Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
Pitva je poucna? To myslis tu co chodi teraz po mobiloch taku 3 minutovu? No akurat tato pitva poucna urcite neni,tocho chlapa tam toti rozrezali jak prasa !!! Rozrezali mu krk a pekne od hora mu vybrali vsetky vnutornosti dost ale dost brutalnym sposobom,potom mu zarezali dozadu a stiahli mu kozu z hlavyP3Bo napísal:Pitva je narozdiel od tohoto poučná ...toto je dôkaz totálnej neľudskosti.
To uz mi nebolo vsetko jedno
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
sku...cinany poj.....nemam rad tyranie zvierat dpc...jak to volado moze robit...uz ked stupim omylom psovi na nohu tak sa mu ospravedlnujem hodinu
aspon keby ich nejak rychlo zabijali ale ked ich este aj buchaju o zem a potom jak mal krvavu nufak a jak zmurkal bol jaky zlaty a co mu robili...hajzli...by som tam hodil atomovku..
Pozrel som si to cele. Samozrejme, ze to odcudzujem maximalne, ale z konkretneho videa mi nebolo nejako spatne. A Cinanov v podstate chapem, preco maju taku vyzivacku pritom. Oni zazili ako narod aj ovela horsie. A urcite sa vsade najdu ludia, ktori kvoli zisku urobia cokolvek. A tito ludia mozno nemaju na vyber. Je to svinstvo, ale tak robia sa aj nie mozno horsie ale porovnatelne veci na zvieratach i ludoch. Vzdy budu medzi nami chore mozgy. Mozno trochu drsny prispevok ale pravdivy a hlavne realny. Peace
Tu pitvu robil asi lekar nie? Potom to je vsetko ok, je to hnusne, nemusis to pozerat. Ale ten chlapik bol mrtvy. Pointa tohto videa nie je v tom, ze tam vidno krv alebo vnutornosti... ale v tom, ze to robia zaziva zvieratamqwerty-xyz napísal:Pitva je poucna? To myslis tu co chodi teraz po mobiloch taku 3 minutovu? No akurat tato pitva poucna urcite neni,tocho chlapa tam toti rozrezali jak prasa !!! Rozrezali mu krk a pekne od hora mu vybrali vsetky vnutornosti dost ale dost brutalnym sposobom,potom mu zarezali dozadu a stiahli mu kozu z hlavy![]()
To uz mi nebolo vsetko jedno
-
zuzkazuzka
VIP
-
qwerty-xyz
hmm tuto som nevidel , nejako by si mi to mohol ukazat ? kedze som to nevidel neviem posudit,ale ak ide o nejaky prejav extremizmu tak to ma vzbudit poburenie ,nechutnost strach pred danou skupinou ktora si chce vzbudit respekt. rad by som videl to video hmmm.qwerty-xyz napísal:Ja nemyslim klasicku normalnu pitvu ale tu co sa zacina azbukou a beha po mobiloch
-
rixo
Light Professional
ty vole tak toto je neskutocne ja som to pozrel cele,ale co robia ty cinanci je neskutocne ,ten medvedik mal krvavy cufak a aky bool zlaty,
A POTOM MU TEN ZMRDNUTY CINAN STUPI NA HLAVU A DOSLOVA SA vyziva v tom jak mu ublizuje omg kam to speju hentie ku** cinske sikmooke na jednej strane maju stroje techniku elektroniku a na druhe strane co robia omg!!!ja by som ho ponoril do vane s kylseinou a potom by som mu osolil ruky,priviazal ho na stolicku a nehcal mu kvapkat vodu na celo
je to dost krute !!! ale nic sa s tym nerobi GREENPEACE radsej bude sa hadzat pod vlaky alebo pod tatranske traktory a niezeby si kupili letenku do Ciny a tam s plagatikmi a zltymi obleceniami behali a hadzali sa pod noze a stahovacie haky !!! Spolocnosti ako je Greenpeace su cudne, na jednej strane je dobre ze su zapeleny pre ochranu ale citim v tom aj urcitu politiku !!! Videl som vela podobnych videii nielen s opicami ale aj s delfinmi, velerybami tulenmi otras
a vacsinou odchyt tulenov povoluje aj USA a vyspele krajiny ktore na jednje strane bojuju za prirodu a na druhej strane ju aj nicia nechapem 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
video som si nepozrel lebo nemusim, osobne mi stacilo ked som videl ako cinania pripravuju macky, ked ich zive hodili do vriacej vody, chvilu vymocili a potom este zive vytiahli a zacali porcovat. h
niesom nejaky ochranca zvierat, hovori sa iny kraj, iny mrav ale za tu bezcitnost by som oci vypichoval a varil za ziva at poznaj stredovek.
niesom nejaky ochranca zvierat, hovori sa iny kraj, iny mrav ale za tu bezcitnost by som oci vypichoval a varil za ziva at poznaj stredovek.