sak sa ho spytaj ze preco ti dava -K... a mozno sa podpisuje niekto iny zanho...7iro napísal: Boze je to proste k**** kazdy den mi dava -k a este sa tam podpiseje, proste trapny
potesi ta ked ti dam k+ ?
ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.7iro napísal: Boze je to proste k**** kazdy den mi dava -k a este sa tam podpiseje, proste trapny
ale si mu dal. len sa cudujem ze ta bavi mu tie k- posielat.mastermind napísal:ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.
Narozdiel od teba vsak mam gule, pod negativnu karmu sa podpisem a neskryvam sa, aby som si nahodou nepokazil image. Ako som povedal na zaciatku. obycajna SPINA
ban ban ban ban ban banan chcemmastermind napísal:ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.
Narozdiel od teba vsak mam gule, pod negativnu karmu sa podpisem a neskryvam sa, aby som si nahodou nepokazil image. Ako som povedal na zaciatku. obycajna SPINA
o to lepsie pre teba. potom ti nebude vobec vadit ked dostanes presne tolko karmy kolko si dal tomasovi15.7iro napísal:mozemi byt uplne na haku ci mam - alebo + hehe![]()
jedina moja sttarost je mat +k na fore vies??
![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrať všetko
Ahoj
chcel by som ta o nieco poprosit. Mozno si si vsimol ze moderator mastermind ma neznasa, astale mam bombarduje -karmou. Prosim podporis mna? Mozem od Teba ocakavat + karmu? (aj viac)? Alebo sa pridas na stranu masterminda, ci budes nezavisly?
Berem to ako celkom sutaz.. Cool
Dufam ze som ta nevyrusil touto ss Sad