Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

7iro napísal: Boze je to proste k**** kazdy den mi dava -k a este sa tam podpiseje, proste trapny
sak sa ho spytaj ze preco ti dava -K... a mozno sa podpisuje niekto iny zanho...

potesi ta ked ti dam k+ ? :roll:
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

heh...potesi :)

Ved admini ci moderatori sa mozu presvedcit od koho to je, aj ja by som ti dal k+ ale mam "Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakázal!"...haluz :D

Kolko ma ten mastermind rokov? Nie je to nejake male decko?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ma 20 :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:ma 20 :)
pripomina mi 13-14 rocne decko heh
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nebudem menovat jednotlivcov "z vrchu", ktori mi pripadaju, ze si o sebe myslia ze zhltli cely google aj s back-upmi a vsade boli, vsetko videli, su neprekonatelne bozski, neohrozeni a nez nich by bolo forum v uplnej... Oni sa aj tak najdu, ak budu toto citat. Spomeniem radsej tych, s ktorymi obcas prehodim par slov, resp. ktorych reakcie a konanie mi pripada spravne.

Hojko - mastahaka :D
t0m4s3 - objektivny
mastermind - realista
ob3l1x - pohodar
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

myslim ze je tu kazdy v pohodke. ale nepacia sa mi ty , ktory si robia srandu s problemov inych ludi. inak v pohodicke . :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Takže pridám pár ľudí,ktorých si vážim,ktorí majú skúsenosti a atď..
Useri:==>Racius-prvý človek s ktorým som sa viac "zblížil" na ICQ.Vždy má svoje názory,vie čo robí,vo veľa veciach mi poradí.(čo s týka vzťahov,informatiky atď..)
==>Pinacolada-Snaží sa ma dávať na správnu cestu,rozumný chalan,...ach..až mi slzy vbehnú do očí keď si spomeniem ako sme sa zoznámili..
==>EtieNne-Dal mi rady správneho "bike-ovania",píše aspoň na pol strany,správne názory...
==>zmija31-náš mladší člen fóra a je správnou ukážkou toho,že treba si ísť za svojím cieľom,cez všetky prekážky...(v jeho prípade ísť za svojím dievčaťom)
==>Martin44-on dokázal,že nemožné sa stane skutočnosťou..nepoznám ho moc dobre,ale čo dokázal..rešpekt
==>triple-joo kámo...prežívali sme to isté obdobie,veľa mi pomáhal,láska občas bolí..preto je taká krásna..Díky za všetko..veľa šťastia

Vedenie fóra
==>Eritrocit-Človek,ktorý toho veľa prežil a so svojimi skúsenosťami sa s nami podelí..hlavne čo sa týka vzťahov.
==>Uplink-Môj idol :D Vie "robiť" grafiku a ešte kopec vecí..A si pamätám ako mi dal prvú radu ohľadom monitora OT(ďakujem,mám LCD a už mi to nerobí) :lol:
==>hojko-No..niekedy mi pripadá,ako keby bol ironický,niekedy cynický,taký chladný...ale väčšinu času riadny teepek :lol: Niekedy sa musím až zasmiať keď vidím ako niekoho "odbije"
==>zuzkazuzka-Takže táto slečna je príjemným spestrením tohto fóra.Vždy každému ochotne pomôže,ohľadom všetkého možného.
==>kinjeril-ako som mohol zabudnúť...vždy mi ochotne odpovie na SS,všetko má pod kontrolou :lol:
To je všetko.. :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

7iro napísal: Boze je to proste k**** kazdy den mi dava -k a este sa tam podpiseje, proste trapny
ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.
Narozdiel od teba vsak mam gule, pod negativnu karmu sa podpisem a neskryvam sa, aby som si nahodou nepokazil image. Ako som povedal na zaciatku. obycajna SPINA
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.
Narozdiel od teba vsak mam gule, pod negativnu karmu sa podpisem a neskryvam sa, aby som si nahodou nepokazil image. Ako som povedal na zaciatku. obycajna SPINA
ale si mu dal. len sa cudujem ze ta bavi mu tie k- posielat. :lol: vidno ze si zasadovy.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No a potom ze karma nieje nastrojom pomsty :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Mam rad osadenstvo hojka :D takze v poho:)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

