Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rastaman »

Aryan Angel napísal:Mam kamarata nemca a zatial mi nepovedal ze ma chce vyhladit
Pretoze oni sa za tuto svoju historiu nehorazne hanbia. Viem ako rozpravaju tinedzeri v Nemecku na svoju krajinu a hlavne na minulost. A preto nechapem tych, ktori by to mali najviac odcudzovat, tojest slovanske narody, sa silou mocou snazia bojovat za idealy, ktore boli vytvorene aj na ich vyhubenie. one love peace
koniec :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Ked si ty otvoris oci pochopis preco som to napisal.
PS ja nerozoznavam ludi podla farby pleti, ale skorej podla ich IQ a to maju cierny v priemere nizsie, mozna ze by si to vedel keby si aj niekedy cital mnou uvedene linky.
Aha takže ty to berieš v priemere , to je jedno či má černoch vysokú školu alebo nemá dokončenú ani základnú že ? hlavne že je černoch ne ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

chrono napísal:To, že nie všetci ľudia sú si rovný viem. Ale nemyslím si, že to súvisí s rasou (je veľa ľudí iných rás, ktorý sú na vyššej sociálnej/ekonomickej úrovni ako ja).
Toto by ma celkom zaujimalo. Uved pls nejakych nebielych z toho top rebricka. Len vynechaj arabov a inych, ktory zbohatli len vdaka rope.
Vitusko napísal:Pretoze oni sa za tuto svoju historiu nehorazne hanbia. Viem ako rozpravaju tinedzeri v Nemecku na svoju krajinu a hlavne na minulost.
Hanbia sa lebo im to system tlaci do hlav uz asi 60 rokov ze sa maju hanbit. Nikde som ale nenapisal, ze on je jeden z nich ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Aryan Angel napísal:Toto by ma celkom zaujimalo. Uved pls nejakych nebielych z toho top rebricka. Len vynechaj arabov a inych, ktory zbohatli len vdaka rope.
Lakshmi Mittal, majitel ocielarni, manzel Liz Hurley, ale to je asi jediny.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ži a nechaj žit ... dobré heslo proti týmto rasistickým trtkom ... poslau mi El Bastard :)
Prílohy
Zi_a_nechaj_zit.MP3
(2.88 MiB) 330 stiahnutí
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Nedavno som cital (v Readers Digest) ze rasizmus je vrodeny. Detom (v predskolskom veku) ukazovali po dva obrazky, na obidvoch bol skoro rovnaky clovek, ale lisil sa farbou pleti a ucesom. Potom sa ich spytali, ze ktory z tych dvoch je lakomy, hlupy atd. Vsetky deti odpovedali v prospech vlastnej rasy.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Podľa mna niečo ako vrodený rasizmus neexistuje. To či z človeka bude alebo nebude rasista jednoznačne závisi od prostredia kde vysarastá, od výchovy a od negatívnych/pozitývnych skúsenosti s ľudmi kt. sú od neho rasovo odlyšní..
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

