Ja osobne by som to chcel vyskusat ale neviem ci by som si to nerozmyslel keby som bol uz vo vzduchu...
Skok s padákom
-
qwerty-xyz
Skok s padákom
tak co? mali by ste odvahu skocit z lietadla s padakom? Lebo hrdinske reci ma vela ludi,ale ked uz pozerate kde idete skakat tak vam nemusi byt vsetko jedno.
Ja osobne by som to chcel vyskusat ale neviem ci by som si to nerozmyslel keby som bol uz vo vzduchu...
no tak let lietadlom so absolvoval vela krat , uz je to v pohode cize vzlietnut nad oblaky by nebol problem , problem by bol asi pri tom rozhodovani ci skocit alebo vsak predsa je tu strach a rutite sa niekolko minut bez padaka a potom vnutorna otazka a co ak sa neotvori ?? Ja som vzdy tuzil skusit nieco taketo no nikdy nebola ani prilezitost ani moznost nemam ani znamosti v letectve ani amaterskom ani profesionalnom ...
uvidime ako v buducnosti no teraz chcem este pozit par rockov 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to jeden z mojich snov a v poslednej dobe sa s nim dosť aktívne pohrávam. Je to určitým spôsobom prekonanie samého seba. Ani by som sa nebála skočiť, ale skôr mi starosti robia prípadné tlaky.
Pravidelne chodievam do jedného zábavného parku a tam majú voľný pád. Absolvovala som ho už asi 10x ale ten pocit, keď mám na niekoľko sekúnd žalúdok v krku v človeku zostáva dosť dlho. Neviem, ako by to bolo pri skoku s padákom, či tam letím rýchlejšie alebo pomalšie, a či by teda bol ten pocit intenzívnejší. Nie som si totiž celkom istá, či by som zvládla niekoľkominútový pocit žalúdku v krku... Bŕŕŕ...
Pravidelne chodievam do jedného zábavného parku a tam majú voľný pád. Absolvovala som ho už asi 10x ale ten pocit, keď mám na niekoľko sekúnd žalúdok v krku v človeku zostáva dosť dlho. Neviem, ako by to bolo pri skoku s padákom, či tam letím rýchlejšie alebo pomalšie, a či by teda bol ten pocit intenzívnejší. Nie som si totiž celkom istá, či by som zvládla niekoľkominútový pocit žalúdku v krku... Bŕŕŕ...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ked uz si to napisal zelovoc poviem ti pribeh...
Akurat sme vonku za domom mame zahradu za zahradou mame vyhradene miesto pre rodinne akcie, tam mame ohnisko, bolo krasne nedelne poobedie svietilo slniecko, prijemna atmosfera spievajucich vtacikov... tak sme si povedali ze zavolame uja,tetu,bratranca,sesternicu (s nimi robime najviac akcii) tak sme sa dohodli ze urobime gulas... robime robime uz sme sa aj najedli, uz bola taka mierna tma uz sa vsetci balili ze pojdu domov, odkladali sme taniere,kotlik a rozne potraviny a co nevidime velkou rychlostou sa na nas vali parasutista, spadol ku susedovi... mame k nemu len taky maly plotik dalej je uz len pole... uplne sa tam rozbil, otec rychlo preskocil plot zobral toho chudaka a preniesol ho ku nam, rychlo sme volali sanitku... skoro cela Barca bola pri nasej brane ked videli Sanitku a co sa vlastne deje (skratka bolo tam rusno) ... a ten typek nastastie prezil... nepamatam si to uz viac (chodil som este do skolky)
Akurat sme vonku za domom mame zahradu za zahradou mame vyhradene miesto pre rodinne akcie, tam mame ohnisko, bolo krasne nedelne poobedie svietilo slniecko, prijemna atmosfera spievajucich vtacikov... tak sme si povedali ze zavolame uja,tetu,bratranca,sesternicu (s nimi robime najviac akcii) tak sme sa dohodli ze urobime gulas... robime robime uz sme sa aj najedli, uz bola taka mierna tma uz sa vsetci balili ze pojdu domov, odkladali sme taniere,kotlik a rozne potraviny a co nevidime velkou rychlostou sa na nas vali parasutista, spadol ku susedovi... mame k nemu len taky maly plotik dalej je uz len pole... uplne sa tam rozbil, otec rychlo preskocil plot zobral toho chudaka a preniesol ho ku nam, rychlo sme volali sanitku... skoro cela Barca bola pri nasej brane ked videli Sanitku a co sa vlastne deje (skratka bolo tam rusno) ... a ten typek nastastie prezil... nepamatam si to uz viac (chodil som este do skolky)
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
fruxo napísal:ked uz si to napisal zelovoc poviem ti pribeh...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
wau,pozrel som to video cele,celkom zaujimave lenze pri tych skalach mozes o daco zavadit pri skoku a ked skocis z lietadla tak mas okolo seba volny priestor siroko daleko.miki690 napísal:no chcel by som to skusit ... urcite to musi byt uzastnealebo este radsej asi base-jumping ... to je skok so specialnym padakom , ale neskace sa z lietadla, ale napriklad z nejakeho mostu alebo utesov, mrakodrapov ...
edit: vyzera to asi takto