mastermind napísal:ahaho papluhu. ze ta huba neboli ty spina mizerna. Ty mi tu budes nieco take vykladat? ty co uz viac ako tyzden posielas kazdy bozi den userovi Tomas15 negativnu karmu bez toho aby si sa podpisal? Na tvojom mieste by som drzal usta a zaliezol niekam do kuta kde by som sa hanbil aky som idiot.
ban ban ban ban ban banan chcem :) zakazte mu karmu rozdavat
mastermind
VIP
VIP

zelovoc napísal:ale si mu dal. len sa cudujem ze ta bavi mu tie k- posielat. :lol: vidno ze si zasadovy.
mohol by som ich dat naraz. ale to by nebolo take zabavne.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

heh :lol: :lol: :lol: takto som sa dlho nepobavil trapko moj s gulkami (na mne ich nevytahuj nie som teply) do mna a uzivatela tomasxx sa neser spinka ten odo mna dostaval - za to ze mna nasral tak ako ty mna alebo ako si myslis ze ja teba... :!: :!: :!: Co vlastne chces? Zacal si prvy ked si mi dal -k s priposratou poznamkou heh...aksi myslis ze moj zivit je tu na fore tak sa mylis mozemi byt uplne na haku ci mam - alebo + hehe :lol: :lol: jedina moja sttarost je mat +k na fore vies?? :lol: :lol: :lol:

.. .. .. ... ..... .....
mastermind
VIP
VIP

7iro napísal:mozemi byt uplne na haku ci mam - alebo + hehe :lol: :lol: jedina moja sttarost je mat +k na fore vies?? :lol: :lol: :lol:
o to lepsie pre teba. potom ti nebude vobec vadit ked dostanes presne tolko karmy kolko si dal tomasovi15.
k ostatnemu som sa ti vyjadril do podpisu ku karme.

loooooool. takze ty si ten komu nezalezi na karme?
po tom co poslal Holubar do pripomienok ti neverim ani slovo. Jaaaj keby si bol chlap tak povies "sry bol som kkt" ale nieee ty sa tu budes zaoberat mojimi gulkami.
si dojemny

//aha takze holubar to neposlal do pripomienok. snad sa najde niekto kto tu tvoju skvelu SS ktoru si zufalo rozposielal uzivatelom.

//spojene prispevky by mastermind
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

si robis srandu....za co som bol kkt? hm...? Tvoja prva -k ku mne hovorila za vsetko, ani neviem zaco a kedy ako bla bla, v karme sa mi objavi -k : ....... trapko.mastermind.

Nie je to trapne?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

preco na modov nepalati rovnake pravidlo :?:
mi ked zacneme Flame war - tak sa to premaze/lockne
a u nich sa to dost casto toleruje :)
aj mi sa chceme volne hadat a obhajovat si svoje. :P
( len aby sa nezabudlo /let's not forget/ ) :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Prisla mi takato sprava od 7iro :

Kód: Vybrať všetko

Ahoj
chcel by som ta o nieco poprosit. Mozno si si vsimol ze moderator mastermind ma neznasa, astale mam bombarduje -karmou. Prosim podporis mna? Mozem od Teba ocakavat + karmu? (aj viac)? Alebo sa pridas na stranu masterminda, ci budes nezavisly?

Berem to ako celkom sutaz.. Cool

Dufam ze som ta nevyrusil touto ss Sad
mastermind
VIP
VIP

dakujem fruxo za tu ss. tak teraz ked uz tu ta sprava je, kazdy si moze urobit nazor. akakolvek dalsia debata je bezpredmetna. odteraz sa prosim drzme temy.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tomasito - jeho prispevky sice niekedy musim citat na 3x, maju ale najvyssiu informativnu hodnotu :P
mastermind - ved si precitajte o par prispevkov vyssie :)
hojko - niekedy ma az zaskoci s akou lahkostou vie riesit problemy inych :D

drago - celkom fajn, akurat keby sa stale nehadzal s hracmi v NHL do brany ako posera :)
srnec(dawo) - sem tam zahuci dost odveci, ale inak celkom dobre nazory, podobne mojim :oops:
cicatrix - chodi sem sice malo, ale ked napise a nema zlu naladu, tiez maju prispevky zmysel :)
chrono - ten chlap pozna odpoved asi na kazdu otazku a pozna nazov kazdej pesnicky :twisted:
fikus-kukis - tiez rad pomaha, celkom fajn sa cita :)
Napísať odpoveď