Ja spisovatel ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

keby sme si tu vsetci zalozili takuto temu tak to by vyzeralo :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

canopus napísal:keby sme si tu vsetci zalozili takuto temu tak to by vyzeralo :lol:
spisovatel
canopus založil som ju len ja tak nevidim problem a tato tema je normálna tak ticho sak sem mozu iný postovat svoju tvorbu
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital nemozes cakat ze kazdy tu bude pisat same kladne ohlasy, ved chlapec musi vediet znasat kritiku... mne sa ta jeho tvorba napriklad tiez nepaci... je tam este velmi vela nedostatkov a tiez sa mi nevidi zverejnenie na fore ako dobry sposob prezentacie :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:Digital nemozes cakat ze kazdy tu bude pisat same kladne ohlasy, ved chlapec musi vediet znasat kritiku... mne sa ta jeho tvorba napriklad tiez nepaci... je tam este velmi vela nedostatkov a tiez sa mi nevidi zverejnenie na fore ako dobry sposob prezentacie :roll:
Sak ale ten chlapec ma 13 rokov ! a mne nevadi kritika ale to že sem piše nezmyselne veci ked sa mu nepaci nech napise co sa mu nepaci a nie arogantne pcoviny
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Noo podla mna v tom pokracovani to bolo az mco rychle tj rychle sled udalosti..ja by som tie udalosti trochu rozpisal aby sa ten citatel do toho vzil....ale inak poho...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

to pokracovanie som si vobec nevsimol :D som ho hladal na tejto stranke ale je na predoslej :D no v pokracovani ides moc rychlo uz, preskocil si ocividne hodne udalosti, a to vyvola az prilis vela otazok...ako som uz spominal vyssie venuj sa viac detailom
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no dobre nech je haluz :lol: :lol: :lol:

toto som pisal asi tak pred 2-3rokmi ked som sedel za pc a mal som daku haluznu aplikaciu ze mi snezilo v monitore a behal po obrazovke Santa an saniach

Jedna sa o "parodiu" alebo daco tomu podobne pisal som to hend za radom takze som sa nezamyslal nad ciarkami, i/y atd atd dufam ze sa zasmejete nad vyplodom mojej fantazie :D
--------------------------------------------------------------------------------------
Parodia: Tatry na kolenach alias utecenci na Ukrajinskych hraniciah

.
Autor nezodpoveda za gramaticke chyby a taktiez predcasne smrt smiechom....xixi

Sledujete snehove spravy z domova. Podmienky na lyzovanie su velmi priaznive snehu vyse 3 metre teda velmi dobre a tesime sa na mnozstvo zranenych xixi. Ak sa pojdete cez vikend lyzovat na hory. Nezabudnite si zobrat pre istotu padak ak by vas odvialo z niaktoreho konciara. Ministerstvo zivotneho prostredia prislo na to kto ma na svedomi vychricu v Tatrach. No predsa Santa Claus ked ho odfukol silny Japonsky studeny front ktory prichadzal z Afriky. No co uz tento rok asi nebude vela darcekov lebo Santa bude muset zaplatit skody na stromoch a este aj 1000 pilcikom ktory boli nuteny pomohat pri odstranovani skod sposobenych Santa Clausom...Ale dost bolo prirody teraz sa vratme k pocasiu...V tychto minutach zacalo zase silno snezit a sneh uz ani nestihaju odstranovat snezne pluhy. Ak bude tato snehova vychrica dalej pokracovat bude na Slovensku druha Doba Ladova...Preto si nakupte susienky a caj...Ale naco vam budu vrecuska caju ked si ich nebude mat cim zaliat???....Z ustavu pre znicenie snehu nam prave hlasili ze sneh nadobudol mohutne rozmery a bezdomoci to tento rok asi nepreziju...No co uz o par ludi hore dole...Dostali sme spravu do studia ze ministerstvo vnutra povoluje Narodnu gardu a jednotku rychleho nasadenia...Dufam ze im nazabudli povedat, ze ked pojdu do Tatier nek si zoberu plutvy plavacie kolesa a plavky. :D Tento rok budu mat aj stazenu ulohu pohranicna policia najme na juhu nasej krajiny s hranicami s Ukrajinov. Preto nas minister vnutra Martin Luther kupil pre pohranicnu policiu par terennych aut, teple hrube ponozky(zase aby neboli velmi hrube aby sa zmestili do topanok) nahradne sviecky do lamp a papierove capicky aby splinuli s prirodou a aby im nesnezilo im do ich tvaricky so zamrznutym usmevom na perach...Sneh stale neustupuje a preto narodna garda bere do ruk plamenomety na rychlejsie nicenie snehu...Ak to bude takto dalej pokracovat tak ludi nebudu muset posielat na Sibir ale bude stacit niekam na severne Slovensko. Pri odstranovani skod sa podielali aj Godzila a Kinkong, ktore pomohli smojim smradlavymi dychmi aby pilcici a dobrovolnici neoddychovali a neflakali sa ako to maju vo zvyku....Z tohoto dovodu bola ostavena vsetka pitna voda a teplo na prikaz Europskej Unie aby ludia bez domovu potom neziadali o azyl v niekotrych inych krajinach ked ta ich bude uplne zdevastovana a znicena...(primpomina mi to Hirosimu ale v zime)...xixi :-P. Taktiez bol aj zakaz vychadzania kym vsetci nezomru taktiez pochadza z Europskej komisie. A touto spravou by som zavrsil posobenie v pocasi...A este jedna sprava tento rok Vianoce nebudu lebo sme sa prave dozvedeli ze Santa Claus prave havaroval na jednom nemenovam Rakuskom letisku. Bola poladovica no co uz... Takze povyhadzujte stromceky a chodte si kupit rakvu kym sa nevypredaju...z pocasia vam prajeme krasnu a pokojnu smrt...

