Kedy sa zacat povazovat za programatora ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Kedy sa zacat povazovat za programatora ?
Ahoj, chcem pocut vas nazor kedy sa vlastne mozete zacat povazovat za programatora... po nauceni programovacieho jazyka, po vytvoreni prveho programu ... ?? napiste svoj nazor 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skôr keď ten program budú používať aktívne ostatní, nie? lebo to čo si sám spravíš sa ti zdá vždy dokonalé a najspanoo napísal:Podla mna ked si spravis prvy program alebo hru, ktoru budes fakt povazovat za dobru a budes to aj pouzivat a nie len ulozis do archivu
A hlavne budes hrdy na svoju pracu!!!
-
mastermind
VIP
prave naopak. nikdy nie som spokojny s tym ako som nejaky kod napisal. pri kazdom projekte ktory robim mam pocit ze je to super, no tento pocit ma drzi len asi 3 dni. potom prichadzam na to, ze sa da urobit este lepsia struktura, atd...audiotrack napísal:skôr keď ten program budú používať aktívne ostatní, nie? lebo to čo si sám spravíš sa ti zdá vždy dokonalé a naj
presne..proste programator si ked to mas na vyplatnej paskemastermind napísal:prave naopak. nikdy nie som spokojny s tym ako som nejaky kod napisal. pri kazdom projekte ktory robim mam pocit ze je to super, no tento pocit ma drzi len asi 3 dni. potom prichadzam na to, ze sa da urobit este lepsia struktura, atd...
-
programator
Medium Star
No a presne taky isty pocit mam aj ja zo svojich programov...Napr. som robil jeden vacsi projekt, islo to nejako ale som si povedal, ze ho prerobim, a ked do spravim, tak to bude uplne tutovka... No a prerobil som ho a ajtak s neho este nemam celkom dobry pocit.. urcite ho este prerobim...mastermind napísal:prave naopak. nikdy nie som spokojny s tym ako som nejaky kod napisal. pri kazdom projekte ktory robim mam pocit ze je to super, no tento pocit ma drzi len asi 3 dni. potom prichadzam na to, ze sa da urobit este lepsia struktura, atd...
hehe to ma pobavilopiton napísal:jj presne tak, ked si tym nezarabas tak si max. nejaky amatersky programator...
podľa mňa je ťažko definovať kto je programátor a kto nie, ale považovať ľudí, ktorí sa tým živia za programátorov je hlúposť..
myslím, že keď človek napíše už svoju prvú funkciu, alebo niečo podobné, tak už je programátor.. potom sa už rozlišujú, podľa rozsahu skúseností..
btw, tiež keď dačo napíšem som s tým spokojný (bežná ľudská vec, si pyšný na svoje dielo ; ), a po čase ťa napadne, že si to mohol spraviť lepšie, upravíš to (samozrejme začneš silno zhadzovať tú predošlú verziu a čuduješ sa aký si bol sprostý, že si to tak spravil ; )..
tento spôsob je dosť proti sebaistote, ale za to to človeka výrazne vylepšuje v programovaní
-
audiotrack
VIP
tak to na slovensku je programátor každý stredoškolák. To je kravina. Takisto keď postavíš búdku pre vtáčiky, tak ešte nie si stolárfinal napísal:...
myslím, že keď človek napíše už svoju prvú funkciu, alebo niečo podobné, tak už je programátor.. potom sa už rozlišujú, podľa rozsahu skúseností..
...