Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Si ešte dieťa, dieťa.. dieťa. Nemám na to iné slovo :)

Tým že jej napíšeš takýto list, tak zase jej len dáš príležitosť na ľútosť, na odpis... na to aby z Teba zase spravila chudáka.

Kvôli jednej malej šťande z kostola čo je ešte mladšia ako Ty sa správaš ako keby to mala byť Tvoja budúca manželka.

Pri tom ste ešte len deti čo sa hrajú pred blokom a vysedávajú na školáku. :roll:

Stále si nepochopil, že sa máš na ňu vysrať. Ak nemá ani toľko vyspelosti a slušnosti aby bola k Tebe úprimná tak je to naozaj človek hodný obdivu a lásky.

Ak Ťa za chrbtom s kamarátkami ohovára a vysmieva s z Teba... je to naozaj človek hodný veľkého obdivu a lásky.

Čo by si od nej čakal? Ty si za ňou išiel, Ty si sa chcel zoznámiť, nie ona, ona to zobrala lebo nie je zase až taká nenormálna aby sa nezoznámila s chlapcom. Avšak ona Ťa brala iba ako kamaráta. A možno mala pravdu, že sa poznáte krátko. Ty si to však vnímal skreslene, keďže si ju obdivoval už dlhšie.

Čo by si od nej čakal, keď len teraz začala menštruovať???

A navyše ak sa jej proste nepáčiš, tak to musíš rešpektovať, a môžem Ťa ubezpečiť, že ani ona nie je jediná, ktorá sa Ti bude v živote páčiť.

Ak si sa ešte nepoučil od decembra a ak si si nezobral nič z rád starších a slúsenejších tak by si jej ten LIST naozaj mal poslať. Vrelo Ti to odporúčam. A taktiež jej dones kvety a hraj na gitare každý večer pod oknom ;)

A možno ona nakoniec vôbec nie je taká "zlá". Možno si vo svojej zúfalosti bol dosť otravný. Navyše to sú také detské lásky. Bohužiaľ z obidvoch strán. Lebo nechápem ako môžeš byť zaľúbený do človeka, ktorý Ťa osiera.

Aj ja som to zažil, ale keď som zistil, že je to namyslená krava a odpísala ma ako posledné hovno... jeden deň som ani nevedel zaspať. No potom som začal triezvieť a bol som nesmierne šťastný, že ma nechcela.

Ale ako som napísal, Ty sa musíš poučiť na vlastnej chybe a skúsenosti, len tak si to uvedomíš, zobudíš sa, dospeješ.

Kamarát Ty si skočil z útesu a čakáš, že spadneš do modrej lagúny ale myslím, že Ti pomôže keď sa zobudíš s tým, že si padol na betón. :idea:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

kamo, auu, tak take nieco by som neurobil ani ja a to som ze vraj cvok. zaujimalo by ma co si myslis ze dotycna urobi?? ak si myslis ze sa ti hodi kolo krku, tak na to rovno zabudni, vysledok bude dost bolestivy.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

ETieNne napísal:Si ešte dieťa, dieťa.. dieťa. Nemám na to iné slovo :)

............................................
Waw , jak som to precital tak uprimne nemam slov :( . A nemyslite si ze som taky naivny ze si myslim ked jej tento list dam alebo poslem tak ona pride a vrhne sa mi okolo krku . Odmietnutie mam iste ale o to mi ai nejde , pretoze ak je len troska ,, normalna ,, a inteligentna tak mi da aspon odpoved na tu otazku ze PRECO . Ja jej to napisem , bud ten list alebo nieco ine , ale mozno ked ju zastihnem skusim sa snou porozpravat . Potom napisem jak to dopadlo , i ked vy uz urcite viete ako to dopadne :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BabySHAQ: Ak si dobre pamatam niekde zo zaciatku temy, tak si tam pisal, ze je tusim siestacka ci siedmacka? Ak je to ta ista, tak ma tusim tak 12-13 rokov, nemyslim, ze v tomto veku dokaze pochopit o co ti presne ide. Pochybujem, ze ti vobec da odpovede na otazky co ta zaujimaju, skusit to mozes... Len nebud sklamany, ked ten list bude kolovat po vsetkych znamych. Mimochodom pokial ide o stylistiku toho listu, tak to nie je nic moc. Nebolo by zle to trosku oddelit. Dalej je tam par gramatickych chyb, napriklad ukazovacie zameno TY si napisal s makkym I, co nepisu ani ziaci prveho stupna v skole, dalej za konci vetou ide bodka bez medzery, ta sa dava az po tej bodke, rovnako ako v pripade ciarky, otaznika, vykricnika... Aspon tieto veci by si si mohol opravit.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

BabyShaQ prepáč, ale ja som sa tak nesprával ani v šiestom ročníku. Keď ma baba odmietla, možno som sa trápil ale nechal som to tak.

