Skok s padákom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Skok s padákom

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tak co? mali by ste odvahu skocit z lietadla s padakom? Lebo hrdinske reci ma vela ludi,ale ked uz pozerate kde idete skakat tak vam nemusi byt vsetko jedno. :wink:
Ja osobne by som to chcel vyskusat ale neviem ci by som si to nerozmyslel keby som bol uz vo vzduchu...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja nad tym rozmyslam uz dlho, ale akosi som sa este k tomu neodhodlal :? za prve nemam stale cas a za druhe by som sa mozno aj trosku bal, ani nie tak samotneho skoku, ale ze namiesto otvorenia padaku by som ho v navale adrenalinu odopol :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

keby som uz bol hore a mal tu moznost tak by som skocil... tolko adrenalinu by som mal v tej chvili v sebe ze by som asi buchol.. ale co uz.. treba skusit nieco nove :)
skor na bungi by som nesiel... by som sa bal ze ma to roztrha ked sa lano natiahne.. newiem :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no tak let lietadlom so absolvoval vela krat , uz je to v pohode cize vzlietnut nad oblaky by nebol problem , problem by bol asi pri tom rozhodovani ci skocit alebo vsak predsa je tu strach a rutite sa niekolko minut bez padaka a potom vnutorna otazka a co ak sa neotvori ?? Ja som vzdy tuzil skusit nieco taketo no nikdy nebola ani prilezitost ani moznost nemam ani znamosti v letectve ani amaterskom ani profesionalnom ... :? uvidime ako v buducnosti no teraz chcem este pozit par rockov :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

neskocil by som, nemam odvahu :o
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

NIKDY! :lol: Keď si predstavujem,ako som vo výške napríklad 2 km a mám skočiť dole...až mi nabehne mráz na chrbte.A tú chvíľu,čo by som mal letieť voľným pádom...veď mňa by trafil šľak :lol:
Ja by som aj zabudol,či mám otvorený padák...takže toto nie je pre mňa.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Je to moj detsky sen. :cry: Strasne by som chcel. Lenze nikdy by som nechcel ten tandem ci co to je, ze skaces s instruktorom. Chcem pekne sam sa vznasat :)
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

fuuu tak toto by som nikdy neskusal. moze to byt super, ale to nie je pre mna. ja mam dost aj z kolotocov :oops:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Je to jeden z mojich snov a v poslednej dobe sa s nim dosť aktívne pohrávam. Je to určitým spôsobom prekonanie samého seba. Ani by som sa nebála skočiť, ale skôr mi starosti robia prípadné tlaky.
Pravidelne chodievam do jedného zábavného parku a tam majú voľný pád. Absolvovala som ho už asi 10x ale ten pocit, keď mám na niekoľko sekúnd žalúdok v krku v človeku zostáva dosť dlho. Neviem, ako by to bolo pri skoku s padákom, či tam letím rýchlejšie alebo pomalšie, a či by teda bol ten pocit intenzívnejší. Nie som si totiž celkom istá, či by som zvládla niekoľkominútový pocit žalúdku v krku... Bŕŕŕ... :cry:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

NIE, naco?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som sla, aj hned :D. A ked uz by som bola tam hore, tak by som skocila. Uz len z dovodu, ze to bolo kvoli mne a ja nebudem vymyslat :). Ale treba tam absolvovat nejaky kurz, nie? A na ten nejako asi nebude v blizkej buducnosti cas.... :?
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

skusit by som to jednoznačne chcel musi to byt super pocit len neviem či by som nabral odvahu to musi človek jednoducho zažit nemožem povedat že by som skočil ako nič ten kto to povie tak sa len robi tažky frajer ak to nikdy neskusil isto by som sa bal ale musi to byt super
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jasne ze by som siel, musi to byt parada :) v lete chcem skusit paragliding a ako 2xzuzka spominala aj volny pad. jedine co by som asi nechcel je bungee, otec ma znameho, ktoremu to slusne povedane dos*alo krize :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

poznam jedneho co ma v lekarskej sprave na zaciatku napisane: pacient spadol z vysky 2000 metrov... padak sa mu velmi neotvoril, ale nic si ani nezlomil.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ked uz si to napisal zelovoc poviem ti pribeh...

