MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

schw33k napísal:// nakoniec dodám , že sa mi strašne páči aká sme my hokejová krajina , ako sa spojíme keď ide napríklad aj o také MS ...
bývam v 6000 meste a pozerám a vonka púšťajú ohňostroj , no nieje to krásne ? :cry:
jj je to pecka ked idem po sidlisku a pocujem ako davame goly alebo dostavame tak sa to ozyva :D vsetci nalepeny na televizoroch :)
neviem ci sa to iba mne zda ale D+H+G sa pomaly zohravaju a ide im to stale lepsie :)
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Hehe, typicka slovenska mentalita. Najskor vsetci hovoria ako je nas team na hovno, ze proti cechom nemame sancu, ze uz mozme balit kufre, a zrazu.... slllovvenskoooooo.... Parada.... to nema chybu. :?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Zorg kde sme hrali v minulosti zle (v minulych zapasoch) a nikdo im neveril.. a teraz dokazali ze na to maju.. Tak je nieco zle ked im aj clovek ktory o nich tvrdil ze mozu "balit kufre" zacne veriT? :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ludia kedze som zo SLOVENSKA ...verim nasim chlapcom... takze
SLOVENSKO BERIEME SI ZLATOOOOOOOOO :smt112 :smt009

Zorg napísal:Hehe, typicka slovenska mentalita. Najskor vsetci hovoria ako je nas team na hovno, ze proti cechom nemame sancu, ze uz mozme balit kufre, a zrazu.... slllovvenskoooooo.... Parada.... to nema chybu. :?
mas pravdu aj mna to sere..sme SLOVACI a mame stale verit nasim chlapcom ..ked sa im nepodari to neznamena ze sa im nemoze zadarit zase inokedy.. no nie :P

Joxxo napísal:Slovenskoooo,Slovenskoooooooooo . We are the champions!!!! :smt023 :smt039 Slovenskoo :aasmile6: .Som taky stastny akurat ,ze som stavil 1000Sk na
čechov dpc :hehe:
ako si mohol stavit na Cechov.. sak to bolo jasne nasi chlapci ze to vyhraju.. len treba druhy raz viac verit a uvidis ze nebudes lutovat :)

schw33k napísal:pre mňa je najzaujímavejšie ako jeden zápas ( možno jedna tretina :) ) dokáže zmeniť vnímanie asi celej republiky ...
nenávidené hviezdne trio sa stáva po úspešnejšom zápase obdivované , zaujímavé že ...

naši pre mňa stále majú čo ukázať ...
stále na ľade to nieje ten istý Gáborík , ten istý Demitra ani Hossa
treba hlavne zostať pri zemi , psychika mužstva je na tom oveľa lepšie
je jasné , že naša hra išla hore , Ale v zápase sa mi zdali naši slabší ako česi ( až na pár svetlých okamihov )

z hráčov sa mi páčili Chára , Uram , Radivojevič

// nakoniec dodám , že sa mi strašne páči aká sme my hokejová krajina , ako sa spojíme keď ide napríklad aj o také MS ...
bývam v 6000 meste a pozerám a vonka púšťajú ohňostroj , no nieje to krásne ? :cry:

loooooooool pripadám si ako 14 ročná šumienka :D
je to supeeer.. aspon raz je slovensko tak velmi k sebe blizko..niektori ludia uplne zabudnu na vsetko .. a veria len nasim chlapcom.. SLOVENSKO TO IDE UKAZAT VSETKYM.. ideme si po zlato len o tom este nikkto nevie :P

hojko napísal:Krizan v branke sa mi nepozdava, teda aspon nie po poslednom predvedenom vykone. Netreba vsetko hadzat na neho, velke chyby robila aj obrana, ale to co predviedol naposledy..., no neviem. Ja by som tam najradsej videl Halaka.
ale dneska bol Krizan dobry.. .. ale aj Halak neni zly..no dneska im to ukazal Krizan pekne.. :lock:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Kelusko napísal:Zorg kde sme hrali v minulosti zle (v minulych zapasoch) a nikdo im neveril.. a teraz dokazali ze na to maju.. Tak je nieco zle ked im aj clovek ktory o nich tvrdil ze mozu "balit kufre" zacne veriT? :)
Ano, v urcitom zmysle mas pravdu, avsak ja si nemyslim ze hrali nejak zle v minulych zapasoch. Viem ze s Kanadou a USA sme nevyhrali ale chalani podali normalny vykon. Keby sme prehrali napr. s Danskom, Talianskom alebo Norskom, tak sa uz da polemizovat.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Mne sa dnes dokonca skoro vyplnila predpoved...kamaratka mi dala otazku ze kolko nam dnes daju(proste nasim neverila) moja odpoved bola, ze nam daju 1 a my im dame 3...no tak som sa o jeden gol sekol dali nam 2 :P ...no ale neviem ci tento rok mame na zlato...pokial by sa zlepsili tak urcite hej ale ak by sme ho ziskali za taku hru aku sme predvadzali tak si myslim ze by to bolo nezasluzene aj ked by to potesilo...zlato ma mat predsa najlepsi :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to bolo vyborne na vsetkych stranach, ako brankar, obrana, tak aj hraci. Jedinym zlym clankom bol rozhodca a este asi 150kg chlap, ktory mi v krcme ziapal do usi.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hojko napísal:Dnes to bolo vyborne na vsetkych stranach, ako brankar, obrana, tak aj hraci. Jedinym zlym clankom bol rozhodca a este asi 150kg chlap, ktory mi v krcme ziapal do usi.
a komentátor :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

