Na akom koncerte ste boli?reporty please :)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Na akom koncerte ste boli?reporty please :)

Príspevok od používateľa pinacolada »

videl som taku temu na inom fore a akurat mi skrsla myslienka ze aj tu sa moze ujat take nieco.
j asom prave prisiel z koncertu Heleninych Oci (folk punk) v Ozexe na Solivare v Presove.
prisli sme okolo 8 a akurat zacali hrat.prekvapil ma pocet ludi a kedze to bolo open air tak sa ani nemusel nikto n anikoho tlacit.od zaciatku bola skvela atmosfera,fungovalo pogo a predvazdal sa aj stagediving aj ked bezuspesne :lol: pogovali vsetci.stary (30),mlady ( 9 rocne deti dve pogovali na okraji kotla s rodicmi.to bol pohlad :D ),punkaci,skatery,metalisti,skini aj obycajny ludia bez nejakeho stylu a to sa mi strasne pacilo.na ostatnych koncertoch som take nieco nezazil.spievalo sa z plnych plus (hlasivky mam v riti) v kratkych trickach.akurat kotol sem tam skazili na mol ozraty punkaci ktory stale padali na zem.
prvu polovicu vystupenia (aspon myslim ze tak to bolo) zakoncila kapela individualnymi solami co bolo velmi pekne.nasledovala pivna pauza atd atd a po pol hodke zacala druha cast.kotol plny a divoky.takmer som stratil topanku.ozraty punkaci na zemi permanentne.na zaver zahrali ASDKU co bolo asi najlepsie pogo vecera a ako bonus zahrali trim ho co bol skvely chill out za vecerom.
kazdemu odporucam si kupit (alebo stiahnut ich albumy www.lamky.net ) pripadne navstivit koncert co by naml byt az taky problem.myslim z ekoncertuju celkom casto.

cakam na vase reporty :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Tu je taká téma, ale bola niekde odstrčená
http://www.hojko.com/na-akych-koncertoc ... 43355.html

Inak naposledy som bola na Free Inna Cage v Zrkadlovom háji a bola som milo prekvapená, hrali veľmi dobre!
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

V tej druhej teme ale ludia nepisu reporty ale skor, len na akych velkych koncertoch boli, tu by mohli ludia pisat z malych koncertov ako su punkove vacsinou. Ja som bol vcera napriklad na projekte nahoda a bolo dokopy 10 ludi, ale to samozrejme nikomu nevadilo, pri prvej pesnicke pogovali traja ludia, potom sa to uz trosku rozbehlo ale najvacsi pocet bol naozaj ubohy, tych 10 ludi najviac, ale aspon bolo mnesie vstupne, zo 70 na 20 znizili. :P a koncert skoncil neslavne tak ze daky ko*ot ukradol miklovi mobil a ten sa vybral ho hladat. Akedze znie tema na akych koncertoch som bol, tak pred tyzdnom editor+horska chata, 30.3. konflikt(nas klub Skandal isiel doslova prasknut) potom horkyze slize, potom E!E, SPS, Hasiaci Pristroj, Odpad, SHT,ZNT,PPS v BB(to bol obrovskyyy koncert paradny) a predtym este Sitnan a SHT tu u nas, predtym Maria chuana + dlasie metalove one tu u nas v skandali, a pred tym WC dekel a spray, a SHT
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja som bola naposledy v rámci bližšieho kontaktu so španielčinou na Shakire. Bola som celkom prekvapená - je strašne zlatá, sympatická, nenormálne sa hýbe a má kvalitný hlas.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

naposledy to bol Konflikt :) V randali (BA) uplne super kocert chalani hrali super , a klub bol narany sak svina...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

naposledy som bol na Antropoide v rock klube, kupil som si ich nove CD, a odznak, mali tam ešte trička, klučenky, zapalovače a ich stare CD. Kapela hrala cca 1 a pol hodiny. Zahrali pesnicky z tohto dema aj z predošleho dema. v uličke nas tam drtilo asi 10 ludi a ti pohodlnejši sedeli pri pifku. Zo začiatku som stal v 3 rade ale postupne som sa dostaval blizšie ku kapele. Bol to dost silny zažitok byt tak blizko, boli mi na dosah ruky. Na konci dali pridavok ze zahrali pesnicku danger co hrali na zaciatku heh. Ked uz bolo po parade tak som si vypital palicku od bubenika ale nasledne som ju daroval kamošovi.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

