ludia kedze som zo SLOVENSKA ...verim nasim chlapcom... takze
SLOVENSKO BERIEME SI ZLATOOOOOOOOO
Zorg napísal:Hehe, typicka slovenska mentalita. Najskor vsetci hovoria ako je nas team na hovno, ze proti cechom nemame sancu, ze uz mozme balit kufre, a zrazu.... slllovvenskoooooo.... Parada.... to nema chybu.

mas pravdu aj mna to sere..sme SLOVACI a mame stale verit nasim chlapcom ..ked sa im nepodari to neznamena ze sa im nemoze zadarit zase inokedy.. no nie
Joxxo napísal:Slovenskoooo,Slovenskoooooooooo . We are the champions!!!!

Slovenskoo

.Som taky stastny akurat ,ze som stavil 1000Sk na
čechov dpc

ako si mohol stavit na Cechov.. sak to bolo jasne nasi chlapci ze to vyhraju.. len treba druhy raz viac verit a uvidis ze nebudes lutovat
schw33k napísal:pre mňa je najzaujímavejšie ako jeden zápas ( možno jedna tretina

) dokáže zmeniť vnímanie asi celej republiky ...
nenávidené hviezdne trio sa stáva po úspešnejšom zápase obdivované , zaujímavé že ...
naši pre mňa stále majú čo ukázať ...
stále na ľade to nieje ten istý Gáborík , ten istý Demitra ani Hossa
treba hlavne zostať pri zemi , psychika mužstva je na tom oveľa lepšie
je jasné , že naša hra išla hore , Ale v zápase sa mi zdali naši slabší ako česi ( až na pár svetlých okamihov )
z hráčov sa mi páčili Chára , Uram , Radivojevič
// nakoniec dodám , že sa mi strašne páči aká sme my hokejová krajina , ako sa spojíme keď ide napríklad aj o také MS ...
bývam v 6000 meste a pozerám a vonka púšťajú ohňostroj , no nieje to krásne ?
loooooooool pripadám si ako 14 ročná šumienka

je to supeeer.. aspon raz je slovensko tak velmi k sebe blizko..niektori ludia uplne zabudnu na vsetko .. a veria len nasim chlapcom.. SLOVENSKO TO IDE UKAZAT VSETKYM.. ideme si po zlato len o tom este nikkto nevie
hojko napísal:Krizan v branke sa mi nepozdava, teda aspon nie po poslednom predvedenom vykone. Netreba vsetko hadzat na neho, velke chyby robila aj obrana, ale to co predviedol naposledy..., no neviem. Ja by som tam najradsej videl Halaka.
ale dneska bol Krizan dobry.. .. ale aj Halak neni zly..no dneska im to ukazal Krizan pekne..