlho diskutovat a najdu sa vzdy strany ktore si budu stat za slotom a ine proti slotovi cize proti jeho vyjadreniam to by bolo nutne venovat sa takemuto pripadu niekolko desatroci prikadom je jazykovy vedec ktory sa niekolko 10 rokov venoval L-Sturovi a jeho slovencine az po niekolko rocnom skumani a venovani sa len tejto zalezitosti zistil, ze keby na slovensku neprisiel Stur so svojou slovencinou neuzakonil by ju stacilo by len 10 rokov a hovorili by sme vsetci po madarsky ... cize teno jazykovedec sa tomu venoval 20-30 rokov kmy toto zistil ak p Slota chce to dokazat a venovat sa tomu nech sa paci !!! Ale rozpravat o niecom a domyslat si to vie hadam aj kazdy aj neskuseny nevystudovany clovek :idea:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

P3Bo napísal:Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ?
V maestremovych mediach sa to urcite nepotvrdi kedze zidovska loby a slobodomurarski vplyv zasahuje takmer do kazdych medii.
Jojcek odporucil by som ti precitat vyzsie uvedeny link a potom hovor o domyslani.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

teraz jak to citam som si uvedomil ze za pravdive sa povazuje len to co za pravdive uznaju media, vobec nezavisi na tom ako to je.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

existuje fotodokumentacia ktora vyvracia to ze bol zastreleny...
ostatne nekomentujem...
ak slota klamal v tomto ostatne je postavene na lzi detto...
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Jednoznacne islo o sprisahanie v tej dobe sa len tak nevystrelilo na lietadlo ... a uz vobec nie ked islo pristavat a bin ladin este neplaval ani v otcovych semenovodoch
:D
deblasco napísal:existuje fotodokumentacia ktora vyvracia to ze bol zastreleny...
ostatne nekomentujem...
ak slota klamal v tomto ostatne je postavene na lzi detto...
PS nechcem sa hadat ale v sucasnosti existuju video dokumentacie na vsetko , od ufonov az po jetiho

bez urazky nie je to adekvatny dokaz

// Nepis viacero prispevkov po sebe + nauc sa citovat (vid rubrika INFO). Upravil Tomasito
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

To ako zomrel M. R. Štefánik sa bežný človek nikdy nedozvie. Jední tvrdia, že išlo o sprisahanie, iní, že ho zostrelili a tak sa to bude ťahať snad donekonečna.

Ja sa domnievam, taký skvelý pilot akým bol generál, nemohol len tak z ničoho nič spadnuť tesne pred miestom jeho doletu. Domnievam sa, že na vtedajšiu dobu mohlo ísť o sprisahanie, pretože mal odlišne názory na našu domovinu ako E. Beneš
Napísať odpoveď