:D smola a hrusky. to je asi jedina kapela co je celkom fajn a nemusel som sa nikde daleko za nou trepat
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

bol som ucastnikom mnohych koncertov, dokonca som aj ja s nasou kapelou stali na podiu a mali koncert pre ludi super pocit !!! cize bol som aj na svojom koncerete, na festivaloch ako npr. ROCKOVY ZABER, Campfest, Moj cas ( Mi chas) v Kyjeve ... na koncertoch som bol skupin AYA, Jana Kirschner, Ithemba, Heven´s Schore, Imt. Smile je ich mnoho ale co ma najviac oslovilo to bol koncert britskej kapely v Kyjeve Delirious? ( ten otaznik tam patri k nazvu) uuuplna bomba neskutocne dobry koncert, s neskutocne vela ludi spievajuci pod jednou strechou ich uzasne pesnicky s krasnymi slovami !!! bol a som ich velky fanusik mal som ich albumy DVD no ked som ich videl LIVE :shock: :P nieco neopisatelne prajem to kazdemu , kazdemu kto ma neaku oblubenu kapelu a hlavne nemoze vela rokov ist na ich koncert z urcitych dovodov npr ze kapela je z cudziny a hra iba na zapade a v USA oni mi ten sen splnili prvy krat co hraju uz 10 rokov zavitali aj do vychodnej europy do viedne, ostravy, budapesti a kyjeva !!!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pre pracovnu vytazenost mi vsetko unika, ale zasa mam kompezanciu v podobe "koncertov" DJov. naposledy to bol John Digweed v PKO, predtym napr. Defected in the house v Dopleri, ak sa to rata. tychto akcii mam pobehanych vela (pi*****, Tomas Haverlik - inac ten ma studio nad mojou robotou, cize pocujem jeho "treningy", ...) a plus mavame na nasich akciach dake kapely, napr. so Stramaniou sme robili snuru, atd atd
strasne som chcel ist na Simply Red, ale nevyslo mi to, na Georga Michaela sa nechystam, aj ked sa mi jeho hudba paci. musim so svojim kulturnym vyzitim nieco spravit :wink:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ja chodim do Randalu takzr skor normalym ludom menej zname kapaly...Kaktus,Zona A,Syndrom :D ,Konflikt......a vela inych
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pokusim sa ozivit tuto temu.. no tak naposledy som bol na koncerte Tublatanky, bolo to pred par mesiacmi, ked mali vystupenie v Dome Klultury tu v Banskej Bystrici, bolo to paradne az na par typov co sa metali na vsetky strany a par seniorov ktori sa pokusali (neuspesne) pretlacit cez nas do prvej rady...
predtym som bol na akcii Bazant Pohoda kde prisli aj Horkyze Slize kde hrali songy z noveho aj starych album.. pred nimi boli Chiki Liki Tu-A, no ti ma velmi neoslovili..
videl som nazivo hrat Gladiator, preto pisem ze len videl lebo hrali na playback, co je skoda, co uz..
pred dakym rokov a daco som videl nazivo chalanov z Kontrafaktu, AMO, a Moja reč .. vtedy som daku tu hudbu nemusel, ale ostal som lebo mali fakt masivne beaty :)
bol som aj na koncerte Pehy, spevacka ma super hlas nazivo.. 8)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

naposledy som bol v Hlave 22 v blave na Peoples. skupina ktora vyhrala coca cola popstar 2007 a nemaju chybu. a nazivo este lepsi. odporucam zohnat a vypocut. uz by ich mohli zacat hrat v radiach konecne...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som bol naposledy na Polemicu v presove (29.11.07 fuha davno kua,ale radsej neskoro ako nikdy ). Ako predskokan boli ska2tonics. ti boli super a tancovali sme na nich prakticky iba my s kapelou.proste sme sa poriadne zabavili.ozvucenie dychov bolo prekvapivo dobre ciez vsetko slapalo ako ma byt. Ska2tonics zahrali vsetky stare pecky aj veci z noveho albumu cize by osm im dal 10/10.
asi po polhodinvoej prestavke nabehol vsetko rozpumpovat Polemic a rozpumpovali to tak ze aj ked hrali reggae,na parkete bolo nonstop (niekedy az nebezpecne) pogo. zo 10 ludi v priemerne konstane na zemi.to je asi jedine minus
o polemicu nema zmysel pisat vela.boli samozrejme grandiozny.zahrali snad vsetko co som od nich poznal.koncert skoncil okolo polnoci.este sme si s partiou v extaze z koncertu zaspievali na uliciach co sa nepacilo okoloiducej policajnej hliadke tak sme sli pekne domov a na druhy den pekne rozbiti takmer nemohuci do skoly
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,no na takej vacsej,to asi pred rokom na Budapest Parade :P
uplne super tam bolo,zabava,kazdy nadrb*any jak co ja viem a tie zeny na kamionoch :shock: ... n.1
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

naposledy .. na koncerte mojho brasku (zaroven jeho narodky)