INDIGOcorp. napísal:myslim ze je to prevazne vychovou ktoru ludia dostanu v madosti alebo spravanim sa danej rasi k tej jeho :roll:
presne tak kamos je skinhead a dost mi to vadi ale zas je v pohode....a cernocha mame v triede a snim je z dobre on iba ciganov bije.......tych dovolim....ale nie.....on to ma tiez vychovou lebo jeho mama je riadny pripad :( ....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital taketo hovadiny mozes posielat do temy Hip-Hop vseobecne, ja fakt neviem co to ma spolocne s vrodenym rasizmom. Podla mna to je len urazka slovenskej hymny a vyjadrenie prihlupeho nazoru sfetovanych reperkov (ktory sa opicja po tej havedi v amerike) lebo uz len ty maju co poucovat o veciach o ktorych vedia velke kulove.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Digital taketo hovadiny mozes posielat do temy Hip-Hop vseobecne, ja fakt neviem co to ma spolocne s vrodenym rasizmom. Podla mna to je len urazka slovenskej hymny a vyjadrenie prihlupeho nazoru sfetovanych reperkov (ktory sa opicja po tej havedi v amerike) lebo uz len ty maju co poucovat o veciach o ktorych vedia velke kulove.
to sa fakt vieš ohánat len sfetovanými repermi ? ... Ja tam prihluply nazor nevidím ... ak ty hej tak mi sem napíš jeden pls :wink:
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:to sa fakt vieš ohánat len sfetovanými repermi ? ... Ja tam prihluply nazor nevidím ... ak ty hej tak mi sem napíš jeden pls :wink:
Vies on tam ma plnu hubu tolerancie humanizmu atd. ale ja co so videl a aj som zazil tak najviac konfliktov vyvolavaju repery (mozno to bude tymi ze v ich radoch je vela deciek atd).
Vies digital tvoj problem je v tom ze ked sa stane nieco taketo http://www.pozorovatel.sk/archiv/juneteenth.html tak povies ze to robia aj bieli ludia resp ine skupiny ludi. Ale keby (ked) to spachali skinheadi alebo tzv pravicovi extremisti tak tvoja reakcia by bola dost odlisna od tej prvej, by si na nich nadaval a posielal ich do plynovych komor atd.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Vies on tam ma plnu hubu tolerancie humanizmu atd. ale ja co so videl a aj som zazil tak najviac konfliktov vyvolavaju repery (mozno to bude tymi ze v ich radoch je vela deciek atd).
Vies digital tvoj problem je v tom ze ked sa stane nieco taketo http://www.pozorovatel.sk/archiv/juneteenth.html tak povies ze to robia aj bieli ludia resp ine skupiny ludi. Ale keby (ked) to spachali skinheadi alebo tzv pravicovi extremisti tak tvoja reakcia by bola dost odlisna od tej prvej, by si na nich nadaval a posielal ich do plynovych komor atd.
To neviem odkial si zobral ze najviac konfliktov vyvolavaju raperi :D

A keby si si vsimol co som uz niekde pisal tak by som vsetkych sudil rovnako. To vy len furt vypisuješ o čiernych jak keby to robili LEN oni ...
kali520
Darca
Darca

Digital napísal: A keby si si vsimol co som uz niekde pisal tak by som vsetkych sudil rovnako. To vy len furt vypisuješ o čiernych jak keby to robili LEN oni ...
Ja som ti v teme Multi Kulti skopiroval clanok kde su uvadzane statistiky ze viac nasilnosti a rasistickych utokov pachaju cierny, takze asi oni budu ty horsi, nie?
Digital napísal:To neviem odkial si zobral ze najviac konfliktov vyvolavaju raperi
Vychadzam z vlastnych skusenosti.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lenze ja teraz hovorím o náckoch co utocia na bezbranných .. a hovorí o tom aj ten text v tej skladbe .. je uplne pravdivý .( s vlastnej skusenosti)

A skor sa mi zda títo kusláci provokujú hiphoperov (s vlastnej skusenosti) a potom sa s toho vyvinie 20 sprostých holých hláv vs. pár hiphoperov (s vlastnej skusevnosti)

Takze tu nerozpravaj blbosti ked dobre vies ze tieto opilecke hlavy chodá nacápané dennodenne po uliciach a vyhladavaju bitky
kali520
Darca
Darca

Mozes nechad nackov nackami a vyjadrit sa tym statistikam.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Mozes nechad nackov nackami a vyjadrit sa tym statistikam.
Ak mi ukážes zdroj a zistím si že to je pravda tak berem ... ja súdim ludí podla činov , nie podla farby ...

A ty sa vyjadri k mojmu predošlému postu..
kali520
Darca
Darca

http://www.zvedavec.org/clanky_2118.htm?rok=2007
Neviem k comu sa tam ma vyjadrit, je to tvrdenie proti tvrdeniu. Mna nacek nikdy este nenapadol ani mi neublizoval kdezto, provokujucich reperov (podgurazenych alkoholom) stretavam deno dene. Kazdopadne za vsetko hovoria statistiky a tie mas uvedene v clanku vyzsie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj toto je prejav rasizmu???
(video v prilohe)
Prílohy
Ciganik.zip
(115.75 KiB) 60 stiahnutí
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

hojko napísal:Aj toto je prejav rasizmu???
(video v prilohe)
toto uz je len ludska hlupost, mozno to bol pokus o srandu .. ale u mna je sranda nieco ine :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

toto by si mal každý pozrieť
http://www.ceknito.sk/video/105228
teta má velkú pravdu
Napísať odpoveď