Akurat sme vonku za domom mame zahradu za zahradou mame vyhradene miesto pre rodinne akcie, tam mame ohnisko, bolo krasne nedelne poobedie svietilo slniecko, prijemna atmosfera spievajucich vtacikov... tak sme si povedali ze zavolame uja,tetu,bratranca,sesternicu (s nimi robime najviac akcii) tak sme sa dohodli ze urobime gulas... robime robime uz sme sa aj najedli, uz bola taka mierna tma uz sa vsetci balili ze pojdu domov, odkladali sme taniere,kotlik a rozne potraviny a co nevidime velkou rychlostou sa na nas vali parasutista, spadol ku susedovi... mame k nemu len taky maly plotik dalej je uz len pole... uplne sa tam rozbil, otec rychlo preskocil plot zobral toho chudaka a preniesol ho ku nam, rychlo sme volali sanitku... skoro cela Barca bola pri nasej brane ked videli Sanitku a co sa vlastne deje (skratka bolo tam rusno) ... a ten typek nastastie prezil... nepamatam si to uz viac (chodil som este do skolky) :shock:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

fruxo napísal:ked uz si to napisal zelovoc poviem ti pribeh...

Akurat sme vonku za domom mame zahradu za zahradou mame vyhradene miesto pre rodinne akcie, tam mame ohnisko, bolo krasne nedelne poobedie svietilo slniecko, prijemna atmosfera spievajucich vtacikov... tak sme si povedali ze zavolame uja,tetu,bratranca,sesternicu (s nimi robime najviac akcii) tak sme sa dohodli ze urobime gulas... robime robime uz sme sa aj najedli, uz bola taka mierna tma uz sa vsetci balili ze pojdu domov, odkladali sme taniere,kotlik a rozne potraviny a co nevidime velkou rychlostou sa na nas vali parasutista, spadol ku susedovi... mame k nemu len taky maly plotik dalej je uz len pole... uplne sa tam rozbil, otec rychlo preskocil plot zobral toho chudaka a preniesol ho ku nam, rychlo sme volali sanitku... skoro cela Barca bola pri nasej brane ked videli Sanitku a co sa vlastne deje (skratka bolo tam rusno) ... a ten typek nastastie prezil... nepamatam si to uz viac (chodil som este do skolky) :shock:
:lol: to je nas ferko z krcmy, on je nesmrtelny, toto s padakom sa mu stalo 2x, s autom havaroval uz asi 30x a to nehovorim o lyzovackach a lavinach a byciklovani a tak. ty vole, tie kosice to je malomesto.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

zelovoc napísal::lol: to je nas ferko z krcmy, on je nesmrtelny, toto s padakom sa mu stalo 2x, s autom havaroval uz asi 30x a to nehovorim o lyzovackach a lavinach a byciklovani a tak. ty vole, tie kosice to je malomesto.
Hehe tak to ano ... + ma jedno stastie ze sa nenapychol na koliky v zahrade :o
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skocil by som si, keby bola prilezitost, az taka lacna zalezitost to nie. AJ ked zo zeme sa mi mozno lahko hovori :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no chcel by som to skusit ... urcite to musi byt uzastne :) alebo este radsej asi base-jumping ... to je skok so specialnym padakom , ale neskace sa z lietadla, ale napriklad z nejakeho mostu alebo utesov, mrakodrapov ...

edit: vyzera to asi takto
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

miki690 napísal:no chcel by som to skusit ... urcite to musi byt uzastne :) alebo este radsej asi base-jumping ... to je skok so specialnym padakom , ale neskace sa z lietadla, ale napriklad z nejakeho mostu alebo utesov, mrakodrapov ...

edit: vyzera to asi takto
wau,pozrel som to video cele,celkom zaujimave lenze pri tych skalach mozes o daco zavadit pri skoku a ked skocis z lietadla tak mas okolo seba volny priestor siroko daleko. :wink:
Napísať odpoveď