a predtym DOG EAT DOG ;) skvely koncert, ale malo ludi bolo..ja som sa bavil ale .. (som bol ten skakajuci typek pred podiom) :P
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, raz som v BB vo VECKU vychytal HEX to bol uplne nehadny koncert, potom hned na to sme isli na koncert Zuzky Smatanovej v LM, v ZA v HOLIDAY INN sme robili koncert DESMODu no a este nezabudajme na PLOSTIN PUNK inac koncerty nejako nemusim :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som bol na Horkyze Slize vo Vranove lol :D
A moj sen je ist na Rock Am Ring a Live8 a este na Linkin Park, ja viem ja so mnenarocny :oops: :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Lub0$ napísal:Ja som bol na Horkyze Slize vo Vranove lol :D
A moj sen je ist na Rock Am Ring a Live8 a este na Linkin Park, ja viem ja so mnenarocny :oops: :D
ale tak zase.. pred par rokmi boli v BB Iron Maiden takze nieco na tom bude :D mozno o 10 rokov sem prijdu..
ale nie.. no tak slavne kapely chodievaju na turne do europy.. napr. Metatallica bude (alebo uz bola?) vo Viedni..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Jasné,že chodím na koncerty..na meské punkové a ska kapely..Najväčšie koncerty,na akých som bol boli Davová Psychóza a Horkýže Slíže oboje v Pekárni a ešte som bol na
ROCK SHOW Vráble :D tam som sa dostal do konfliktu s punkáčom a cigáňom..čo bol raz taký,ako ja a mal číro..tak som si z neho robil pi*u keď som bol naje*kaný.. :D a potom som mu to vysvetlil,tak bol pokoi..

.Bola to paráda..Ale vac som si užil Davovku..pre mňa to je a aj bude Slovenská punková legenda.Bolo to super..prišli sme do Nitry a aj v autobuse sme šli s nejakými punkáčmi..prišli sme teda do Nitry..a na každom kroku boli punkáči alebo skins..sem tam nejaká policajná hliadka..boli sme si dať ešte hrušku..moc som nepil..chcel som byť úplne pri vedomí..Potom sme prišli do pekárne..boli tam aj nejaký emáci..hneď len pohľadmi sme im povedali,že niesú vítaní(predkapela bola emácka)tak polka z nich odišla..potom odišli 90% z nich..Otvorili sa mreže a prvýkrát som videl niečo,ako emácke pogo,alebo ako to nazvať.. :lol: (nudnú pasáž preskočím)a začala hrať Davovka..zazneli prvé tóny gitary..a vybehla prvá slzička..(doslova,pretože som ich počúval dlhé roky..bez toho,aby som ich videl na živo)Začali hrať a hneď sa strhlo pogo asi 30-40 ľudí..kto bol v Pekárni,vieme,aké sú tam priestory.. :D tak to bolo dosť..Na začiatok som sa dostal medzi partičku tak 90-100kilových skinheadov a odrážal som sa od nich,ako gulička v pinballe(mám 65 :D )potom som sa nejak dostal do stredu a pogoval,ako blázon..vždy niekto padol a strhol zo sebou aspoň dvoch-troch ľudí..tak sme boli aj často na zemi.. :) pogo bolo super..potom nejaký je*** ko*ot vybehol na pódium..a skočil dolu na ľudí..chytili mu len nohy a hlava aj s telom padli priamo na zem..pomáhal som ho odnášať von,hoci som nevedel,kto to je..tiekla mu krv z nosa a bol v bezvedomý..chcel som volať záchranku,ale o chvíľu sa prebral a s kamošmi odišiel..Asi o pol hodinku prišli policajti..strašne veľa nás vyšlo von..a kričali sme na nich..trochu kontrolovali občianske..a strhol sa krik..potom nás vybehlo viac a viac..a potom sa policajti stiahli..a odišli..Z koncertu som mal úplne úžastný pocit..a nikdy naň nezabudnem..

Bol som aj na tie horkýže..a to som bol skoro celý koncert pritlačený na pódiu..takže som nemohol ani poriadne dýchať..a keď som chcel ísť preč,tak sa proste nedalo :lol: a predkapela bola asi Anavi..najväčší potlesk zožala,keď si dala dolu mikinu a mala len tielko.. :D ale všetci sme nejak začínali :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

tomek00 napísal:ale tak zase.. pred par rokmi boli v BB Iron Maiden takze nieco na tom bude :D mozno o 10 rokov sem prijdu..
ale nie.. no tak slavne kapely chodievaju na turne do europy.. napr. Metatallica bude (alebo uz bola?) vo Viedni..
No u mna je skor problem s financiami, asi pred 3/4 tyzdnami tu bol v Uk koncert Linkin Parku, ale v Londyne a stal okolo 100libier na statie. A este byvam dost daleko od Londyna cize, treba pocitat cestu, a to neviem ci by mi tam uz netrebalo aj prespat tu jednu noc. :?

A este jeden nesplniteln ysen je ist na koncert Tupaca :D
Napísať odpoveď