hojko napísal:Dnes to bolo vyborne na vsetkych stranach, ako brankar, obrana, tak aj hraci. Jedinym zlym clankom bol rozhodca a este asi 150kg chlap, ktory mi v krcme ziapal do usi.
Vidíš a mne sa zdalo že bol celkom v pohode :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

audiotrack napísal:a komentátor :)
bud rad ze si nepocul ceskeho :twisted: najradsej by som ho skopal do kocky. jaj a aka bude v pondelok sranda v skole, vsetci spoluziaci-cesi sa mi smiali, ze nevieme hrat a ked prehraju s kanadou (to si myslim, ze prehraju), jak sa im budem smiat :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dnes to bolo popi*i.prideme do krcmy a prva otazka "koho tipujete" vsetci samozrejme "cesi nam to zase daju"
po prvej tretine :"je*eme na to,podte zahrat kalceto"
po druhej tretine :"pekne to nasim ide.netreba prestat tlacit"
po tretej tretine :"nad tatrou sa bliska,hromy divo bijuuu"

holt nikdy sme na nich nevedeli hrat.dnes nasi ukazali pekny hokej no myslim ze mame este rezervy.ked bdueme hrat naplno tak mame aj na medaily,len sa treba modlit aby sme nedostali vo stvrtfinale rusov alebo svedov :P
n3p0VeC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa n3p0VeC »

Konecne sa trosku chytil aj Majo, ten chlapec ma taku smolu na tie puky ze sa mi chce plakat zakazdym ked ho netrafi :D
Skoda tych dovch zrdi, mohol to byt ku koncu trosku kludnejsi hokej...tolko sme v prvej tretine pi*ov***, kolko sme v druhej a tretej ospevovali nasich :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Zorg: Tak ak som si zobral ze za posledných 10 rokov sme vyhrali raz a prehrali sedem krat tak som bol dost pesimista.Česi ktomu ešte prehrali s Nemeckom tak som myslelˇ, že budu hrať lepšie.Lúšťa:a preto som na nich stavil.... :P :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fuj este teraz mi tahne zu huby pivo, som sa takto naposledy naj*bal na stuzkovej, cesi budu out of cup asi ako teabag...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no konecne slovaci dokazali zahrat aj na cechov nieco... po prvej tretine som mal asi take reakcie ze "boha zasa? no dajte nam este 2-3 nech sa na to nemusim divat..." ale potom to uz islo takze spokojnost...

ad Gaborik: no konecne ale ten clovek fakt nema stastia na tomto sampionate alebo len obrovsku davku smoly, mohlo by im to zacat padat viac a bolo by vsetko ok...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Tak, a teraz fandit Kanade proti Cesku a nasledovne treba fandit Nemecku proti Bielorusku a Cesi pojdu domov :smt035
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

audiotrack napísal:a komentátor :)
Ja to VZDY kukavam na CT2 tam je najkvalitnejsi komentator.. Oproti nasim amaterom je to uplna hviezda :wink:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

už si len napíš do bydliska Česká republika :evil:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

a poslali sme Svedov do.... boja o tretie miesto!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

vajda65 napísal:už si len napíš do bydliska Česká republika :evil:
Vsak je to cista pravda. :roll:

Inak dnes rozhodol nas vykon v obrane. Niekto tu uz spominal, ze sme dobre branili stredne pasmo, a v pasme sme nenechavali cechov samotnych. Taktiez sa uz troska dalo pozerat na nas prechod do pasma, ceska obrana sa moc nevyznamenala na cele s Cechmankom ktoreho vlastny gol nas nakopol.
Napísať odpoveď