Čo sa týka toho listu, stále nechápem na akú otázku vlastne hľadáš odpoveď??? Prečo čo??

No neviem, proste si tvrdohlavý, nedáš si povedať. Dobre dieťa už nie si, dieťa je ona, ale teraz sa tak správaš skôr Ty. :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

BabySHAQ napísal:Caute , iste si mnohy z vas tuto temu este pametate :) . Vlastne som to tu uz ukoncil a aj som zalozil temu ako sa prekonat , celkom v pohode to aj slo . Sedim pri pokeci , kukam hokej a tak pisem si s par ludmi len tak o hokeji , a aj s jednou babou . No a jak som si siel vypytat cislo na icq tak sa ma spytala jak sa volam , tak som povedal a ona ze ? ten ! a ja ze to si ty ? ( jedna sa o to PRVE DIEVCA Z KOSTOLA , ta kvoli ktorej tato diskusia vznikla ) no najskor to bolo take skor ze hadanie , potom sa to skludnilo no a ja som proste chcel prediskutovat stare fakty , ze preco to a preco to . Najskor sa jej moc nechcelo ale napokon predsa nieco zacalo , ze ja som jej vlastne ani nic neurobil iba tej jej kamoske ze som povedal ze vypada jak prefarbene osipane :P ) No tak a ja som zacal ze ci to musime riesit takto po skle ( :? vsak nemusia vsetci citat ) ze ci mi neda icq . Ona ze icq mi neda ale ze ked chcem mozem jej napisat na jej nick ( ona pisala na inom ) ze ona proste odpise kazdemu , ale ze uz musi ist . Tak to aj skoncilo .

Tak sa Vas pytam co jej mam napisat :?: Ako sa mam zachovat ked ju stretnem :?:
Take ze vykasli nato , nepis , ignoruj , tak to ani nepiste :!:
Dakujem :idea:
BabySHAQ: No v prvej rade je to docela haluz... Mňa by len zaujímalo aký si mal pocit z toho keď ste si pisali než ste zistili čo kto ste. možno sa jej písanie s tebou páčilo... No rozhodne ti púoradím aby si sa nevracal k starým záležitostiam, absolutne to nerieš,inak to môžeš zasa pokaziť. veď prečo sa chceš o tom s ňou rozprávať, myslíš že to niečo zmení?Je to pre teba také dôležité? ja myslím že nie, tak kašli na to a ber to ako druhú šancu sa s ňou zoznámiť ;)
A na tvojom mieste by som ju asi tiež hneď nevolal na stretko. ešte nie. Počkaj nejaký čas a píš si s ňou. keď uvidí,že si ozaj fajn chalan,pak sa stretnite. A ani ju nesleduj zo školy ;)
Len ak sa náhodne stretnete, tak tak ju pozdrav a prípadne sa jej niečo spýtaj, len s ňou tiež nekecaj dlho. proste aby nemala dojem,že po nej hneď ideš. Skús ju brať zatiaľ len ako kamošku, jednu z mnohých a uvidíš ako bude reagovať. baby majú totiž veľmi zvláštne zmýšlanie...

A to že ti nedala ICQ... A čo?!! :) preto to hneď nevzdáš,nie?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

midnight_man napísal:Kamo ja verim ze ju mas rad..stale inac by si sem nenapisal...ale nedochadzaju ti fakty..."das mi icq?" odpoved: "nie nedam" mas pocit ze by si mal nieco riesit? ved s toho co pises mozem sudit ze je to mala pubertacka ktora neve co zo sebou a ty nebudes ten co ju "zmeni" sory ze tak "natvrdo" ale vidim ze to stale riesis...nechcel si jednoslovne odpovede typu "neries to" ale prave tie vystihuju co by si mal robit!!!! KASLI UZ NA TO!! zbytocne sa zapodievas dievcatom ktore ta ma na haku.. ako sa mas spravat? ak sa pozdravi odzdrav sa..inac sa nezdrav(preco by si mal) ak nenapise nepis jej(preco by si mal) ;) tot vse odomna
:aasmile29: lepsie si to uz nemohl napisat... k+
//Baby: fakt sa na to vykasli. to fakt potrebujes, ako ti to napisali, aby dale po hube aby si jej dal pokoj?! ked raz baba povie nie tak nie... mam s tym skusenosti... :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Hojte , tak dnes som sa bol dost vybehat , no a troska som sa zamyslel , lebo ked jej dam henten list ( samozrejme ze by som ho bol opravil , hojko , :), tak to bude vsade kolovat . To jej mozem rovno vycabrit na dvere skoly a aj tak to asi nic neprinesie . A inak je pravda ze som tvrdohlavy a uzevnaty no pomaly ma to uz prestava bavit .

