//erittrocit: zmeneny nazov temy
Nechce sa so mnou bozkavat
Nechce sa so mnou bozkavat
Cawte poradimete mi niekto!mam babu chodime spolu uz cosi vyse tyzdna a ked ju chcem pobozkat tak sa mi vzdy uhne aj ked niekedy ma sama pobozka na krk!newiete preco?sa mi uhyba?dik za rady! 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dal by som ti karmu ale musim pockat 24 hodink6 napísal:1, Zmen nazov temy
2, Kup si zubnu pastu
bože ľudia prestante si z neho robiť srandu ::hehe:schw33k napísal:v každom prípade pred tým ako ideš von dýchni na nejakú kvetinu ...
pokiaľ zhorí niečo pravdepodobne nebude v poriadku
avšak keď príde k tej inkriminovanej situácie je možné dievčaťu zľahka podržať hlavu ...
podrž hlavu , dýchni na ňu , je veľká pravdepodobnosť , že odpadne ...
ale skvele sa na tom zabavam
v každom prípade pred tým ako ideš von dýchni na nejakú kvetinu ...
avšak keď príde k tej inkriminovanej situácie je možné dievčaťu zľahka podržať hlavu ...
vtedy prichádza tvoja chvíľa líž líž kým sa nepreberie ... ( čo už asi nebude nikdy )
v poslednom rade použi donucovacie prostriedky ( dobrovoľne - nasilu )
Ešte je , ale jedna možnosť , že nebudeš na chybe ty a dievča stále dúfa , že máš vagínu
Prajem veľa šťastia
vtedy prichádza tvoja chvíľa líž líž kým sa nepreberie ... ( čo už asi nebude nikdy )
v poslednom rade použi donucovacie prostriedky ( dobrovoľne - nasilu )
Ešte je , ale jedna možnosť , že nebudeš na chybe ty a dievča stále dúfa , že máš vagínu
Prajem veľa šťastia
-
midnight_man
Guru
all
jo ma lebo dal vystizny nazov temy ktory by mal uz upravit
ak este nema BAN
k teme: jo na krk je ine ako na usta
skus ist na to pomensi..len tak...pomalicky neviem ako to napisat neda sa
to sa spraví ..lol mat tvoje problemi 
-
midnight_man
Guru
-
cORP.
Addict
podal mna super tema na lock
ale ne podla mna uz fakt uroven fora klesa takouto skupinou prispievatelov sak toto nieje mozne co sem kto pise
, male deti fakt
k teme : nechce sa bozkavat ? tak sa necuduj ak mate pod 15 a ste spolu tyzden to nieje ziadna doba ak mesiac okej ale tyzden pockaj ono to pojde
k teme : nechce sa bozkavat ? tak sa necuduj ak mate pod 15 a ste spolu tyzden to nieje ziadna doba ak mesiac okej ale tyzden pockaj ono to pojde
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
chyt ju za prsia (ked nejake ma) a ked otvori usta od prekvapenia, kedze toto necakala strc jej ho tam (jazyk samozrejme), ale musis byt fest rychly.
ked chces pocut nieco vazne, napis aspon kolko mate rokov, ak 12,13,14 tak to nieje nic nenormalneho(aj ked je pravda ze podla neue zeitung to je nieco nevydane).
ked chces pocut nieco vazne, napis aspon kolko mate rokov, ak 12,13,14 tak to nieje nic nenormalneho(aj ked je pravda ze podla neue zeitung to je nieco nevydane).
-
midnight_man
Guru
-
krupica_dnb
Medium Professional
A ešte jedna vec, čo by som poradil všetkým čo sa tu chodia pýtať, jedna vec je poradiť, druhá chcieť od "nás" počuť niečo čo v skutočnosti chcete vedieť od svojho partnera/partnerky.
Tak ak Vám kua dpč nie je niečo jasné, máte ústa, tak sa JEJ/JEHO opýtajte. Načo Vám bude 5 stranová téma s analýzami prečo ma nechce pobozkať, keby Ti to mohla povedať rovno ona sama.
Je rozdiel ak má niekto seriózny problém a keď ide o banalitu. V prvom rade sa treba naučiť komunikácií, otvorenosti a úprimnosti vo vzťahu. Nie, že niečo mi nie je jasné, ale ja sa jej to bojím povedať, tak idem na fórum, tam mi povedia čo to je a podľa toho sa zachovám.
Fórum Ti nedá odpoveď na všetko. Najlepšiu a najpravdivejšiu odpoveď a zároveň aj najlepšiu skúsenosť Ti dá, ak sa to opýtaš jej.
A tu je aj ten problém, ktorý sa týka viacerých tém. Niektorí proste jednoducho ten problém neriešia s partnerom ale na fóre. To je chyba. Ak mu to poviete, alebo to budete riešiť, za 5 sekúnd sa dozviete celú pravdu.
A nie je nič lepšie ako si to "vyříkat" z očí do očí.
To sa týka najmä tých mladších, lebo si myslím, že starší a vyspelejší človek by mal vedieť, že by to mala byť samozrejmosť.
Preto potom vzniká toľko problémov vo vzťahu a podľa mňa väčšina... kvôli zlyhaniu komunikácie.
Samozrejme ak Vám to partner nechce povedať alebo klame, tak tomu by som dal "pá pá". To je už iný problém zase.
Tak ak Vám kua dpč nie je niečo jasné, máte ústa, tak sa JEJ/JEHO opýtajte. Načo Vám bude 5 stranová téma s analýzami prečo ma nechce pobozkať, keby Ti to mohla povedať rovno ona sama.
Je rozdiel ak má niekto seriózny problém a keď ide o banalitu. V prvom rade sa treba naučiť komunikácií, otvorenosti a úprimnosti vo vzťahu. Nie, že niečo mi nie je jasné, ale ja sa jej to bojím povedať, tak idem na fórum, tam mi povedia čo to je a podľa toho sa zachovám.
Fórum Ti nedá odpoveď na všetko. Najlepšiu a najpravdivejšiu odpoveď a zároveň aj najlepšiu skúsenosť Ti dá, ak sa to opýtaš jej.
A tu je aj ten problém, ktorý sa týka viacerých tém. Niektorí proste jednoducho ten problém neriešia s partnerom ale na fóre. To je chyba. Ak mu to poviete, alebo to budete riešiť, za 5 sekúnd sa dozviete celú pravdu.
A nie je nič lepšie ako si to "vyříkat" z očí do očí.
To sa týka najmä tých mladších, lebo si myslím, že starší a vyspelejší človek by mal vedieť, že by to mala byť samozrejmosť.
Preto potom vzniká toľko problémov vo vzťahu a podľa mňa väčšina... kvôli zlyhaniu komunikácie.
Samozrejme ak Vám to partner nechce povedať alebo klame, tak tomu by som dal "pá pá". To je už iný problém zase.