Tým že jej napíšeš takýto list, tak zase jej len dáš príležitosť na ľútosť, na odpis... na to aby z Teba zase spravila chudáka.
Kvôli jednej malej šťande z kostola čo je ešte mladšia ako Ty sa správaš ako keby to mala byť Tvoja budúca manželka.
Pri tom ste ešte len deti čo sa hrajú pred blokom a vysedávajú na školáku.
Stále si nepochopil, že sa máš na ňu vysrať. Ak nemá ani toľko vyspelosti a slušnosti aby bola k Tebe úprimná tak je to naozaj človek hodný obdivu a lásky.
Ak Ťa za chrbtom s kamarátkami ohovára a vysmieva s z Teba... je to naozaj človek hodný veľkého obdivu a lásky.
Čo by si od nej čakal? Ty si za ňou išiel, Ty si sa chcel zoznámiť, nie ona, ona to zobrala lebo nie je zase až taká nenormálna aby sa nezoznámila s chlapcom. Avšak ona Ťa brala iba ako kamaráta. A možno mala pravdu, že sa poznáte krátko. Ty si to však vnímal skreslene, keďže si ju obdivoval už dlhšie.
Čo by si od nej čakal, keď len teraz začala menštruovať???
A navyše ak sa jej proste nepáčiš, tak to musíš rešpektovať, a môžem Ťa ubezpečiť, že ani ona nie je jediná, ktorá sa Ti bude v živote páčiť.
Ak si sa ešte nepoučil od decembra a ak si si nezobral nič z rád starších a slúsenejších tak by si jej ten LIST naozaj mal poslať. Vrelo Ti to odporúčam. A taktiež jej dones kvety a hraj na gitare každý večer pod oknom
A možno ona nakoniec vôbec nie je taká "zlá". Možno si vo svojej zúfalosti bol dosť otravný. Navyše to sú také detské lásky. Bohužiaľ z obidvoch strán. Lebo nechápem ako môžeš byť zaľúbený do človeka, ktorý Ťa osiera.
Aj ja som to zažil, ale keď som zistil, že je to namyslená krava a odpísala ma ako posledné hovno... jeden deň som ani nevedel zaspať. No potom som začal triezvieť a bol som nesmierne šťastný, že ma nechcela.
Ale ako som napísal, Ty sa musíš poučiť na vlastnej chybe a skúsenosti, len tak si to uvedomíš, zobudíš sa, dospeješ.
Kamarát Ty si skočil z útesu a čakáš, že spadneš do modrej lagúny ale myslím, že Ti pomôže keď sa zobudíš s tým, že si padol na betón.