Cize tot moje riesenie . NEBUDEM uz nic vyvijat IBA , ak bude na pokeci tak si popisat . Sam neviem co si od toho slubujem ale neva :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

z osobnej skusenosti viem ze taketo nepisu ani na icq/pokeci... a aj tak iba o hyperneutralnych temach :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Neviem co sa ti hlava toci stale okolo baby... ja som sa zacal zaujimat o baby az na strednej az tam baby boli prijemnejsie zralejsie a pripravene na nieco plnohodnotnejsie. toto su iba take detske lasky... ale kazdy si tym musi prejst len s kludom pozoruj vsetko z dialky a sam pochopis...
Ja som osobne napisal :oops: RAZ !!!!! jeden takyto list ale pravdu povediac zo zaciatku sa mi ulavilo no nic to neprinieslo lebo odpoved neprisla a otazky zostali nezodpovedane (ja som sa moju odpoved dozvedel az po roku aj nieco a to cistou nahodou od kamarata a skoro ma ta odpoved znicila :smt022 :smt037 ... preto je lepsie na niektore otazky radsej nepoznat odpoved je to LEPSIE !!!!)a nerozmyslaj nad tym co keby ..zbytocne sa nad tym budes trapit....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Hojte , tak dnes som sa bol dost vybehat , no a troska som sa zamyslel , lebo ked jej dam henten list ( samozrejme ze by som ho bol opravil , hojko , :), tak to bude vsade kolovat . To jej mozem rovno vycabrit na dvere skoly a aj tak to asi nic neprinesie . A inak je pravda ze som tvrdohlavy a uzevnaty no pomaly ma to uz prestava bavit .

Cize tot moje riesenie . NEBUDEM uz nic vyvijat IBA , ak bude na pokeci tak si popisat . Sam neviem co si od toho slubujem ale neva :)
Ak is v tomto poste vyjadril rozhodnutie neposlať ten "list", tak by osm to zhodnotil ako pozitívne rozhodnutie. Popravde je to to najlepšie, čo si s ním mohol urobiť. Inak dosť ma povavilo spojenie - NEBUDEM uz nic vyvijat IBA - Akože pokiaľ Ti ona nenapíše prvá, tak nemáš prečo písať ty, teda pokiaľ nemáš ešte stále záujem (no zbohom). V reáli ak sa Ti pozdraví, tak odzdrav, ale NIČ ďalej z toho neodvíjaj. Všimol osm is totiž, že aj tým najmenším veciam pripisuješ nesmiernu váhu :wink:
Ako si napísal sám, nevieš, čo od toho očakávaš...No ja sa obávam, že aj celkom vieš :? Aspoň že si zavrhol ideu na ten list...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, opat silne reci, dufam uz len kvoli Tebe, ze sa Ti konecne podari ich naplnit. Osobne by som vynechal aj ten kontakt na nete, ale tak mozno som prilisny extremista, ktovie. Niektori by to mozno zvladali, akoze na nu kaslat a pritom si s nou obcas daco napisat, ale ak Ti mam pravdu povedat, Teba k takymto ludom neradim. Prerusil by som s nou kontakt uplne, teda dobre, dajme to mu ze ju dakde stretnes, ako si vravel ihrisko a neviem co este, ale obmedz ho maximalne vzhladom na Tvoje moznosti.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte , tak dnes jak som vstal som siel za na pokec a bola tam aj ona . Tak som si s nou popisal , najskor bola dost taka nevrla :( ale potom to bolo v poho :) a sne dobe pokecali a aj troska zavtipkovali :P ) ako sa povie obchadzali sme horucu kasu .
Verte mi ci nie , ale mne to celkom dobre padlo . Som spokojny ked je to takto jak keby som jej bol poslal ten list co by asi ani nebola pochopila . Tak budem si s nou pisat nadalej a mozno pochopy ze nie som taky aky si ona myslela ze som . 8)

inak vsimli ste si ze sa to taha vsetko uz pol roka :oops:
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
przniť? to čo je? :?:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

