Adopcia
no tak adopcia je skutocne dobra a ochotna vec pomoct !!! poznam rodinu a moji rodicia dlho pracovali s nahradnymi rodinami a detmi s detskych domov organizovali pre nich tabory . No ta rodina si zobrala 5 deti z detskych domov vsetko boli surodenci a vytrpeli si svoje a su dost poznacene psychcky cize je tam neaka mentalna zaostalost alebo nevedia sa zbavit zlych navykov, no tato rodina sa im uz 7 rokov venuje a vychovava ich s laskou co je super + maju este aj svoje vlastne deti cize velky potlesk a ucta pre nich
moj nazor k adopcii no v prvom rade by som chcel mat svoje deti a ak by sa nepodarilo z roznych dovodov
tak asi adopcia aj ked je to ovela tazsie aj ked si myslite ze jednoduche hlavne ked si zoberiete dietatko romskeho povodu. Poznam pripad jednej zeny ktora vychovava dievca( romku) no a zobrala si ju z DD ked mala asi 5 -8 mesiacov neviem presne alebo bola drobec a proste vsetko v pohode vychovala ju no ked nastupila do ZS tam zistila ( to dievca) ze je niekto iny, ze ma inu frabu pleti ze ju deti odsudzuju a vysmievaju sa volaju ju ciganka alebo ju urazuju ona sa uz nemohla kamaratit s takymi tak sa pridala k romkam a cigankam v ZS a naucila sa od nich fajcit pit nadavat a kopu zlych veci prestala pocuvat svoju adoptivnu matku a vsetko bolo v kasi , ale matka ju stale lubi a stale sa ju snazi vychovavat len nasa spolocnost je malo socialna a ludi odpisujeme podla vyzoru podla povrchu ale malo kto sa pozrie do vnutra cloveka !!