R1k1nko napísal:nj na zakladnej som je*al na NJ a na strednej ucitelka je*ala na nas ...
( sry za nadavky ,,, ale su to emocie. )
tak si sa mal ucit sam... nechapem ako niekto nemoze neurobit sloh z neminy, ked mam totalne vytretu sloluziacku z neminy a ona urobila... sice na 35 percent ale urobila... a ona je uplne mimo heh
masino napísal:tak si sa mal ucit sam... nechapem ako niekto nemoze neurobit sloh z neminy, ked mam totalne vytretu sloluziacku z neminy a ona urobila... sice na 35 percent ale urobila... a ona je uplne mimo heh
Je to nefer ostatne predmety mi idu ,isli snazil som sa mat 2-3 a len NJ mi nesla jednoducho ma viac bavila ANG .. ( ci uz pri pozerani filmov s TIT na PC a uz som ich videl dost a lepi sa to na mna ako muchy na tu kktinu lepiacu )
R1k1nko napísal:Je to nefer ostatne predmety mi idu ,isli snazil som sa mat 2-3 a len NJ mi nesla jednoducho ma viac bavila ANG .. ( ci uz pri pozerani filmov s TIT na PC a uz som ich videl dost a lepi sa to na mna ako muchy na tu kktinu lepiacu )
masino napísal:tak si sa mal ucit sam... nechapem ako niekto nemoze neurobit sloh z neminy, ked mam totalne vytretu sloluziacku z neminy a ona urobila... sice na 35 percent ale urobila... a ona je uplne mimo heh
lenze to zalezi na profesorovi/ke co tie slohy opravuje, mam tiez spoluziaka co je uplne vytrety z ANJ a tiez to spravil, ale zas iny kamarat na inej skole co je dajme tomu lepsi tak ten nespravil
vraj vysledky mozem najst na nete, len rad by som vedel kde ...
asi www.vysledkyzmatury2007.sk
akoze neviem ako vam, ale mne o necely tyzden zacina akademicky a vysledky furt nist.. zial aj vedomosti su na tom rovnako
ja som vcera dostal vysledky zo slohu z angliny... celkom slusne 80 percent. heh...
viacej mala uz len A-uroven... ti mali vsetci 95-100 percent... pekne pekne
Tak sa aj pochvalim. Slohy - slovina 100% a anglina 95%. Piomnu cast zatial neviem.
Akurat som dnes videla tu konstelaciu, v ktore dni idem z coho maturovat a zostala som uplne paralyzovana. Z chcemie idu predo mnou vsetky najlepsie chem. hlavy a ja hned po nich . Tak som sa hcela spytat, ze ci nemate niekto nahodou skusenosti, co komisia porovnava ziakov navzajom. Ci ma budu porovnavat s tym predo mnou. dik
bolek napísal:Tak sa aj pochvalim. Slohy - slovina 100% a anglina 95%. Piomnu cast zatial neviem.
Akurat som dnes videla tu konstelaciu, v ktore dni idem z coho maturovat a zostala som uplne paralyzovana. Z chcemie idu predo mnou vsetky najlepsie chem. hlavy a ja hned po nich . Tak som sa hcela spytat, ze ci nemate niekto nahodou skusenosti, co komisia porovnava ziakov navzajom. Ci ma budu porovnavat s tym predo mnou. dik
To ti nik nepovie to je na nich... no podla mna tam kus to porovnavanie bude... uvidime. A ked mas slovinu na 100 a anj na 95% tak si myslim ze ten co ide za tebou si moze povedat presne toto iste
Smarton napísal:To ti nik nepovie to je na nich... no podla mna tam kus to porovnavanie bude... uvidime. A ked mas slovinu na 100 a anj na 95% tak si myslim ze ten co ide za tebou si moze povedat presne toto iste
Z tej angliny si vravim, ze tu obkecam a tu slovinu, na tej az tak nezalezi. Ale ta chcemia ma totalne zdeprimovala . Ale snad az tolko nezavazi, ze ten pred tym bol extra trieda - sa musim nejako upokojit . Uvidime...