ICQ 6

Informácie o software, ankety...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Vsak to by ti malo hlasit automaticky podla datumu nie ?? ? edit:// mas to po CZ alebo EN ??
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Ta sak viem ale nehlasi to a neviem preco? Mozno tam maju chybu a treba pockat na novsi build
edit: mam to po EN, CZ ja nepotrebujem na taky jednoduchy program :D
napalm
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa napalm »

akoze icq 6 je uplna blbost...je to ako keby novy skin na ver. 5.1 .....jedinu dobri wec co som so vsimol je mozno rychlejsia prenosova rychlost posielanych suborov...... QIP rulez !!!! :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja som kvôli neustálemu vyrábania nových ICQ prešiel na Mirandu mám pokoj..nežere o nič z RAM...nieje to extra pekné a vyčačkan..aj keď tam niesú smailíci..je to pre mňa úplne cool :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Sovietovic napísal:Ja som kvôli neustálemu vyrábania nových ICQ prešiel na Mirandu mám pokoj..nežere o nič z RAM...nieje to extra pekné a vyčačkan..aj keď tam niesú smailíci..je to pre mňa úplne cool :)
Tak preco si nenainstalujes nejaky pack? Skus www.miranda.cz forum, tam mas balicky pluginov, s ktorymi vyzera miranda este lepsie ako icq... a aj smajlici tam su :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sovietovic napísal:Ja som kvôli neustálemu vyrábania nových ICQ prešiel na Mirandu mám pokoj..nežere o nič z RAM...nieje to extra pekné a vyčačkan..aj keď tam niesú smailíci..je to pre mňa úplne cool :)
no ICQ zas nema tak casto nove verzie.. skor miranda ich ma asi kazdy druhy treti tyzden... nove aktualizacie.. a taktiez QIP...
ale tak ci tak su lepsie ako ICQ... stiahni si nejake skiny na mirandu alebo cely pack
http://www.miranda.cz/forum/index.php?c ... e3aff80833
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no nechcem nič nového..len nech mi to nebere z RAMky takmer nič..mne netreba žiadne vyčačkanosti..:) A smailíky my stačia..len sa mi nepáči že nejde odosielanie súborov cez mirandu :(
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

:smt068 :smt067 :smt071 ICQ 6 :smt079 je to pekne po <> cele ICQ ......tych co to programovali by som lamal....zere to RAM jak lada benzin a hned po prvom vyskusani ma odradil skin aj kvantum reklam co sa mi vyje*** pred oci, hodinu som hladal kde mozem dotycnemu poslat subor, v nastaveniach som sa absolutne nevyznal....15 minut som hladal jednu vec, zvuky jak od Rochniaka,bez varovania mi to prepisalo 5.1, ked som bol nevyditelny tak ma vsetci v pohode videli ( :smt043 ) .....toto hadam nevzniklo ani v PC ale dakde na ulici sa mrdala mys s kravou a vzniklo z toho toto....

pouzivam mirandu ktora mi zere 4 MB RAM a mam ju prepluginovanu ze to vyzera lepsie jak ICQ 6 a ma to ovela viac funkcii....

ICQ 6 :arrow: :prdel:
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

kvantum reklam zmyzne hned po aplikovani banner removera, s ramkov problem nemam pretoze jej mam dost a nehravam hry cize si mozem dovolit nehat ju vyzierat o trosku viac s ICQ, look je pekny a konecne cosi pekne pre moje oko po tolkych rokoch pozerania sa na oldschool look qipu (alebo dalsich skinov na qip), vec je to pekna a je to aj originalny klient(kedze sa teraz dost hovori o tom ze ICQ konta by sa mali pouzivat len na ich vlastnych klientoch), ma sice bugy ale je to len 6.0 a v kazdom programe sa pri tolkych riadkoch kodu vyskytnuju chyby, treba si pockat mozno ich bude menej.... a koniec koncov uz ma nebavi ked posielam niekomu subor z qip-u a stale pocuvam o tom ze subor nemoze byt prijaty... JE NACASE ABY SA AJ qip POSUNUL VPRED lebo engine z roku 2005 ozaj neni najnovsi... a k tej mirande: ta sa tiez nemoze moc pysit kompatibilitou s ICQ a aj ked mam velmi vela priatelov zo svojho oboru IT stale mam viac tych normalnych obycajnych ludi co maju ICQ 5.1 / 6
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Little bit idem OT ale odosle mi qip spravu aj ked je adresat offline? (tak ako to robi ICQ) :smt104
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

mi-chau napísal:Little bit idem OT ale odosle mi qip spravu aj ked je adresat offline? (tak ako to robi ICQ) :smt104
ano odosle, ale tebe ju zobrazi az ked mu dojde... Ale myslim ze sa da nastavit aby zobrazovalo hned. :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

mi-chau napísal:Little bit idem OT ale odosle mi qip spravu aj ked je adresat offline? (tak ako to robi ICQ) :smt104
Je to vlastnosť ICQ protokolu (tá správa počká na servri), takže by to malo fungovať v akomkoľvek programe.
Napísať odpoveď