Komentár: Kto zabil Štefánika?
Komentár: Kto zabil Štefánika?
http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... -stefanika?
Zase nice. Slota by v markize uspel, skoda len, ze taketo nieco je vo vlade.
Zase nice. Slota by v markize uspel, skoda len, ze taketo nieco je vo vlade.
Uz tu bol tento link uvedeny ale dam ho sem este raz, odporucam si to precitat a treba povedat ze slota si to nevimyslel http://www.prop.sk/stefanik_bez_tabu.html
A enter00 chces ako povedat ze smrt Stefanika bola len nehoda a ze Slota teraz len fantaziruje?
Vladopt s tymi lozami mas pravdu az na Stefanika on tam bol z inych dvovodov ako Masaryk a Benes.
A enter00 chces ako povedat ze smrt Stefanika bola len nehoda a ze Slota teraz len fantaziruje?
Vladopt s tymi lozami mas pravdu az na Stefanika on tam bol z inych dvovodov ako Masaryk a Benes.
teraz sa to uz dokaazt ani vyvratit neda. ale raz davnejsie som videl dokument, kde stari dedkovia-pamatnici vraveli, ze predtym, ako zacalo pristavat lietadlo bolo pocut gulomet. neviem, nevyjadrujem sa. akurat ma nastval komentar ceskych politikov na slotu akoze magor, nema to v hlave v poriadku a podobne. akoze co sa slotu tyka nemam ho velmi v laske, ale zase toto su tvrde obvinenia ,to by som si urcite ako politik nedovolil. keby sme to povedali my, uz by boli okolo toho diplomaticke spory 
Existuje mnoho dokumentov, roznych publikacii etc., ktore potvrdzuju, ze Stefanik bol ku koncu svojho zivota vo velkej nevoly ako Benesa, tak Masaryka, ktorych prakticky uviedol na politicke javisko. Jednoducho mal "smolu", ze bol proti bolsevikom a do loze vstupil najma preto, aby tento system spoznal a v konecnom dosledku sa postavil proti nemu. Bez ohladu na to, co hovori Janci Slota, osobne som presvedceny, ze zostrelenie jeho lietadla doma- nad Bratislavou- nebola nahoda a uz vobec nie omyl.
Slota je nas patrac heh
no pobavil ma, ako aj hojko povedal o tom by sa dalo velmi dlho diskutovat a najdu sa vzdy strany ktore si budu stat za slotom a ine proti slotovi cize proti jeho vyjadreniam to by bolo nutne venovat sa takemuto pripadu niekolko desatroci prikadom je jazykovy vedec ktory sa niekolko 10 rokov venoval L-Sturovi a jeho slovencine az po niekolko rocnom skumani a venovani sa len tejto zalezitosti zistil, ze keby na slovensku neprisiel Stur so svojou slovencinou neuzakonil by ju stacilo by len 10 rokov a hovorili by sme vsetci po madarsky ... cize teno jazykovedec sa tomu venoval 20-30 rokov kmy toto zistil ak p Slota chce to dokazat a venovat sa tomu nech sa paci !!! Ale rozpravat o niecom a domyslat si to vie hadam aj kazdy aj neskuseny nevystudovany clovek 
V maestremovych mediach sa to urcite nepotvrdi kedze zidovska loby a slobodomurarski vplyv zasahuje takmer do kazdych medii.P3Bo napísal:Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ?
Jojcek odporucil by som ti precitat vyzsie uvedeny link a potom hovor o domyslani.
-
HardiKrishna
Light Star
Jednoznacne islo o sprisahanie v tej dobe sa len tak nevystrelilo na lietadlo ... a uz vobec nie ked islo pristavat a bin ladin este neplaval ani v otcovych semenovodoch
bez urazky nie je to adekvatny dokaz
// Nepis viacero prispevkov po sebe + nauc sa citovat (vid rubrika INFO). Upravil Tomasito
PS nechcem sa hadat ale v sucasnosti existuju video dokumentacie na vsetko , od ufonov az po jetihodeblasco napísal:existuje fotodokumentacia ktora vyvracia to ze bol zastreleny...
ostatne nekomentujem...
ak slota klamal v tomto ostatne je postavene na lzi detto...
bez urazky nie je to adekvatny dokaz
// Nepis viacero prispevkov po sebe + nauc sa citovat (vid rubrika INFO). Upravil Tomasito
správa
To ako zomrel M. R. Štefánik sa bežný človek nikdy nedozvie. Jední tvrdia, že išlo o sprisahanie, iní, že ho zostrelili a tak sa to bude ťahať snad donekonečna.
Ja sa domnievam, taký skvelý pilot akým bol generál, nemohol len tak z ničoho nič spadnuť tesne pred miestom jeho doletu. Domnievam sa, že na vtedajšiu dobu mohlo ísť o sprisahanie, pretože mal odlišne názory na našu domovinu ako E. Beneš
Ja sa domnievam, taký skvelý pilot akým bol generál, nemohol len tak z ničoho nič spadnuť tesne pred miestom jeho doletu. Domnievam sa, že na vtedajšiu dobu mohlo ísť o sprisahanie, pretože mal odlišne názory na našu domovinu ako E. Beneš