Jasné,že chodím na koncerty..na meské punkové a ska kapely..Najväčšie koncerty,na akých som bol boli
Davová Psychóza a
Horkýže Slíže oboje v Pekárni a ešte som bol na
ROCK SHOW Vráble 
tam som sa dostal do konfliktu s punkáčom a cigáňom..čo bol raz taký,ako ja a mal číro..tak som si z neho robil pi*u keď som bol naje*kaný..

a potom som mu to vysvetlil,tak bol pokoi..
.Bola to paráda..Ale vac som si užil Davovku..pre mňa to je a aj bude Slovenská punková legenda.Bolo to super..prišli sme do Nitry a aj v autobuse sme šli s nejakými punkáčmi..prišli sme teda do Nitry..a na každom kroku boli punkáči alebo skins..sem tam nejaká policajná hliadka..boli sme si dať ešte hrušku..moc som nepil..chcel som byť úplne pri vedomí..Potom sme prišli do pekárne..boli tam aj nejaký emáci..hneď len pohľadmi sme im povedali,že niesú vítaní(predkapela bola emácka)tak polka z nich odišla..potom odišli 90% z nich..Otvorili sa mreže a prvýkrát som videl niečo,ako emácke pogo,alebo ako to nazvať..

(nudnú pasáž preskočím)a začala hrať Davovka..zazneli prvé tóny gitary..a vybehla prvá slzička..(doslova,pretože som ich počúval dlhé roky..bez toho,aby som ich videl na živo)Začali hrať a hneď sa strhlo pogo asi 30-40 ľudí..kto bol v Pekárni,vieme,aké sú tam priestory..

tak to bolo dosť..Na začiatok som sa dostal medzi partičku tak 90-100kilových skinheadov a odrážal som sa od nich,ako gulička v pinballe(mám 65

)potom som sa nejak dostal do stredu a pogoval,ako blázon..vždy niekto padol a strhol zo sebou aspoň dvoch-troch ľudí..tak sme boli aj často na zemi..

pogo bolo super..potom nejaký je*** ko*ot vybehol na pódium..a skočil dolu na ľudí..chytili mu len nohy a hlava aj s telom padli priamo na zem..pomáhal som ho odnášať von,hoci som nevedel,kto to je..tiekla mu krv z nosa a bol v bezvedomý..chcel som volať záchranku,ale o chvíľu sa prebral a s kamošmi odišiel..Asi o pol hodinku prišli policajti..strašne veľa nás vyšlo von..a kričali sme na nich..trochu kontrolovali občianske..a strhol sa krik..potom nás vybehlo viac a viac..a potom sa policajti stiahli..a odišli..Z koncertu som mal úplne úžastný pocit..a nikdy naň nezabudnem..
Bol som aj na tie horkýže..a to som bol skoro celý koncert pritlačený na pódiu..takže som nemohol ani poriadne dýchať..a keď som chcel ísť preč,tak sa proste nedalo

a predkapela bola asi Anavi..najväčší potlesk zožala,keď si dala dolu mikinu a mala len tielko..

ale všetci sme nejak začínali