Ty uz mas aj CD mechaniku co? Zato tu este nemusis vajcakovatreno23 napísal:trapnejsiu temu uz ste si nemohli vymysliet
edit: neviem co je smiesne na tejto teme a neviem aku ma pointu. A nemusite mi davat za tento "OT" prispevok K- (uz som 2x dostal)
Tak ako sa vam paci Windows 95?
Prečo by malo byť na tejto téme niečo smiešne? Kľudne mohla mať názov "Spomínate si na príchod Windows95 a čo ste si o ňom mysleli", alebo niečo podobné (z príspevkov je vidieť, že to všetci tak pochopili.), ale použitý názov je viac zaujímavý (a je aj provokatívnejší).reno23 napísal:trapnejsiu temu uz ste si nemohli vymysliet
edit: neviem co je smiesne na tejto teme a neviem aku ma pointu. A nemusite mi davat za tento "OT" prispevok K- (uz som 2x dostal)
-
jurko.info
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
:)
pamätám si na to ako teraz - celú noc som vtedy nespal a inštaloval - a aký som bol šťastný !!! Keď budem najbližšie skladať nejaké PC tak tam tie 95ky šupnem - normálne sa mi zacnelo :-DDD - len dúfam, že budú na týchto nových mašinách fachčiť
krásna téma - pobavil som sa ako málokedy, díky
krásna téma - pobavil som sa ako málokedy, díky
Akurat som ho doinstalloval (skoda ze som ho nemal skor, len som nemal nanho masinu, teraz som si akurat kupil 100
) a je to fakt super! A vsimli ste si tie 16-bitove farby? TO JE KRASA! Ked som to pustil na mojom novuckom CRT monitore za 50,-, tak som skoro spadol zo stolicky ake to je dokonale!!! A ta rychlost! Normalne mi spustenie jedneho obrazka trva 10 sekund!!! to je nic!
kokoooooos a ten dinamicky dizajn! No klobuk dole microsoft