babyShaq myslim ze za ten cas si si ju vo svojej hlave idealizoval, a teraz ked spoznas aka je v skutocnosti tak stratis zaujem, pokial ti vsak nejde iba o jej telo :twisted:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Ahojte , tak dnes jak som vstal som siel za na pokec a bola tam aj ona . Tak som si s nou popisal , najskor bola dost taka nevrla :( ale potom to bolo v poho :) a sne dobe pokecali a aj troska zavtipkovali :P ) ako sa povie obchadzali sme horucu kasu .
Verte mi ci nie , ale mne to celkom dobre padlo . Som spokojny ked je to takto jak keby som jej bol poslal ten list co by asi ani nebola pochopila . Tak budem si s nou pisat nadalej a mozno pochopy ze nie som taky aky si ona myslela ze som . 8)

inak vsimli ste si ze sa to taha vsetko uz pol roka :oops:
Ako môžeš vedieť, čo si o tebe myslela??
Tvoj problém je v tom (to čo sa chystám napísať mi pripadá ako čisté hádzanie hrachu o stenu), že si nevieš povedať: Vypadni z môjho života! Nevieš to povcedať sám sebe. Preto sa snažíš "už nič nevyvíjať" iba si s ňou písať na pokeci. lenže toho Ty nie si schopný. Teba teraz teší, že ste si popísali, povtipkovali...Lenže stále budeš chcieť viac v nádeji - čo ak predsa. Stále vyvíjaš iniciatívu a aj keď za ňou už nebeháš a nesleduješ ju cestou zo školy, stále v podvedomí živíš myšlienku na ňu a prichádzaš o veľa. Tým, ýe si s ňou píšeš síce si krátkodobo šťastný, ale o to ťažšie bude pre teba na ňu zabudnúť a tým viac sa budeš trápiť, no s tým zrejme my veľa nenarobíme. Dobre však je, že ak sa hádam popáliš a priznáš sám sebe chyby čo si porobil, tak v budúcnosti na to dáš bacha. Hlavne na idealizáciu a zveličovanie (vieš o čom hovorím :idea:). A že sa to ťahá už pól roka? Hej..máme tu bezmála 30 strán diskusie. Zaujímavé je, že niektorým "prípadom" (apelujem na zmija31) stačili 3 strany a výsledky boli na svete. Nechcem generalizovať, ale 30 strán... :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

to JIN: kolko ma ten chalan? 13? myslim alebo 14? to ze "vypadni s mojho zivota" s tym maju problem aj starsi..aj dospeli necakam odneho ze spravi to co mu tu seci vravime..ano hrach o stenu ...a pokial mu ta holkja neda "popapuli" tak ho to neprejde...takze daj sem jej kontakt a ja to s nou vybavim ;)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak takto , midnajt mam 15 rokov :) a ja si to nielen ze neviem povedat ale asi ani nechcem :( .
K veci no a co je natom ze sme si dnes popisali ? A este nieco dnes som siel s jednym kamosom na bikeu a ona sla s kamskou oproti na chodniku , ja som sa nanu kukol ona na mna a povedal som si ze nech pozdravi ona prva a aj tak spravila pozdravila a ja som odzravil . :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Tak takto , midnajt mam 15 rokov :) a ja si to nielen ze neviem povedat ale asi ani nechcem :( .
K veci no a co je natom ze sme si dnes popisali ? A este nieco dnes som siel s jednym kamosom na bikeu a ona sla s kamskou oproti na chodniku , ja som sa nanu kukol ona na mna a povedal som si ze nech pozdravi ona prva a aj tak spravila pozdravila a ja som odzravil . :wink:
jj tak sory ;) mas 15..jo chapem..mam na vlas podobny problem...nastava otazka ci vobec chcem ;) najpr treba chciet....nenapada ma co by som napisal kedze nevem v tomto sam sebe poradit nevem ani tebe :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Tak takto , midnajt mam 15 rokov :) a ja si to nielen ze neviem povedat ale asi ani nechcem :( .
Pozná Ťa, preto pozdravila. Tým to hasne. Opäť sa dostávame k tomu, že takýmto veciam prikladáš priveľký význam. Aj keď Ti to možno spraví deň, čo je dobre, dodáva Ti to nádej. Sorry, že osm v predchádzajúcom príspevku použil možno tvrdšie slová, ale začala ma kvôli tebe chytať frustrácia (:P). Zaujímavé, že svoj problém poznáš, no nesnažíš sa hľadať riešenie. A čo je na tom, že ste si písali? Odpoveď v predchádzajúcom príspevku...
midnight_man: Máš pravdu, nechal osm sa uniesť...
Napísať odpoveď