Autor: Dead_Warrior / Psychoman / pepsi3

Vase pocasicko.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

celkom sa da, keby som si odmyslel tie prejavy akoze ''ja som ale vtipny'' typu xixi a :D ale celkovo je to skor dobre, aj ked ja ficim skor na cernejsom humore, ale toto sa da :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:celkom sa da, keby som si odmyslel tie prejavy akoze ''ja som ale vtipny'' typu xixi a :D ale celkovo je to skor dobre, aj ked ja ficim skor na cernejsom humore, ale toto sa da :wink:
noo ked som to pisal som mal asi tak 12-13 takze vtedy som bol trochu inde myslou ka vies co tym myslim :) a teraz mam 15 a dake tie mesiace:) a najprv som to chcel dat z tade prec ked som si to znovu cital ale potom som si povedal ze sak naco necham take ake to bolo :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:noo ked som to pisal som mal asi tak 12-13 takze vtedy som bol trochu inde myslou ka vies co tym myslim :) a teraz mam 15 a dake tie mesiace:) a najprv som to chcel dat z tade prec ked som si to znovu cital ale potom som si povedal ze sak naco necham take ake to bolo :)
ale pohoda normalne to tam nechaj neni problem, vsak treba :D ved ja nie som ovela starsi a pamatam pred par rokmi (cca 3) sme tiez pisal s kamaratmi taketo hovadina, takze normalka :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

na moj vkus dost cudne ale som uprimny , musim vsak pochvalit ze vies sa vyjadrovat a vies kde a co je dej !! to sa ceni mne sa osobne take vymyslanie si o hodinkach o stoliku a o kazdom kroku nepaci , ale kazdeho je to iny vkus ja to hodnotim ako dobre ako dobry zaciatko skus pisat viac a davat pozor na gramatiku vyslovnost a nevyjadruj sa hovoro !! inac ok :wink: drzim palce
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ked som to cital strasne zle sa mi to citalo ...tak lamane...a fakt ze nasilu robene, akoby si to pisal preto lebo skratka si niekde videl ze wow byt spisovatel je haluz a nabalim na to baby. Tak si si sadol a vymysel toto tu...

A Nechapem preco tu ma niekto pisat kritiku ako ked tu pisal kanopus ci jak sa vola ked ho potom daky digital zpicuje ze naco tu pise.... Sak kur*a sa uvedomte .... je ot diskusia tak nebudu tu snad seci pritakavat ze ano ano spravne... ale treba ocakavat nazory vsetkych rozmerov ....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dosť zaujímavé, no zdá sa mi, že by si ešte mal vylepšiť štylistiku a zosúladiť prúd myšlienok - zdá sa mi to byť ako prúd.
Inak píšem aj Ja, poviedky a básne. Poviedky majú celkom úspech, no básne chápu iba ľudia z môjho blízkeho okolia. Na nezaujatého pozorovateľa môžu pôsobiť totiž troška...hmm...divne :oops:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Aj ja si obcas nieco napisem ......... ale nie tak na silu proste obcas ma napadne par dobrych myslienok nieco pekne tak to hodim na papier kym nezabudnem ........a potom z toho vznikaju basne .........väcsinou pisem o svojich opcitoch o niecom co sa mi prihodilo proste take vlastne co ide z vnutra .......... ale neviem posudit ci su pekne alebo nie :oops: ...mozno tu niejaku hodim
Napísať odpoveď